NUTRIBON BATON NUCA CU VISINE 30GR TRANSILVANIA NUTS
NUTRIBON BATON NUCA CU VISINE 30GR TRANSILVANIA NUTS
Batonul Nutribon de nucă și vișine reprezintă o gustare rapidă și delicioasă pentru toți cei care au o viață activă.
Ideal pentru toți cei care caută o sursă sănătoasă de energie!
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 4 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,08 lei.
NUTRIBON BATON NUCA CU VISINE 30GR TRANSILVANIA NUTS
Batonul Nutribon de nucă și vișine reprezintă o gustare rapidă și delicioasă pentru toți cei care au o viață activă.
La birou, acasă sau în mașină, „batonul deștept” Nutribon este o alegere inspirată pentru a-ți potoli foamea savurând un produs cu ingrediente naturale.
Ideal pentru toți cei care caută o sursă sănătoasă de energie!
Ingrediente:
- Miez de nucă (38%);
- Vișine uscate (37,9%);
- Fulgi de mere (10%) ;
- Sirop de glucoză
- Suc concentrat de măr;
- Aromă naturală.
Informații nutriționale (100 g):
- Valoare energetică: 1986 kj/ 476 kcal;
- Grăsimi: 27 g, din care acizi grași saturați 2,4 g;
- Glucide: 49 g, din care zaharuri 8,9 g;
- Fibre: 4,6 g;
- Proteine: 7,5 g;
- Sare: <0,01g.
Rolul componentelor:
Nucul este un arbore foios ce poate ajunge până la 30m înălțime, cu o coroană globuloasă, frunze imparipenat compuse iar fructele sunt niște drupe globuloase, mari de 4-5cm, cu ănveliș cărnos, verde. În interiorul acesteia se găsește o sămânță mare, comestibilă. Nucul are o longevitate de 300-400 de ani. În scop terapuetic se folosesc frunzele (Juglandis folium), pericarpul fructelor (Juglandis pericarpium)și fructele (Juglandis fructus).
Datorită conţinutului biochimic foarte diversificat, există multiple proprietăţi terapeutice. Frunzele și pericarpul sunt bogate în taninuri, ulei volatil, naftachinone, flavonoide și sunt indicate pentru efectele lor hipoglicemiante, depurative, hemostatice, antidiareice, astringente, antiinflamatoare, cicatrizante, emoliente și antimicotice. Fructele sunt extrem de bogate în acizi graşi monosaturaţi (aprox. 72%), precum este acidul oleic şi o excelentă sursă de acizi graşi esenţiali de omega 3 ca acidul linoreic, acidul alfa linoreic(ALA) şi acidele arachidonice. Introducerea regulată în meniu a nucilor ajută la reducerea colesterolului negativ şi la creşterea nivelului de colesterol pozitiv, benefic pentru organism.
Legendele antice povestesc cu mare admiraţie despre zeiţa Artemis Coryatis, iubită de Zeus şi transformată într-un nuc cu roade bogate, datorită clarviziunii ei magice. Originea nu¬cului pare a se pierde în negura timpului şi se crede că a fost prezent înaintea perioadei gla¬ciare, după care a rezistat doar în câteva zone. Există (ca peste tot, şi la fiecare legendă) opinii că patria lui adevărată ar fi Iranul şi de acolo ar fi plecat în Asia Mică, Caucaz, Asia Cen¬trală –unde se întâlneşte şi astăzi în stare sălbatică. În India, nucul se pomeneş¬te încă din sec. I î. Hr, în ma¬nu¬scrisele sanscrite, iar în China, nucul se cultiva cu 140-150 ani înaintea erei creştine. În cultura noastră, nucul era sădit pe lângă casă cu ocazia unui eveniment special, cum ar fi venirea pe lume a unui copil. Cu toţii ştim că nucile se dă¬ruiesc colindătorilor de Cră¬ciun, de Anul Nou şi Bobotează, iar pe vremuri, se înveleau în hârtii colorate şi se agăţau în bradul de Crăciun, în locul globuleţelor (mai ales în casele copiilor nevoiaşi).
Povestea noastră începe în inima Transilvaniei, acolo unde se produc nucile cu gustul autentic și bun. Înființată în anul 2014, Transilvania Nuts este o companie cu capital integral românesc, care a devenit unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România. Strategia noastră este să ne extindem continuu pe plan național și internațional. Produsele noastre ajung deja în 26 de țări din Europa și Asia, iar datorită profesionalismului de care dăm dovadă și calității produselor suntem în continuă extindere în întreaga lume.
Transilvania Nuts procesează anual peste 5.000 de tone de nuci. Nuca este procesată prin cel mai modern sistem tehnologic, folosind utilaje de sortare optică menite să identifice orice defect al produsului și să înlăture materiile străine.
De la înființare și până în prezent, am investit peste 5 milioane de euro în tehnologii moderne care ne-au crescut eficiența, dar mai ales calitatea produselor noastre. Peste 4 milioane de euro, dintre care aproape un sfert fonduri europene, am investit în cea mai modernă fabrică de procesare a nucii din România.
Din respect pentru clienți, Transilvania Nuts a implementat cele mai înalte standarde de calitate care se regăsesc în fiecare sortiment de miez de nucă, BIO sau convențional. Compania noastră este axată spre îmbunătățirea continuă a calității și a procesului tehnologic astfel încât, prin produsele noastre, să reprezentăm un etalon pe piața în care ne desfășurăm activitatea. Transilvania Nuts nu este doar un brand care se dezvoltă serios, ci și un adevărat standard de calitate în România și la nivel mondial în procesarea nucii, folosind noile tehnologii.