- La reducere!
- -15%
Gel Calmant si Regenerant 100 ml OncoSupport
Astfel de reactii sunt cunoscute sub denumirea de sindrom mana-picior (eritrodisestezia palmo-plantara).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.
Astfel de reactii sunt cunoscute sub denumirea de sindrom mana-picior (eritrodisestezia palmo-plantara).
Sindromul mana-picior poate deveni sever la unii pacienti si necesita intarzierea sau chiar intreruperea tratamentului chimioterapic.
-Actiune complexa, esentiala in sindromul mana-picior: cheratolitica, emolienta, calmanta, de hidratare si regenerare a pielii
-Complianta superioara data de forma de gel care determina absorbtia rapida si actiunea sustinuta a substantelor la nivelul zonei afectate
-Avand o compozitie complexa, include substante cu actiune cheratolitica (uree, acid salicilic, acid lactic), dar si alti agenti care au rolul de a calma, hidrata si regenera pielea (extract de flori de galbenele, arginine, panthenolul si acid hialuronic).
-Recomandat pentru piele ingrosata maini si picioare, calus, sindrom mana-picior.
-Prin aplicarea locala a produselor ce contribuie atat la indepartarea stratului cornos in exces, dar au si efect emolient, calmant si regenerant la nivelul pielii afectate, se asigura refacerea acesteia.
-Pielea isi va recapata astfel aspectul si functiile sale fiziologice normale.
-Incidenta sindromului mana-picior observata in studii clinice cu capecitabina este de aprox 50%, iar 17% dintre acesti pacienti au o forma severa. In cazul agentilor chimioterapici traditionali (5-fluorouracil, doxorubicina, citarabina, ciclofosfamida, vinorelbina, docetaxel) si in cazul terapiilor tintite din cancer (sorafenib, sunitinib) sindromul mana-picior a fost raportat in 6-42% din cazuri.
Oncosupport Soft are o compozitie complexa incluzand substante cu actiune cheratolitica (uree, acid salicilic, acid lactic), dar si agenti care au rolul de a calma, hidrata si regenera pielea (extract din flori de galbenele, arginina, panthenol si acid hialuronic).
Acestea determina actiunea emolienta, calmanta si regeneranta esentiala pentru ingrijirea Sindromului Mana-Picior care apare in chimioterapie.
-Acid salicilic
-Acid lactic
-Uree
-L-arginina
-Acid hialuronic
-Extract din flori de galbenele
Se aplica pe pielea ingrosata, prin masaj usor, de 2-3 ori pe zi.
Acidul hialuronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Sus
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.
Urea este un factor natural de hidratare ce se regăsește în mod natural în piele, localizată acolo unde se leagă umiditatea. Pielea normală conține aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică sau psoriazis au pielea cu conținut mai redus de uree.
Ureea este un activ cosmetic foarte utilizat și în preparatele dermatologice, îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Este un ingredient aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio certificate.
Proprietăți organoleptice: biluțe de culoare albă, miros caracteristic ușor de amoniac dar care nu se resimte în preparatele cosmetice.
Denumirea ştiinţifică se datorează faptului că înfloreşte aproape tot anul, adică, în vechiul calendar roman, la toate calendele. În franceză, acestea poartă numele de „souci”, cu referire la culoarea plantei, derivat de la „floarea soarelui”. Potrivit unei legende engleze, Fecioarei Maria îi plăcea să-şi împletească în păr gălbenele; de aceea, în limba engleză, aceasta floare este numită „marigold”, însemnând „aurul Mariei”. Practicienii din secolul al XVII-lea o recomandă pentru „întărirea inimii” şi în tratarea variolei şi rujeolei.
Se pot utiliza sub formă de infuzie, decoct, ceaiuri, comprese, spălături, măşti şi produse cosmetice. În funcţie de afecţiunea care se doreşte a fi tratată, gălbenelele pot fi utilizate pentru tratament local (creme, comprese, maşti, spălături) sau pentru tratamente sistemice (decoct, infuzie, ceai etc).
Au capacitatea de a ajuta organismul în lupta împotriva infecţiilor, având acţiuni antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene şi antifungice prin prezenţa saponozidelor şi uleiului volatil. Gălbenelele au acțiune cicatrizantă, emolientă și demulcentă datorită mucilagiilor, care formează geluri vâscoase, formând astfel un strat coloidal protector pentru mucoase și ţesuturi. Efectul cicatrizant al gălbenelelor se datorează carotenoidelor care asigură multiplicarea celulelor precum şi un efect antioxidant benefic împotriva radicalilor liberi.
Un studiu făcut asupra efectelor gălbenelelor asupra unui grup de pacienți cu probleme gastrice, mai exact ulcer gastroduodenal și gastrită hiperacidă; după tratamentul cu gălbenele, rezultatele au arătat dispariția nișei ulceroase la unii pacienți, aciditatea gastrică a scăzut foarte putin, ceea ce a condus la concluzia că gălbenelele acționează în aceste afecțiuni prin vindecarea epiteliului gastric, adică a acelui strat de protecție a stomacului care este lezat de boală. De asemenea se utilizează pentru vindecarea ulcerului bucal, la nivelul gâtului sau venos.
Misiunie & Viziune
Pasionați in a ajuta pacientii din aria oncologiei (dar nu numai) și de branduri.
Misiunea noastră este să identificăm nevoi si oportunități si să lansăm produsul perfect pentru piața si pacienti.
Dorinta noastra este sa construim produsul de la zero la lider de piață și să generăm profit pentru toti cei implicati.
Cream si Promovăm produse farmaceutice – in special OTC, Medical Devices si Cosmetice – și le transformăm în branduri.
Ambițioși, energici si inventivi