• -7%
Hof Lipomin 40 cpr Hofigal, Terapia Diabetului
Hof Lipomin 40 cpr Hofigal, Terapia Diabetului

Hof Lipomin 40 cpr Hofigal

Hof Lipomin 40 cpr Hofigal

Topinamburul conţine fitocomplexe de substanţe cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect în refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv şi detoxifierea colonului.
Uleiul de in conţine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al  tranzitului intestinal.

4
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
19,10 lei 20,54 lei -7%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,38 lei.


 

Hof Lipomin 40 cpr Hofigal

Topinamburul conţine fitocomplexe de substanţe cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect în refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv şi detoxifierea colonului.
Uleiul de in conţine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al  tranzitului intestinal.

Compoziție:

1 comprimat acoperit conţine :
305,00 mg extract de topinambur (Helianthi tuberosi tuber)
150,00 mg seminţe de in (Lini semen)
80,00 mg carbonat de calciu echivalent la 32 mg Ca2+
75,00 mg oxid de magneziu echivalent la 45 mg Mg2+
60,00 mg ulei de in
40,00 mg extract concentrat de usturoi (Allii sativi bulbus)
40 mg suc de praz (Allii porri)
15,00 mg carbonat de potasiu echivalent la 8,5 mg K+ şi excipienţi (polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, aerosil, hidroxipropilmetilceluloză, gumă arabică, glucon delta lactone, dovlecel – Cucurbita pepo -,talc) pana la 820 mg

Topinamburul conţine fitocomplexe de substanţe cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect în refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv şi detoxifierea colonului.
Uleiul de in conţine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al  tranzitului intestinal. Conţine acizi nesaturaţi de tip Omega 3 şi Omega 6, cu rol binecunoscut în activitatea sistemului nervos central; conţine acid oleic, cu rol protector şi antioxidant pentru secreţia normală de testosteron, cu efect în buna funcţionare a prostatei.
Prazul are în compoziţia sa fibre şi mucilagii cu rol în menţinerea unui tranzit intestinal normal, iar alliina şi allicina pe care le conţine au efect antihelmintic şi antibiotic; este sursă deosebită de microelemente.

Beneficii:

-are acțiune hipolipemiantă, hipocolesterolemiantă, de scădere a trigliceridelor serice; reglează raportul intre colesterolul „bun” si „rau” (HDL/LDL)
-asigură aportul de nutrienţi şi substanţe bioactive necesare echilibrării dietei în prevenirea şi combaterea aterosclerozei (inhibă îngroşarea şi indurarea peretelui arterial, împiedicând reducerea progresivă a lumenului şi pierderea elasticităţii vaselor arteriale);
-reechilibrarea stărilor de dislipidemie de diferite etiologii;
-optimizarea nivelului colesterolului din organism;
-neutralizarea şi captarea de radicali liberi superoxidici;
-inhibă reacţiile de formare a grăsimilor în organism şi depunerea acestora.
-este primul produs enzimatic recunoscut care rezolva colesterolul, trigliceridele, terciuirea, glicemia si nu are nici o toxicitate

Mod de administrare:

1 – 2 comprimate de 2 – 3 ori pe zi după mesele principale sau după recomandarea medicului. Produsul se administrează în cure prelungite (3 – 6 luni) sau chiar permanent.
Se poate asocia ca supliment în regimul igieno – dietetic în tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 40 comprimate acoperite (4 blistere, 10 comprimate acoperite/blister).

Produsul NU conține lactoză!
 

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Rolul componentelor:
Topinamburul este o plantă perenă din familia Asteraceae (Compositae), înrudită şi asemănătoare cu floarea soarelui. Planta prezintă în sol tuberculi; tijele sunt puternice, viguroase, uneori ramificate la bază, cu înălţimea de 1,50-2,00m sau mai mult, cu frunze ovale acoperite cu peri rigizi; florile sunt grupate în capitule galbene, mult mai mici decât cele de floarea soarelui. Tuberculii comestibili, seamănă oarecum cu cei ai cartofului, dar carbohidratul prezent în conţinutul acestora este inulina şi nu amidonul, iar gustul aduce aminte de anghinarea comestibilă.
Nativ în America de Nord, unde a fost cultivat din ere străvechi de către locuitorii indigeni, topinamburul a fost introdus în Europa în 1616 unde a fost preferat ca plantă alimentară; tuberculii din plantă au fost aduşi din Canada de către Samuel de Champlain, denumirea iniţială conferită plantei fiind de anghinare de Canada. Se crede că topinamburul a fost cea mai veche cultură din America de Nord.
Marea varietate de denumiri ştiinţifice şi populare conferite plantei de la introducerea sa în Europa fac dificilă urmărirea sa istorică. Linne a fost cel care a stabilit denumirea sa binomială, Helianthus tuberosus, în 1753. În ceea ce priveşte denumirile sale populare cele mai comune, adică anghinare de Ierusalim şi topinambur, nu sunt nici clare, nici precise şi nici adecvate. Considerând denumirea de anghinare de Ierusalim, o analiză literară ne relevă faptul că planta nici nu este o anghinare şi nici nu are ceva de a face cu Ierusalimul. Denumirea de anghinare pare a proveni din faptul că tuberculii gătiţi au cumva un gust şi consistenţă reminiscente ca al receptaculului cărnos de anghinare. Originea numelui de Ierusalim, pare a fi derivată din italienescul Girasole (floarea soarelui, care este înrudită cu topinamburul) şi din cauza dificultății de pronunţie a acestui cuvant în limba engleză a derivat în Jerusalem. Originea denumirii de topinambur este şi mai ambiguă.
În 1617 planta a fost introdusă în Franţa unde a primit denumirea de topinambour, denumire care pare a deriva din topunambou, denumirea unei populaţii exotice aduse aici din America de Sud cu nu mult înaintea plantei. În 1617, în publicaţia Histoire de la Nouvelle France, se afirma că topinamburul este în grădina oricui în Paris în timp ce în Roma era o raritate, iar în Anglia o noutate absolută. Prima menţiune a sa în Anglia a fost în 1622 când se pomeneşte faptul că rădăcina sa era consumată cu unt, oţet, piper, ca atare sau împreună cu alte alimente. Topinamburul a ajuns în Olanda în 1613, în Italia în 1614, Anglia în 1616, Germania 1626, Polonia 1652, Suedia 1658, iar în Rusia abia în secolul XVIII. După o vreme de la răspândirea sa în Europa, topinamburul a devenit o importantă sursă de hrană, dar importanţa sa a scăzut după introducerea cartofului. Popularitatea sa extinsă poate fi dedusă din numărul mare de publicaţii şi monografii în care apare încă din 1789.
Astăzi topinamburul are numeroase aplicaţii alimentare şi non-alimentare. De exemplu, inulina extrasă din tuberculi este o bună sursă de fructoză pentru diabetici. O porţie de 170 g de tuberculi este o bună sursă de cupru, de vitamina B1, furnizând de asemenea 1,7 g fibre dietare; conţinutul bogat în inulină, un carbohidrat nedigerabil îl face să furnizeze practic o mare cantitate de hrană fără multe calorii. Tuberculii dezvoltă un gust dulceag plăcut de-a lungul iernii, în special dacă au fost supuşi îngheţului. Pot fi folosiţi în toate modurile în care sunt folosiţi şi cartofii.
În ceea ce privește efectele topinamburului pentru sănătate se cunoaşte că acesta este aperient, afrodisiac, colagog, diuretic, spermatogenetic, stomahic şi tonic, constituind un remediu popular pentru reumatism şi diabet.
Inul - Această plantă erbacee, originară din India și China, este utilizată pentru fibra sa și pentru semințe (din care se obține uleiul de in). Inul este o plantă prezentă în istoria umanității încă din cele mai vechi timpuri, fibrele de in fiind cele mai vechi materiale utilizate de om. Inul nu este cultivat doar pentru larga sa utilizare în industria textilă. Semințele de in sunt recomandate în curele de slăbire și în menținerea sănătății. Micile semințe de culoare brună, lucioase și tari, sunt folositoare doar după ce au ajuns la maturitate. Se pot consuma ca atare sau măcinate.
Inul este o plantă erbacee, anuală, cu rădăcină pivotantă, tulpină cilindrică și groasă ce poate ajunge până la 110cm. Frunzele sunt alterne, lanceolate, florile sunt albastre-azurii și înfloresc în iulie-august. Fructul este o capsulă globuloasă cu 7-10 semințe ovoide, turtite, de culoare brun-deschis. Prin zdrobire dezvolată un miros caracteristic de ulei de in, cu gust mucilaginos, uleios. Puse în apă, semințele de in se umflă. Semințele se recoltează la deplina maturitate a capsulelor, în august-septembrie.
Datorită mucilagiilor dar și fibrelor din componența tegumentului seminal, semințele întregi sau pulverizate au acțiune laxativ-purgativă și protectoare a mucoasei digestive. În cazul administrării sub formă depulbere acțiunea laxativă este completată și întregită de efectul lubrifiant al uleiului gras care facilitează mișcările peristaltice. Uleiul de in este bogat ăn vitamina F, fiind utilizat la prepararea diverselor unguente. Lini semen, produsul vegetal al inului se folosește în tratamentul constipației, inflamaţii ale căilor urinare, extern pentru cistite, arsuri, furuncule, abcese, sermatoze uscate. Se poate administra sub formă de infuzie, macerat, cataplasme, decoct. Deoarece sunt o sursă vegetală importantă de acizi grași omega3 (acid alfa- linoleic), reduc colesterolul și trigliceridele și ajută la prevenirea cancerului de sân, colon, prostată și piele. Cercetările arată că semințele stabilizează cantitatea de zahăr din sânge și cresc sistemul imunitar.
Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
40 Comprimate Acoperite
Forma de prezentare
Cutie

Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri. Liniile de fabricatie ale produselor indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice - Buna practica de fabricatie), iar laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare