Lista de produse dupa marca Nestle

Nestle si-a inceput activitatea in Romania in luna iulie a anului 1995, cu o reprezentanta avand doar 6 angajati si principalul rol de a importa cereale pentru micul dejun, cafea, hrana pentru bebelusi, supa instant si condimente.

In anul 2000 a achizitionat marca JOE, care a devenit una dintre cele mai apreciate marci din portofoliul lor. In prezent, in Romania, Nestlé are aproximativ 900 de angajati in sediile din Bucuresti si Timisoara. Esteunul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei de Food & Beverage din Romania atat prin cota de piata cat si prin succesul marcilor - majoritatea fiind in fruntea categoriei lor.

Less
OptiFibre 125g Nestle, Slabire
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
Constipatie

OptiFibre 125g Nestle

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.