• La reducere!
  • -5%
Prosthyroid 120cps Indian Herbal, Tulburari Hormonale
Prosthyroid 120cps Indian Herbal, Tulburari Hormonale

Prosthyroid 120cps Indian Herbal

Prosthyroid 120cps Indian Herbal
Prosthyroid este un produs special conceput pentru a regla functia tiroidiana si a reface echilibrul hormonal tiroidian.
De asemenea, Prosthyroid este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni ale prostatei (adenom, prostatita, marirea in volum a prostatei).
4054
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
229,83 lei 241,93 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 229 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 229 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,58 lei.


 
Prosthyroid 120cps Indian Herbal
Prosthyroid este un produs special conceput pentru a regla functia tiroidiana si a reface echilibrul hormonal tiroidian.
De asemenea, Prosthyroid este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni ale prostatei (adenom, prostatita, marirea in volum a prostatei).
Beneficii:
-Reglarearea functiei glandei tiroide elimina starile de depresie, oboseala, incetinire intelectuala, scaderea libidoului si a ritmului cardiac.
-Favorizeaza normalizarea metabolismului, optimizarea greutatii, imbunatatirea circulatiei sanguine, redobandirea unui nivel inalt de energie si vitalitate, reglarea ciclului menstrual, cresterea apetitului sexual, imbunatatirea fertilitatii (in cazul femeilor), eliminarea crampelor musculare si diminuarea raguselii.
-Sustine preintampinarea fluctuatiilor emotionale si schimbarilor de dispozitie cauzate de o proasta functionare a glandei tiroide (iritabilitate, anxietate, nervozitate). Ajuta la inlaturarea starii de confuzie si lentoare mentala, precum si la optimizarea randamentului intelectual.
-Prosthyroid nu contine hormoni, fiind un produs 100% natural, lipsit de efecte secundare. Plantele din componenta produsului actioneaza asupra tiroidei, in scopul normalizarii secretiei de hormoni proprii si stimularii functiei organismului de asimilare si metabolizare a iodului din alimente.
-De asemenea, Prosthyroid este recomandat persoanelor care sufera de afectiuni ale prostatei (adenom, prostatita, marirea in volum a prostatei).
-Dezechilibru hormonal tiroidian
-Noduli tiroidieni
-Metabolism incetinit
-Fluctuatii ale starii emotionale
-Randament intelectual scazut
-Afectiuni ale prostatei
Compozitie:
-Bauhinia variegata (scoarta) 50 mg,
-Crataeva nurvala (scoarta) 50 mg,
-Asparagus racemosus (radacina) 50 mg,
-Plumbago zeylanica (radacina) 50 mg,
-Aegle Marmelos (fructe) 50 mg,
-Solanum xanthocarpum (planta intreaga) 50 mg,
-Caesalpinia bonducella (seminte) 50 mg,
-Coltii babei (fructe) 40 mg,
-Boerrhaavia diffusa (radacina) 40 mg,
-Shilajit 35 mg,
-Fagonia arabica (planta intreaga) 35 mg,
-excipient: gelatina (capsula).
Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 2 capsule, de 2-3 ori pe zi, inainte de masa.
Atentionari:
INTERZIS SPORTIVILOR!
Produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.
Rolul componentelor:
Shilajitul, întâlnit sub diferite nume, ca Mumio în Rusia, Shilajit în Asia sau Asphaltum în Occident, este o răşină extrasă din roca munţilor, cu o compoziţie unică, un fitocomplex bogat în minerale, aminoacizi, fosfolipide şi vitamine, produs prin descompunerea materialului vegetal de-a lungul mai multor secole, putând fi astfel considerat un produs milenar al naturii. În compoziţia lui găsim în principal substanţe humice, precum acidul fulvic, alături de oligoelemente precum seleniu, fier, magneziu, cupru şi zinc. În studii şi evaluări ştiinţifice s-a arătat că are efect direct asupra regenerării materiei osoase, ajutând la accelerarea acesteia.
S-a mai arătat că Shilajitul stimulează transportul mineralelor, în special calciu, fosfor şi magneziu la nivelul ţesutului osos şi muscular. Shilajitul a demonstrat că este un inhibitor al formării de osteoclaste (celule care au rolul de a distruge ţesutul osos) şi un stimulator al diferenţierii osteoblastelor (celule care produc matricea minerală osoasă); pe lângă aceasta, creşte depozitele de calciu şi expresia osteocalcinei, substanţă implicată în principal în procesul de mineralizare osoasă şi în homeostazia calciului, toate având implicaţii pozitive în menţinerea structurii normale a oaselor la şi în evitarea degradării acestora.
Asparagusul este o plantă erbacee perenă din familia Liliaceae (după alte surse Asparagaceae), originară din Orient, în pământ cu un rizom şi multe rădăcini fasciculare, din care iau naştere mulţi muguri cărnoşi acoperiţi cu solzi; lăsaţi să crească, mugurii ajung în lungime până la 1 m şi se ramifică foarte mult; frunzele sunt aciculare şi moi, de fapt nişte cladode – tulpini modificate, dezvoltate la axila frunzelor solzoase, în mănunchiuri de câte 4-15; florile sunt mici ca nişte clopoţei, galben-verzui, iar fructele nişte bace roşii; înfloreşte în iunie-iulie. În scop culinar se recoltează mugurii cărnoşi şi suculenţi, dar în scopuri medicinale se folosesc şi rădăcinile.
Se consideră că denumirea generică derivă din grecescul aspharagos sau asparagos, iar unii consideră că însuşi termenul grecesc îşi are originea din surse străine, precum ar fi cuvântul persan asparag, însemnând lăstar, sau mlădiţă. Cultivat în lumea largă ca şi zarzavat de preţ, arareori se mai întâlneşte sălbatic, doar prin livezi, pe maluri, în margini de păduri.
Cultivarea sparanghelului a început acum mai bine de 2000 de ani în regiunea din Estul Mediteranei. Grecii antici şi romanii îl preţuiau pentru aroma sa delicată şi unică, consistenţa suculentă şi pentru calităţile sale medicinale, în deosebi pentru proprietăţile diuretice. Îl consumau proaspăt în sezon şi uscat iarna. S-a descoperit o reţetă pentru gătit sparanghelul într-o veche carte de reţete a lui Apicius din secolul III D.H., Cartea a III-a. Era cultivat şi de către egiptenii antici – a fost găsit pictat într-o friză egipteană datând din mileniul 3 Î.H. Medicul secolului II, Galen, a descris sparanghelul ca şi „vindecător şi curăţător”. Planta şi-a pierdut popularitatea în Evul Mediu, dar şi-a recăpătat-o prin secolul XVII. Regele Franţei Ludovic al XIV-lea avea sere special construite pentru cultivarea acesteia. În prezent este pe larg folosită în arta culinară, sub diverse forme.
Cărţile de fitoterapie susţin proprietăţile sale medicinale, printre care efectul diuretic, efectul de neutralizare a sărurilor de amoniu, de protejare a capilarelor de rupturi; se menţionează de asemenea proprietăţile laxative ale fibrelor din compoziţia sa.
Găsim întrebuinţări medicale şi în medicina românească de la mijlocul secolului trecut, acestea având în vedere proprietăţile sale diuretice şi depurative, astfel fiind recomandat sub formă de salată şi zarzavat la persoanele suferind de gută şi aterioscleroză, de rinichi şi inflamaţii ale canalului uro-genital şi ale vezicii urinare; era considerat încă tonifiant general iar prin gustul său mai mult sau mai puţin amar stimulent al apetitului şi al digestiei. Se mai menţiona că sparanghelul conţine multă vitamina B1 şi o apreciabilă cantitate de vitamina C, făcându-se astfel indicat în toate avitaminozele respective.
Sparanghelul este sărac în calorii şi foarte sărac în sodiu. Este o bună sursă de vitamina B6, calciu, magneziu, şi zinc, şi o foarte bună sursă de fibre, proteine, de vitaminele A, C, E, K, tiamină riboflavină, de rutină, niacină, acid folic, fier, fosfor, potasiu, cupru, magneziu şi seleniu, precum şi de crom. Aminoacidul asparagină îşi are denumirea de la sparanghel, care este foarte bogat în acest compus.
Unii constituenţi din sparanghel sunt metabolizaţi şi excretaţi în urină, dând acesteia un miros dezagreabil, lucru cunoscut încă demult, specificat fiind în cărţi vechi din anii 1700 şi 1800 (ex. Treatise of All Sorts of Foods, Louis Lemery, 1702 ). S-a găsit că anumiţi compuşi sunt mteabolizaţi la amoniac sau diverşi compuşi de degradare conţinând sulf precum tioli şi tioesteri, care conferă urinei miros caracteristic.
În sistemele de medicină tradiţională din lume planta este cunoscută pentru proprietăţile sale antispasmodice, aperiente, cadriace, demulcente, diaforetice, diuretice, sedative şi tonice. Rădăcinile sunt considerate diaforetice, bune diuretice şi laxative. Infuzia este folosită pentru tratarea icterului şi a congestiei hepatice, efectul puternic diuretic făcându-le recomandate în tratamentul diferitelor probleme urinare, precum cistita. Mai sunt folosite în tratamentul cancerului. Se mai menţionează că rădăcinile reduc tensiunea sangvină, lucru demonstrat oarecum de un studiu realizat pe şobolani la o universitate din Japonia, care a concluzionat că substanţa 2″-hydroxinicotianamina din sparanghel poate fi unul din factorii ce inhibă activitatea enzimei convertoare a angiotensinei în rinichi, astfel prevenind hipertensiunea şi susţinând funcţia renală.
Tribulus reprezintă o plantă cu un efect prosexual potențial care a avut o mare contribuție în ceea ce privește popularitatea sa, și anume, aceasta crește performanța sexuală la bărbați și stimulează libidoul la ambele sexe. Recent, aceasta a intrat în categoria agenților care îmbunătățesc performanța, deoarece crește nivelul natural de testosteron și, prin urmare, devine tot mai populară în rândul atleților, al halterofililor și al persoanelor în vârstă.
Tribulus a devenit populară în rândul atleților după ce consumul de steroizi a devenit ilegal la competițiile olimpice şi cele internaționale și, astfel, nivelul de testosteron trebuia crescut fără a stimula în mod artificial nivelul de hormoni.
Deși diverse studii referitoare la „efectul său asupra dezvoltării musculaturii și a întăririi acesteia” se desfăşoară destul de lent, tribulus încă se consideră că determină indirect creșterea nivelului de testosteron; rezultatul este creșterea masei musculare fără grăsimi și, prin urmare, această plantă rămâne în fruntea suplimentelor folosite de atleți.
Tribulus are un efect important asupra funcției sexuale; studiile clinice au demonstrat clar influența acesteia asupra creșterii libidoului și a stimulării activității sexuale și, astfel, creșterea performanței sexuale atât la bărbați, cât și la femei. Adevărul este că, de-a lungul timpului, această plantă s-a utilizat pentru creșterea performanței sexuale, iar mai multe studii au demonstrat că reduce cazurile de sterilitate la femei și impotența la bărbați, precum și numărul de cazuri de libido scăzut la ambele sexe. Un studiu a demonstrat o creștere a nivelului de testosteron, iar în cazul libidoului și al reflexelor sexuale, o creștere cu 71%, atunci când s-a folosit această plantă pentru cazurile în care libidoul a scăzut.
S-a observat o reducere semnificativă a efectelor secundare după stimularea artificială a hormonilor sexuali. Potrivit unor cercetători, consumul de tribulus are un rezultat mai promițător, deoarece aceasta menține echilibrul hormonal.
Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
120 capsule
Forma de prezentare
Cutie
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare