KETOMIX UNIVERSAL BY CRISTINA IONITA 400GR NO SUGAR SHOP
KETOMIX UNIVERSAL BY CRISTINA IONITA 400GR NO SUGAR SHOP
Mix universal.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.
KETOMIX UNIVERSAL BY CRISTINA IONITA 400GR NO SUGAR SHOP
Ingrediente: fibre de bambus, făină de psyllium, făină de konjac
Declarație nutrițională Per 100g
Valoare energetică: 222 Kcal
Lipide: 0g
Proteine: 1g
Carbohidrați NET 1g
Fibre 98g
ATENȚIE: Poate conține urme de: soia, nuci, alune, lapte, ouă, gluten
Recomăndari utilizare: aluaturi pentru plăcinte, gogoși, biscuiți, paste făinoase.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
A se consuma înainte de: vezi data pe ambalaj.
Produs în România
Rolul componentelor:
Psyllium este o plantă care creşte mai ales în India şi care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate şi pierderea în greutate.
Psyllium devine rapid una dintre recomandările de top pentru persoanele care se hotărăsc să ţină diete sărace în carbohidraţi, cum ar fi Dieta Atkins.
Este foarte deficil să obţii suficiente fibre în alimentaţie atunci când ţii o dietă săracă în cereale, seminţe sau fructe întregi, de aceea psyllium este o modalitate uşoară de a scăpa de această “problemă”.
Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.
Deoarece este o plantă expandabilă, seminţele de psyllium se umflă de până la 20 de ori atunci când sunt amestecate cu apa, menţinând senzaţia de saţietate pentru mult timp, ajutând astfel la pierderea în greutate. Nici când vine vorba de calorii nu este de neglijat, deoarece conţine doar 32 de calorii la două linguri, suficiente pentru a-ţi potoli senzaţia de foame, ba chiar pentru a te face să te simţi complet saturată.
Datorită conţinutului ridicat de fibre spongioase, tărâţele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătăţesc digestia şi detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâţe ajută şi la tratarea constipaţiei, menţin colesterolul scăzut şi pot să prevină apariţia cancerului de colon.
Deoarece este o plantă expandabilă, seminţele de psyllium se umflă de până la 20 de ori atunci când sunt amestecate cu apa, menţinând senzaţia de saţietate pentru mult timp, ajutând astfel la pierderea în greutate. Nici când vine vorba de calorii nu este de neglijat, deoarece conţine doar 32 de calorii la două linguri, suficiente pentru a-ţi potoli senzaţia de foame, ba chiar pentru a te face să te simţi complet saturată.
REȚETĂ Prăjitură keto Greta Garbo – foi keto cu nucă, dulceață și ciocolată
Ingrediente foi:
- 150g KetoMix Universal 50g îndulcitor
- 4 ouă 7g bicarbonat de amoniu
- 250g unt 82% esență de vanilie/lămâie/rom
Umplutură:
- 400g dovleac călit 100g ciocolată neagră 85%
- 150g gem de căpșune fără zahăr 100g nucă
Mod de preparare:
Se topește untul, se pune în robot împreună cu ouăle, îndulcitorul și arome. Se adaugă bicarbonatul și ketomixul treptat și se lasă robotul să frământe aluatul aproximativ 1 minut. Se împarte aluatul de prăjitura keto în 4 bile egale, pe care le-am întins între foi de copt subțiri, aproximativ 1-2 mm grosime. Se coc foile circa 12 minute la 180 grade.
În timp ce foile de prăjitură keto Greta Garbo se răcesc, se coc 100 grame nucă și se macină grosier. Se așează prima foaie pe blatul de lucru, se unge cu dovleac călit, se presară nucă și se așează a doua foaie deasupra. Aceasta se unge cu gem de căpșune fără zahăr și, de asemenea, se presară nucă. Se așează a treia foaie unsă cu dovleac călit, se pune restul de nucă și se pune foaia finală.
Într-un ibric cu fund dublu se topește ciocolata cu 50 ml apă. Opțional, se poate adăuga și îndulcitor. Ciocolata astfel topită se întinde pe ultima foaie și se lasă prăjitura la temperatura camerei până se stabilizează glazura.
Magazin Online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, fara zahar!