Lista de produse de la Helcor

Cu o experiență de 25 ani, compania AC HELCOR este deja un producător de medicamente cu prescripție medicală și OTC de renume în domeniul medical și farmaceutic. Echipa  de cercetare este formată din specialiști, farmaciști, medici, biologi si chimiști care lucrează zi de zi pentru a descoperi cele mai non-intruzive, eficiente și naturale suplimente alimentare astfel încât tu să fii în formă maximă în fiecare zi.

Divizia Vitamine și Suplimente alimentare Biosunline.ro a fost înființată în urmă cu 10 ani ca o linie de produse menite să susțină sănătatea organismului. Acestea sunt  bazate pe extracte naturale de origine minerală, vegetală și animal – standardizate și sunt condiționate sub formă de comprimate și capsule, conținând materii prime purificate, provenite din zone ecologice, controlate după rigori farmaceutice (care sunt mai înalte decât cele care vizează suplimentele alimentare de obicei)

Less
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.