KELP 550MG 100CPS - Secom
KELP 550MG 100CPS - Secom
Contribuie la functionarea normala a glandei tiroide.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 60 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 60 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20 lei.
KELP 550MG 100CPS - Secom
Contribuie la functionarea normala a glandei tiroide.
Beneficii:
-Functionarea normala a glandei tiroide prin aport de iod organic
-Imbunatatirea metabolismului glucidelor, proteinelor, grasimilor si a echilibrului hidro-electrolitic
-Stimularea functionarii glandelor suprarenale
-Completarea echilibrata a necesarului de minerale si vitamine
-Reglarea tranzitului intestinal
-Absorbtia apei si formarea solutiilor coloidale vascoase sau gelurilor care stimuleaza peristaltismul intestinal, reducerea balonarii, constipatiei, arsurilor gastrice
-Reducerea riscului formarii de cheaguri de sange
-Detoxifierea ficatului de metale grele si diverse toxine
-Acidul folic contribuie la: buna functionare a hematopoiezei
-Cresterea tesutului matern in timpul sarcinii
-Sinteza normala a aminoacizilor
-Metabolismul normal al homocisteinei
Compozitie/capsula:
Kelp 550 mg
(Laminaria spp.)
Acid folic 400 mcg
Componente bioactive
Acid folic , Calciu , Crom , Cupru , Iod , Magneziu , Mangan , Potasiu , Proteine , Seleniu , Vitamina A , Vitamina C , Vitamina D , Vitamina E , Vitamina K , Zinc , Fier , Vitamina B , Fibre Insolubile (alginat)
Administrare:
Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Atentionari:
A nu se administra persoanelor diagnosticate cu hipertiroidism.
A nu se administra mai mult de 6 luni consecutiv.
Este o specie vie de alge marine care este capabilă să producă celule identice prin încolțirea vegetativă.
Găsită sub formă de alge marine în Oceanul Atlantic de Nord, se numește, de asemenea, alba norvegiană, algă înnodată și se găsesc, de asemenea, în diferite variații de culoare măslinie și maro.
Frunzele au dimensiuni lungi, care se lipesc cu ușurință de stânci datorită rezistențelor și au un gust sărat.
Este utilizata sub formă de capsule și tablete și este luata ca supliment.
Studiile indică faptul că extractul de ascophyllum nodosum poate fi luat în fiecare zi, în funcție de cantitatea de mg consumată. Poate fi luat adăugându-l la un produs alimentar, o singură dată pe zi.
Algele de mare Kelp se presupune a fi cea mai mare sursă de iod și se răspândește în jur de 400 până la 1000 la sută din RDI. Dacă vă simțiți lipsiți de minerale naturale, ascophyllum nodosum poate fi un înlocuitor excelent.
Este o sursă bogată de peste 50 de minerale. Este utilizat pe scară largă ca supliment pentru pierderea în greutate și dă același efect ca cel al plantei de forskolină pentru pierderea în greutate. În plus, se dovedește a fi benefic pentru sistemul imunitar.
Vă ajută activ să vă protejați corpul împotriva elementelor radioactive și a toxinelor dăunătoare.
Acidul folic este o vitamină solubilă în apă (hidrosolubilă) a cărei origine vine de la cuvântul latin „folium“ („frunză“), întrucât prima dată a fost obţinut, în condiţii de laborator, din frunze de spanac. Vitamina se distruge uşor în procesul pregătirii alimentelor, mari cantităţi pierzându-se în timpul prelucrării şi conservării legumelor şi măcinării grâului. Acesta se găseşte în mod natural în drojdia de bere, în ficat, în frunzele zarzavaturilor.
Acidul folic şi grupul de compuşi înrudiţi, cunoscut sub denumirea generică de vitamina B6, servesc drept coenzime în reacţiile chimice implicate în biosinteza proteinei şi necesare pentru producerea normală a celulelor roşii ale sângelui şi pentru înmulţirea celulelor.
Deci, această vitamină este extrem de necesară organismului pentru producerea celulelor noi: celulele pielii, celulele părului, celulele albe imune ale sângelui, celulele roşii ale sângelui etc. Dar acidul folic participă şi la eliminarea grăsimii depuse în ficat şi la transformarea unui aminoacid în altul în vederea resintezei proteinelor organismului, întrucât aminoacizii sunt doar părţi componente ale altor structuri.
Orice femeie aflată la vârsta fertilă ar trebui să ia suplimente cu acid folic, mai ales în cazul în care îşi doreşte să devină mamă. Specialiştii susţin că această substanţă este deosebit de importantă pentru dezvoltarea normală a bebeluşilor, iar administrarea încă dinainte de a rămâne însărcinată este chiar mai importantă decât în primele luni de sarcină.
Acidul folic este o formă a vitaminei B9, ce are un rol extrem de important în formarea celulelor, şi mai ales a celor roşii. Atunci când nu este prezent în cantitate suficientă în dieta zilnică, se poate ajunge la anemie şi alte probleme. Pentru femeile însărcinate însă este şi mai important, întrucât previne defectele congenitale la bebeluşi, cum ar fi spina bifida şi alt defect de tub neural, malformaţii faciale precum buza de iepure sau gura de lup.
Dacă ceva nu este în regulă, anomaliile menţionate se formează în primele săptămâni de sarcină, când femeia de multe ori nici nu bănuieşte că urmează să devină mămică. Specialiştii avertizează că organismul nostru nu este capabil să stocheze acidul folic de la o zi la alta, astfel că avem nevoie de o alimentaţie zilnică extrem de bogată în această substanţă sau, mai simplu, să ne asigurăm doza zilnică necesară din suplimente sub formă de tablete sau capsule. Iată de ce este importantă administrarea acidului folic tuturor femeilor în perioada fertilă.