Fier + C + Histidina + Acid Folic 30 cpr DoppelHertz, Stres
Fier + C + Histidina + Acid Folic 30 cpr DoppelHertz, Stres

Fier + C + Histidina + Acid Folic 30 cpr DoppelHertz

Fier + C + Histidina + Acid Folic 30 cpr DoppelHertz

Doppelherz aktiv Fier + C + Histidina + Acid folic, prin compozitia complexa, care include Acid folic si Histidina este unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare din gama minerale si vitamine si, in egala masura, ca unul dintre suplimentele recomandate femeilor.

1946
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
22,90 lei


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,44 lei.


 

Fier + C + Histidina + Acid Folic 30 cpr DoppelHertz

Doppelherz aktiv Fier + C + Histidina + Acid folic, prin compozitia complexa, care include Acid folic si Histidina este unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare din gama minerale si vitamine si, in egala masura, ca unul dintre suplimentele recomandate femeilor.

Beneficii:
-Combinatia de Fier si Vitamina C sprijina organismul prin aportul necesar de Fier, combinat cu “agentul de recuperare a fierului” – Vitamina C.
-Compozitia complexa, care include Acid folic si Histidina recomanda Doppelherz® aktiv Fier + C + Histidina + Acid folic ca unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare din gama minerale si vitamine si, in egala masura, ca unul dintre suplimentele recomandate femeilor.

Compozitie:
-Fier           10 mg
-Vitamina C     200 mg
-Acid Folic     300 μg
-Histidina      100 mg
-Vitamina B12     3 μg

Administrare:
Se administreaza un comprimat zilnic, cu suficient lichid.
Suplimentul alimentar complex pe baza de Fier, Vitamina C, Acid folic si Histidina se recomanda in perioada de crestere, in perioada de sarcina si de alaptare, dar si in cazul persoanelor in varsta. De asemenea, combinatia de minerale si vitamine este recomandata si persoanelor care tin o dieta exclusiv vegetariana sau dezechilibrata sau care contine alimente cu risc de producere de dezechilibru, precum cafeaua sau ceaiul negru.

Rolul componentelor:
Fierul ajuta la formarea normala a hemoglobinei si a globulelor rosii. De asemenea, Fierul sustine functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la procesul de diviziune celulara, sustine metabolismul energetic normal si asigura transportul normal al oxigenului ȋn corp. Carenta de Fier se traduce prin anemie, scaderea vitalitatii si poate merge chiar pana la limitarea cresterii.

Vitamina C este importanta pentru functionarea normala a sistemului imunitar, in timpul exercitiilor fizice intense, dar si după acestea. Aportul adecvat de Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor. In egala masura, un aport corect de Vitamina C este important pentru functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice.

Acidul folic este una dintre principalele substante recomandate pentru sanatatea sistemului nervos. Mai mult decat atat, administrarea acidului folic in timpul sarcinii a devenit o recomandare des intalnita din partea medicilor specialisti. Dozajul adecvat de acid folic trebuie sa tina cont si de alimentatie si de stilul de viata.

Histidina este un aminoacid, care printr-o reactie de decarboxilare se transforma in histamina,o substanta activa din punct de vedere biologic, implicata in transmiterea impulsurilor nervoase, dar si in reactiile imune.
Lipsa unui aport suficient de Histidina poate duce, printre altele, la acumualrea de metale grele.

Vitamina B12 este importanta pentru functionarea normala a sistemului nervos, ajutand la formarea tecii de mielina ce inveleste fibrele nervoase, esentiale pentru transmiterea de implusuri nervoase in tot corpul. Unul dintre beneficiile asociate cu Vitamina 12 este acela de ajutor pentru formarea normală a globulelor roșii, responsabile pentru transportul oxigenului ȋn sânge. De asemenea, are un rol important in procesul de diviziune celulara si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Rolul componentelor:
Fierul este un element care ar trebui să se regăsească în alimentaţia oricui, în orice etapă a vieţii. El este prezent în fiecare celulă din organism şi are un rol crucial în transportul oxigenului şi a substanţelor nutritive în organele vitale ale corpului. În lipsa acestui mineral, sănătatea are mult de suferit.
Potrivit Organizaţiei Internaţionale a Sănătăţii, lipsa de fier în organism reprezintă principala carenţă nutriţională din lume, peste 80% din populaţia globului suferă din pricina acesteia, cauza fiind reprezentată de consumul scăzut de alimente bogate în fier.
O alimentaţie bogată în fier asigură o bună circulaţie sanguină, prevenind astfel bolile cardiovasculare. Fierul ajută şi la transformarea zahărului din sânge în energie, oferind astfel rezistenţă la efort. Producţia de enzime, care joacă un rol important în crearea de noi celule, aminoacizi, hormoni şi neurotransmiţători, este strâns legată de un nivel optim de fier din organism.
De aceea, este necesar să consumăm alimente bogate în fier în perioada de recuperare după o anumită afecţiune sau după un efort fizic prelungit. Sistemul imunitar şi glanda tiroidă depind şi ele de fier pentru a-şi asigura funcţionarea corectă.
În plus, în timpul sarcinii şi a copilăriei, este important să nu existe deficienţe de fier deoarece acest mineral ajută la dezvoltarea creierului şi previne anemia, afecţiune care creşte riscul de naştere prematură şi malformaţii congenitale.
Doza zilnică recomandată de fier variază în funcţie de vârstă: 10 mg la copiii între 1-14 ani, 15 mg la adolescenţi, 8 mg la bărbaţi şi 18 mg la femei cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani şi 8 mg pe zi la femei şi bărbaţi peste 51 de ani. În cazul gravidelor, necesarul de fier este mai crescut, putând ajunge până la 27 mg pe zi.
Însă, pentru că este insuficient aportul de fier preluat numai din alimentaţie, de multe ori sunt recomandate suplimentele cu fier care, atenţie, trebuie administrate numai la indicaţia medicului. Suplimentele cu fier luate după ureche, în cantităţi mari, pot deveni toxice pentru organism şi pot duce la apariţia stărilor de greaţă, scădere bruscă în greutate şi respiraţie îngreunată.
De regulă, toxicitatea cronică de fier apare la bolnavii nevoiţi să facă regulat transfuzii de sânge şi la cei care suferă de o tulburare genetică numită hemocromatoză - care creşte riscul de ciroză hepatică, diabet zaharat, boli endocrine şi insuficienţă cardiacă.
Deficitul de fier poate duce la apariţia unor simptome precum oboseală, slăbiciune musculară, căderea părului, dureri de cap, depresie, ameţeli, lipsa poftei de mâncare şi paloarea feţei. Dacă resimţiţi astfel de simptome, este indicat să mergeţi la medic pentru că puteţi suferi de anemie. Femeile care au menstruaţie abundentă, gravidele şi cele care alăptează, donatorii de sânge, sportivii de performanţă, vârstnicii şi vegetarienii sunt categoriile cele mai expuse carenţei de fier.
Legenda spune că spanacul ar fi cea mai mai bună sursă de fier,  dar există numeroase alte alimente bogate în acest mineral. Important de precizat este faptul că există două tipuri de fier: hem şi non hem. Fierul hem este cel mai uşor de absorbit în organism şi poate fi găsit în alimente precum carnea de vită, organe, scoici, creveţi şi carne albă. În schimb, fierul non hem este ceva mai greu de asimilat şi se găseşte în principal în plante precum fasole verde, ciuperci,  linte, mazăre, cimbru şi germeni de cereale.
Alte surse importante de fier sunt: seminţele de chimion, de dovleac, de susan, brânza tofu, soia, măslinele, nucile şi gălbenuşul de ou. Reţineţi însă că prepararea termică a acestor alimente duce la scăderea conţinutului de fier, deci este important să le consumăm în stare cât mai naturală.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
30 cpr
Forma de prezentare
Blister
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare