Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
- La reducere!
- -15%
Miere Manuka MG100+ 250GR Auribee
Miere Manuka MG100+ 250GR Auribee
Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 160 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 160 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,20 lei.
Miere Manuka MG100+ 250GR Auribee
Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare.
Mierea de Manuka este extrem de apreciata in toate colturile lumii.
Este folosita in cele mai luxoase restaurante, este adorat de celebritati si este chiar ingredientul cheie in cele mai calitative produse cosmetice, destinate ingrijirii tenului.
Dar ce anume o face atat de diferita de celelalte tipuri de miere?
Raspunsul este Metilglioxalul. Metilglioxalul este ceea ce ii ofera mierii Manuka proprietatile antibacteriene. Acesta se regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici.
Concentratia metilglioxalului din mierea Manuka, ii determina actiunile de rating. MG si MGO sunt prescurtarile metilglioxalului. Acestea ajuta in masurarea cantitatii in miligrame al metilglioxalului, in fiecare kg de miere.
Mierea de Manuka produsa si impachetata in Noua Zeelanda, va fi intotdeauna evaluata in functie de concentratia de MGO (MG).
Aspect: Lichid vascos, cremos sau cristalizat.
Caracteristici
Parfum: Placut, aroma caracteristica. Nu are mirosuri straine.
Parfum: Placut, aroma caracteristica. Nu are mirosuri straine.
Gust: Placut, dulce, aroma puternica, caracterizat „pamantiu, uleios, erbacee” si „floral, bogat si complex”.
Atentionari:
A se depozita in locuri reci, uscate si a se pastra intotdeauna acoperit. Temperatura recomandata pentru depozitarea mierii de manuka este 18-24 grade Celsius.
A se depozita in locuri reci, uscate si a se pastra intotdeauna acoperit. Temperatura recomandata pentru depozitarea mierii de manuka este 18-24 grade Celsius.
Informatii Nutritionale
Energie 1320kJ
Proteine 0.4g
Grasimi 0g
Saturate 0g
Carbohidrati 80g
Zahar* 78g
Sodiu 12mg
Energie 1320kJ
Proteine 0.4g
Grasimi 0g
Saturate 0g
Carbohidrati 80g
Zahar* 78g
Sodiu 12mg
*Zahar natural regasit in miere
Compozitie
Umiditate 15-19%w.w.b.
Fructoza 37.9%
Glucoza 29.7%
Sucroza 0.5%
Nitrogen 0.05-0.38%
Cenusa 0.04-0.2%
pH 3.3-5.6
Acid 0.57%
Acizi liberi 9-40-echiv./kg
Substante solide insolubile <0.1%
Enzime
Invertaza, diastaza, glucoza oxidaza, acid fosfatat.
Vitamine
Urme de: B6, C, acid folic, acid pantotenic, niacina, riboflavina.tiamina.
Minerale
Urme de: potasiu, calciu, magneziu, fier, seleniu, sodiu, silicon, siliciu, mangan, sulf, fosfor, aluminiu, zinc, cupru.
Umiditate 15-19%w.w.b.
Fructoza 37.9%
Glucoza 29.7%
Sucroza 0.5%
Nitrogen 0.05-0.38%
Cenusa 0.04-0.2%
pH 3.3-5.6
Acid 0.57%
Acizi liberi 9-40-echiv./kg
Substante solide insolubile <0.1%
Enzime
Invertaza, diastaza, glucoza oxidaza, acid fosfatat.
Vitamine
Urme de: B6, C, acid folic, acid pantotenic, niacina, riboflavina.tiamina.
Minerale
Urme de: potasiu, calciu, magneziu, fier, seleniu, sodiu, silicon, siliciu, mangan, sulf, fosfor, aluminiu, zinc, cupru.
Rolul componentelor:
Proprietăţile unice ale mierii de Manuka i-au mirat până şi pe cercetători, care încep să vadă în acest produs o soluţie naturală pentru a lupta contra bacteriilor care devin din ce în ce mai rezistente la antibiotice.
Manuka este o varietate de Tea Tree sau arbore australian de ceai. Este vorba de un arbust cu frunze perene. Cercetări recente au evidenţiat mierea de Manuka, ce conţine peroxid de oxigen, un antiseptic eficace foarte cunoscut, în proporţii excepţionale, în comparaţie cu alte tipuri de miere.
Există numeroase produse în care poate fi regăsită mierea de Manuka, precum dropsuri de gât, gel antibacterian pentru răni, oţet de mere cu miere de Manuka, dar şi balsam de buze sau cremă hidratantă cu miere antibacteriană, şi bineînţeles, miere la borcan.
Utilizată în mod traditionat de către populaţia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolată de o putere miraculoasă. O echipă de cercetători de la Universitatea Waikato, din Noua Zeelandă, a studiat această miere şi a descoperit că are o acţiune bactericidă superioară anumitor tratamente antibiotice, de pildă poate acţiona asupra stafilococului auriu.
Manuka este o varietate de Tea Tree sau arbore australian de ceai. Este vorba de un arbust cu frunze perene. Cercetări recente au evidenţiat mierea de Manuka, ce conţine peroxid de oxigen, un antiseptic eficace foarte cunoscut, în proporţii excepţionale, în comparaţie cu alte tipuri de miere.
Există numeroase produse în care poate fi regăsită mierea de Manuka, precum dropsuri de gât, gel antibacterian pentru răni, oţet de mere cu miere de Manuka, dar şi balsam de buze sau cremă hidratantă cu miere antibacteriană, şi bineînţeles, miere la borcan.
Utilizată în mod traditionat de către populaţia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolată de o putere miraculoasă. O echipă de cercetători de la Universitatea Waikato, din Noua Zeelandă, a studiat această miere şi a descoperit că are o acţiune bactericidă superioară anumitor tratamente antibiotice, de pildă poate acţiona asupra stafilococului auriu.
Motivul: conţine un component suplimentar original, denumit UMF (Unique Manuka Factor), termen care, în acelaşi timp a devenit şi sigla folosită de către asociaţia UMFHA pentru a desemna conţinutul în această substanţă şi pentru a garanta autenticitatea produsului.
Mai multe cercetări au fost făcute de atunci, mai ales de către Society for General Microbiology din Edinbourg, Scoţia, şi Universitatea tehnică din Dresda, Germania.
Rezultatele au arătat că mierea de Manuka are o acţiune excepţională asupra rănilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, ulcerelor de stomac, aftelor, sinuzitei, durerilor de gât, ca şi asupra circulaţiei sanguine şi a sistemului imunitar. Cu un atu suplimentar, şi anume acela că poate fi conservată şi îşi păstrează proprietăţile ani întregi.
Rezultatele au arătat că mierea de Manuka are o acţiune excepţională asupra rănilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, ulcerelor de stomac, aftelor, sinuzitei, durerilor de gât, ca şi asupra circulaţiei sanguine şi a sistemului imunitar. Cu un atu suplimentar, şi anume acela că poate fi conservată şi îşi păstrează proprietăţile ani întregi.
Proprietăţile antioxidante ale mierii de Manuka protejează împotriva radicalilor liberi, care sunt responsabili pentru o serie de probleme de sănătate, deteriorarea celulelor şi îmbătrânirea accelerată.
Anti-infecţioasă bacteriană şi virală, anti-fungică puternică, antiseptică, expectorantă. Uleiul esenţial de Manuka este un puternic ulei aromatic, anti-infecţios, împotriva tuturor germenilor patogeni.
Anti-infecţioasă bacteriană şi virală, anti-fungică puternică, antiseptică, expectorantă. Uleiul esenţial de Manuka este un puternic ulei aromatic, anti-infecţios, împotriva tuturor germenilor patogeni.
Putem deci să-l utilizăm ca să combatem infecţiile respiratorii (prevenţie şi tratament), infecţiile urinare şi vaginale, infecţiile cutanate, deoarece este foarte plăcut şi foarte bine tolerat.
Putem trata abcese, băşici, ulcere, herpes, mici răni. Contribuie de asemenea eficace la evacuarea mucozitatilor din gât, bronhii, sinus.
Poate fi folosit şi pentru a trata numeroase afecţiuni buco-dentare, infecţii şi inflamaţii gingivale.
Uleiul esenţial de Manuka poate uşura simptomele alergice, alergia la polen, la blana de animale, dermatitele.
Tonic al sistemului imunitar, tonic circulator uleiul de Manuka se poate folosi în uz extern, se poate pune pe herpes, pe răni mici sau arsuri, iritaţii, micoze, negi, înţepături de insecte şi gingii inflamate.
Tonic al sistemului imunitar, tonic circulator uleiul de Manuka se poate folosi în uz extern, se poate pune pe herpes, pe răni mici sau arsuri, iritaţii, micoze, negi, înţepături de insecte şi gingii inflamate.
Situată în Bay of Plenty, Noua Zeelandă, albinele noastre își creează bunătatea de aur din flora abundentă și diversă a insulei Nordului Zeelandei.
Cumpărând mierea noastră de Manuka, puteți fi 100% sigur că cumpărați miere de Manuka autentică, deoarece toate produsele noastre sunt testate de un laborator științific independent pentru concentrația de metilglyoxal (MGO) și dihidroxiacetona.
Cumpărând mierea noastră de Manuka, puteți fi 100% sigur că cumpărați miere de Manuka autentică, deoarece toate produsele noastre sunt testate de un laborator științific independent pentru concentrația de metilglyoxal (MGO) și dihidroxiacetona.
Funcționăm în cadrul Programului de gestionare a riscurilor (RMP), care se bazează pe principii de siguranță a alimentelor și analize de pericol și puncte de control critic (HACCP) și un spațiu aprobat de NZFSA pentru prelucrarea produselor apicole.
Suntem un exportator înregistrat de produse animale sub autoritatea din Noua Zeelandă pentru Siguranța Alimentelor (NZFSA).
Nicio recenzie