Lista de produse de la Auribee

Auribee recoltează și ambalează miere 100% pură, crudă, nefiltrată din 2015.

Situată în Bay of Plenty, Noua Zeelandă, albinele noastre își creează bunătatea de aur din flora abundentă și diversă a insulei Nordului Zeelandei.
Cumpărând mierea noastră de Manuka, puteți fi 100% sigur că cumpărați miere de Manuka autentică, deoarece toate produsele noastre sunt testate de un laborator științific independent pentru concentrația de metilglyoxal (MGO) și dihidroxiacetona.
Funcționăm în cadrul Programului de gestionare a riscurilor (RMP), care se bazează pe principii de siguranță a alimentelor și analize de pericol și puncte de control critic (HACCP) și un spațiu aprobat de NZFSA pentru prelucrarea produselor apicole.
Suntem un exportator înregistrat de produse animale sub autoritatea din Noua Zeelandă pentru Siguranța Alimentelor (NZFSA).
Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.