- La reducere!
- -15%
Garcinia Extract 60 cps DVR Pharm
Garcinia Extract 60 cps DVR Pharm
Este printre cele mai bune produse pentru eliminarea țesutului adipos inestetic, în special a celulitei.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.
Garcinia Extract 60 cps DVR Pharm
Este printre cele mai bune produse pentru eliminarea țesutului adipos inestetic, în special a celulitei.
Beneficii:
-Este un produs care are în componența sa două extracte din fructele plantei Garcinia cambogia, alături de o sare de potasiu.
-Este printre cele mai bune produse pentru eliminarea țesutului adipos inestetic, în special a celulitei.
-Studiile arată că administrarea extractului de garcinia dublează sau chiar triplează efectele benefice ale exercițiilor fizice și al masajului.
-contribuie la buna funcționare a circulației venoase
-contribuie la menținerea în limite normale a proporției țesutului adipos
-reduce apetitul, în special cel pentru grăsimi și combinații ale acestora cu dulciurile
-reglarea poftei de mâncare, combaterea stărilor de foame psihică – extractele de garcinia stimulează producția de serotonină, neurotransmiţătorul responsabil de controlul senzației de foame
-reducerea colesterolului, în special a colesterolului rău (LDL)
-stimularea imunitătii organismului
-Are o dublă acțiune: reduce apetitul și blochează enzimele ce transformă carbohidrații în grăsimi. Practic, organismul este stimulat să consume grăsimea și să construiască țesut muscular, scăzând proporția de țesut adipos.
Compozitie:
-Garcinia (Garcinia cambogia), fructe, extract apos (sare de calciu)cu min.60% acid hidroxicitric 225mg;
-Garcinia (Garcinia cambogia), fructe: 225mg;
-capsulă tare de gelatină.
Administrare:
Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile se administrează o capsulă pe zi, crescandu-se apoi doza – în funcție de tranzitul intestinal-pană la cea maximă, de 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.
Atentionari:
Contraindicat în afecțiuni psihice severe (dementă, Alzheimer) și în diabet de tip 1.
Rolul componentelor:
Garcinia cambogia este un arbore din familia Guttiferae originar din Asia tropicală, cu frunze de culoare verde închis, lucioase, eliptic – obovate; înfloreşte în timpul sezonului cald, iar fructele se coc în timpul sezonului ploios şi sunt cam de mărimea unei portocale, ovoide, galbene sau roşii când sunt coapte, cu 6-8 şanţuri, 6-8 seminţe înconjurate de un tegument suculent; sunt comestibile dar prea acre pentru a fi mâncate crude. Fructele sunt apreciate pentru coaja lor uscată, utilizată în Travancore – Cochin şi Malabar ca şi condiment aromatizant în curry, în loc de tamarind sau lime. În Ceylon, fructele încă necoapte sunt murate, pericarpul gros este tăiat în felii, uscat la soare şi păstrat pentru utilizări ulterioare.
De-a lungul părţii Vestice din sudul coastei Indiei, Garcinia cambogia este cunoscută ca „Goroka” sau „Kattcha puli”. Este implicată în procesul de uscare a peştelui în special în Sri Lanka datorită proprietăţilor sale antibacteriene, iar multe specii de Garcinia sunt utilizate pentru prepararea alimentelor în Tailanda, Malaezia sau Burma.
Datele ştiinţifice au arătat că substanţa activă majoră din fructele de garcinia este acidul hidroxicitric, care îi conferă şi gustul acru caracteristic. Din punct de vedere chimic, acidul hidroxicitric este similar cu acidul citric găsit în portocale şi alte citrice. Seminţele conţin 30-31% grăsimi saturate comestibile asemănătoare cu untul kokam obţinut din Garcinia indica. Pe lângă utilizarea sa pentru prepararea şi păstrarea alimentelor, extractele din garcinia sunt uneori utilizate ca remediu popular purgativ în tratamentul viermilor intestinali şi a altor paraziţi, pentru tumori, dizenterie şi în afecţiunile digestive biliare. Decoctul din coajă este administrat în afecţiuni reumatismale şi intestinale.
În sistemul medicinal indian ayurvedic se consideră că acest tip de fructe cu gustul acru ajută digestia. Se consideră că sucul din fruct mai posedă proprietăţi antiscorbutice şi cardiotonice.
Utilizările moderne se bazează pe faptul că, în organism, carbohidraţii din alimente sunt descompuşi până la glucoză care este stocată sub formă de glicogen. Când depozitul de glicogen este saturat, excesul de glucoză este convertit în grăsimi şi colesterol. Extractul de Garcinia cambogia inhibă în organism conversia glucozei în grăsimi şi colesterol prin inhibarea anumitor procese enzimatice. Creşterea depozitării glicogenului, ajută semnificativ la reducerea nevoii, a poftei de mâncare, inducând astfel reducerea greutăţii corporale.
Prin inhibarea activităţii ATP-citrat liazei, acidul hidroxicitric reduce disponibilitatea acetilco-enzimei A, piatra de temelie pentru sinteza acizilor graşi şi a colesterolului, aceasta putând de asemenea determina organismul să îndepărteze lipoproteinele de densitate joasă (LDL) din sânge.