- La reducere!
- -10%
GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE 340GR REMEDIA
GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE 340GR REMEDIA
Dulcețuri, gemuri și marmelade fără zahăr. Acum se pot prepara cu foarte mare ușurință în propria bucătărie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice, 100% natural.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 62 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 62 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,24 lei.
GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE 340GR REMEDIA
Dulcețuri, gemuri și marmelade fără zahăr. Acum se pot prepara cu foarte mare ușurință în propria bucătărie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice, 100% natural.
Recomandare de folosire: Green Sugar Gelifiant cu Pectină de citrice este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
Este recomandat în dietele de slăbire și poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, în cadrul unei alimentații echilibrate. De asemenea, poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării, precum și introdus în alimentația copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Cantitate recomandată pentru 2 kg de fructe: 340gr Green Sugar Gelifiant.
Mod de utilizare: Pentru 1 kg de fructe se folosesc 170 g de GREEN SUGAR GELIFIANT CU PECTINA DIN CITRICE.
Fructele spălate, curățate, tăiate la dimensiunea dorită se pun la fiert împreună cu o lingură zeamă de lămâie și aproximativ 500 ml apă (cantitatea de apă variază în funcție de fructe).
Când fructele sunt bine fierte, într-un bol separat se dizolvă treptat gelifiantul cu o parte din siropul rezultat, apoi se toarnă peste fructe și se mai fierb maxim 2 minute.
Se toarnă în borcane curate și se sigilează.
După răcire, se depozitează în mediu uscat la temperatură de maxim 25°C. A se consuma în maxim 10 zile după desigilare.
Ingrediente:
Green Sugar (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol), pectină de citrice.
Valoare energetica: 32,05kcal/100gr.
A se consuma, de preferință, în maxim 10 zile după desigilare.
Rolul componentelor:
Stevia rebaudiana este o plantă cu proprietăţi multiple, bogată în vitamina C și A, precum şi minerale: zinc, fosfor, magneziu, fier etc. folosită de secole atât ca îndulcitor natural cât şi pentru tratarea diferitelor afecţiuni. Înlocuieşte cu succes zahărul, fiind de 300 de ori mai dulce dar cu zero calorii. În comerţ se găseşte sub formă de pulbere, tablete sau lichid. Rezistă la temperaturi de 200°C fără a-şi pierde din proprietăţi, doar gustul devenind uşor amărui.
În alimentaţie se foloseşte în prepararea: îngheţatei, a prăjiturilor, a deserturilor, salatelor de fructe, în gumele de mestecat, la îndulcirea băuturilor răcoritoare, a ceaiului sau al cafelei.
În tratamente naturiste stevia se foloseşte sub formă de infuzie sau pulbere uscată ca supliment alimentar care ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, a ficatului şi a pancreasului reglând în acelaşi timp nivelul glicemiei din sânge. Printre proprietăţile steviei se enumeră: antiinflamator, antimicotic, antifungic, adjuvant în afecţiuni dermatologice (acnee, ciuperca piciorului etc.), candidoză, cure de slăbire (are zero calorii, reduce pofta pe dulce şi controlează pofta de mâncare), hipertensiune (reglează presiunea sângelui), diabet, infecţii urinare, previne gingivitele şi cariile dentare, înlătură dorinţa de a fuma sau de a consuma alcool şi este cardiotonic, antidepresiv, uşor sedativ fiind util în insomnii.