KETOMIX BRIOSE BY CRISTINA IONITA 260GR NO SUGAR SHOP
KETOMIX BRIOSE BY CRISTINA IONITA 260GR NO SUGAR SHOP
Făină de cocos, fibre de bambus, făină de psyllium, făină de konjac, făină de migdale, praf de copt.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,58 lei.
KETOMIX BRIOSE BY CRISTINA IONITA 260GR NO SUGAR SHOP
Ingrediente: făină de cocos, fibre de bambus, făină de psyllium, făină de konjac, făină de migdale, praf de copt.
Declarație nutrițională Per 100g
- Valoare energetică: 359 Kcal/ 1502 Kj
- Lipide: 20.9g
- Proteine: 15.2g
- Carbohidrați: 45g
- din care fibre 38g
- CARBOHIDRAȚI NET 7g
- Sodiu 0g
ATENȚIE: Poate conține urme de: soia, nuci, alune, lapte, ouă, gluten.
REȚETĂ BRIOȘE:
Ingrediente:
- 65g KetoMix Brioșe 3 ouă
- 100g smântână 35% grăsime 40g îndulcitor
- 1 linguriță coajă de lămâie 50g unt topit
Mod de preparare: Se bat ouăle cu îndulcitorul câteva minute, apoi se adaugă smântâna și coaja de lămâie. După omogenizare, se adaugă treptat KetoMixul de Brioșe. La final, se încorporează untul topit și se împarte compoziția obținută în forme de silicon ori în tavă de brioșe. Se coace aproximativ 40 minute la 170 grade. Poftă bună!
NOTĂ: aluatul poate servi și ca bază de blat pentru diverse deserturi.
Rolul componentelor:
Fructul de cocos poartă denumiri diferite cum ar fi cel de sâmbure de cocos, respectiv nucă de cocos. Cocosul are nevoie de multă lumenă şi căldură solară pentru a da roade, astfel anual sunt necesare în jur de 3000 de ore de radiaţii solare pentru a avea o recoltă de bună calitate. Nuca de cocos este în sine şi sâmburele cocosului, deoarece în locuri umede şi calde încolţeşte.
Din momentul înfloririi florilor de cocos, sunt necesare între cinci şi şapte luni pentru formarea nucii verzi de cocos din care se consumă miezul în stare gelatinoasă şi apa de cocos atât de nutritive şi hidratante. În această stare este momentul prielnic pentru obţinerea unei băuturi răcoritoare şi energizante din interiorul nucii, deoarece cu trecerea timpului partea umedă şi gelatinoasă devine pulpa albă şi densă pe care o cunoaştem noi. Pentru a ajunge la o dimensiune maximă, nuca de cocos are nevoie de şase-şapte luni. La maturitate, nuca de cocos poate cantării 1,5 kilograme şi se poate consuma în totalitate şi întrebuinţat în diferite moduri. Cu trecerea lunilor gustul dulce şi aromat al miezului devine amărui, iar coaja tot mai dură. Miezul nucii de cocos conţine vitaminele B, zinc, fosfor şi fier, şi este o sursă naturală de proteine şi fibre. În stare deshidratată şi rasă, poate fi utilizată în prepararea: laptelui de cocos, precum şi în aromatizarea şi ornarea deserturilor. Coacerea în totalitate a nucii de cocos necesită aproape un an de zile, moment în care nuca cade şi coaja crapă de la sine.
Nuca de cocos are numeroase proprietăţi care previn apariţia diferitelor boli şi afecţiuni grave. Printre acestea se enumeră: bolile de inimă, colesterolul, paraziţii intestinali, boala Alzheimer, Parkinson etc.
Această nucă se poate întrebuinţa în totalitate sub formă de: apă de cocos, lapte de cocos, pulpă deshidratată sau ulei. În zonele tropicale unde creşte reprezintă un aliment de bază, consumat cu regularitate, dar şi în societatea modernă îi sunt recunoascute proprietăţile benefice şi curative. Drept dovadă, constă aspectul fizic tânăr şi starea bună de sănătate a filipinezilor. Cu toate că sunt expuşi la soare pe tot parcursul anului, pielea lor este netedă, hidratată iar tenul neridat, şi acest lucru se datorează folorii uleiului de cocos. De generaţii întregi ei folosesc uleiul de cocos atât intern cât şi extern în locul loţiunilor de corp pentru hidratarea şi calmarea pielii deshidratate, arse de soare sau atinsă de diferite afecţiuni dermatologice.
Magazin Online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, fara zahar!