• La reducere!
  • -15%
Forte 20 cps Bionovativ, Tulburari Hormonale
Forte 20 cps Bionovativ, Tulburari Hormonale

Forte 20 cps Bionovativ

Forte 20 capsule Bionovativ

Produsul urmărește și reușește mai mult decât o stimulare de moment a erecției, ajutând la restabilirea complexă și completă a funcției și sănătății sexuale.
Având nu mai puțin de nouă componente vegetale, între care cinci extracte de înaltă concentrație, FORTE s-a dovedit de un imens ajutor în impotența cu substrat vascular, hormonal sau psihic.

1467
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
54,74 lei 64,40 lei -15%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 54 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 54 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,08 lei.


 

Forte 20 capsule Bionovativ

Produsul urmărește și reușește mai mult decât o stimulare de moment a erecției, ajutând la restabilirea complexă și completă a funcției și sănătății sexuale.
Având nu mai puțin de nouă componente vegetale, între care cinci extracte de înaltă concentrație, FORTE s-a dovedit de un imens ajutor în impotența cu substrat vascular, hormonal sau psihic.

Avantaje:
-Crește performanțele sexuale masculine
-Formulă unică, 100% ingrediente naturale
-Beneficii multiple pentru sănătate
-Rezultate dovedite clinic

Beneficii:
–Stimulează erecția, conex cu creșterea nivelului de oxid nitric din sânge și cu vasodilatația periferică indusă de la nivelul sistemului nervos central
–Ajută la relaxarea psihică și musculară
–Stimulează și reglează secreția endocrină a testiculelor, ceea ce are ca efect amplificarea caracterelor masculine (creșterea libidoului, mărirea masei musculare în detrimentul țesutului adipos, creșterea forței fizice, îmbunătățirea tonusului psihic)
–Crește producția de spermă, mărește concentrația de spermatozoizi pe centimetru cub de spermă, mărește motilitatea spermatozoizilor, micșorează rata anomaliilor morfologice ale spermatozoizilor.

Actiuni:
–impotența vasculară
–impotența hormonală
–adjuvant în impotența psihică
–impotența indusă de medicamente antidepresive sau de stresul chirurgical provocat de intervențiile în zona aparatului genito-urinar
–adjuvant în infertilitatea masculină
–adjuvant în tulburarile de erecție corelate cu adenomul de prostată (se va lua în corelație cu ProstaVeg)
–adjuvant în tulburările de erecție corelate cu obezitatea la bărbați
–tulburări de erecție datorate administrării de steroizi (substanțe folosite pentru creșterea masei musculare, scăderea în greutate, creșterea forței fizice etc.)

Ingrediente/capsulă:
-Struguri (Vitis vinifera), fructe, extract apos uscat, Măr (Malus pumila), fructe, extract hidroalcoolic uscat, Șofran (Crocus sativus), stigmat: 300mg;
-capsulă vegetală;
-Maca (Lepidium meyenii), pulbere: 20mg;
-Năpraznic (Geranium robertianum), pulbere: 20mg;
-Brânca-ursului (Heracleum sphondylium), pulbere: 20mg;
-Guarana (Paullinia cupana), semințe, extract apos uscat cu min.22% cafeină: 20mg; -Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm Seleniu: 10mg*;
-Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc*: 10mg;
-2mg Zinc, reprezentând 20% VNR;
-40mcg Seleniu, reprezentând 72% VNR

*cantitatea maximă recomandată aduce;
VNR=Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011.

Administrare:
Se iau 1-2 capsule pe zi, de preferință pe stomacul gol, cu măcar 60 de minute înainte de mânca.

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.

Acest produs este rodul a ani și ani de cercetări, dar și al unor colaborări cu echipe europene de cercetare în fitochimie și medicină. Rezultatul este o formulă care îmbină câteva dintre cele mai noi descoperiri în materie de endocrinologie, cardiologie și neurologie, cu știința tradițională a menținerii potenței sexuale și a tinereții biologice la bărbați. Produsul urmărește și reușește mai mult decât o stimulare de moment a erecției, ajutând la restabilirea complexă și completă a funcției și sănătății sexuale. Având nu mai puțin de nouă componente vegetale, între care cinci extracte de înaltă concentrație, FORTE s-a dovedit de un imens ajutor în impotența cu substrat vascular, hormonal sau psihic. De asemenea, este de ajutor pentru îmbunătățirea fertilității, dar și pentru combaterea ejaculării premature și pentru creșterea controlului în timpul actului sexual.

Mărirea potenței sexuale are la bază nu mai puțin de șapte căi fiziologice distincte:
-vasodilatația în zona peniană (Brânca ursului, Șofranul)
-creșterea nivelului de oxid nitric în sânge (extractul super-concentrat de Struguri și coajă de Măr)
-stimularea secreției endocrine a testiculelor (Șofran, Maca, Năpraznic)
-Stimularea secreției și îmbunătățirea calității spermei (Seleniu natural, Zinc natural)
-stimularea sistemului nervos central (Guarana, Brânca ursului)
-combate dezechilibrele produse de steroizi și alte substanțe hormonale artificiale (Șofran, Năpraznic, Brânca ursului)
-Normalizează tensiunea arterială și protejează vasele ce irigă aparatul genito-urinar (Șofran, Brânca ursului, Struguri).

Rolul componentelor:
Cheia eficienței acestui produs este creșterea accelerată, pe cale naturală, a nivelului de oxid nitric din sânge, cu ajutorul unor extracte super-concentrate (în polifenoli) de struguri, coajă de măr și șofran.
Oxidul nitric este o componentă cheie în apariția și menținerea erecției. Mai mult, această substanță, atunci când este fabricată în cantități suficiente în organism, este supranumită “boarea de aer proaspăt”, dând tonus psihic, ușoară euforie, relaxare și forță (are rol de neurotransmițător).
Eficiența polifenolilor, care cresc nivelul de oxid nitric la un nivel fără precedent în organismul bărbatului, este dublată de stimularea hormonală pe termen mediu și lung oferită de către:
-Maca – stimulentul sexual de bază al amerindienilor,
-Brânca ursului – stimulentul sexual cel mai puternic din medicina populară romanească,
-Năpraznicul – re-întineritorul cel mai celebru din medicina populară din zonele montane românești.
-Producția de spermă, dar și calitatea spermei este mult îmbunătățită de Zincul și Seleniul natural, de origine 100% vegetală, din acest produs.

Plantă erbacee mică, cu miros neplăcut, din familia Geraniaceae, vegetând prin păduri, în locuri umede şi umbroase, prezentând o tulpină dreaptă şi păroasă; frunzele sunt palmat-sectate, cu 3-5 foliole peţiolate, cu lobii mai mult sau mai puţin incizaţi; florile purpurii, lung pedunculate, erecte; înfloreşte în iunie-septembrie. Se recoltează planta întreagă, în perioada înfloririi.
Nu trebuie să facem confuzie între genul Geranium şi aşa-numitul geraniu = Pelargonium graveolens (de la care folosim în special uleiul volatil), plantă care face parte din genul Pelargonium, la fel ca şi muşcatele; ambele genuri – Geranium şi Pelargonium – aparţin familiei Geraniaceae. Activitatea extractelor hidrosolubile ale celor două genuri nu diferă foarte mult: ambele conţin o proporţie ridicată de taninuri prezentând activitate antidiareică, dar uleiul volatil provenit de la specia de Pelargonium are o acţiune spasmolitică şi pe lângă aceasta un parfum aparte, asemănător trandafirilor, fiind folosit în cosmetică.
Ca şi Herba Roberti, Geranium robertianum, sau năpraznicul, era înscris deja în cărţile medicale încă din secolul XVI, denumirea specifică, robertianum, fiind oferită de Sfântul Robert sau Ruprecht care foarte probabil cunoştea virtuţile sale medicinale. Denumirea generică Geranium, dată de însuşi Dioscorides, provine din grecescul geranion, diminutivul cuvântului geranos, care însemna cocor, şi i-a fost dată foarte probabil pentru forma fructului său, ca un plisc de cocor.
Botaniştii Evului Mediu târziu cădeau cu toţii de acord asupra proprietăţilor vindecătoare ale plantei, mult lăudată de W. Rvffius (1573) şi Matthiolus (1563). Spuneau că vindecă orice ulcer sau rană. Era preţuit în special distilatul obţinut în mai şi iunie din plantă pentru boli renale sau mai ales gută. Se aplica extern în inflamaţii ale conjunctivei, erisipel, dureri faciale, dureri de dinţi sau gât, iar intern în febră, gută, şi afecţiuni ale rinichilor şi vezicii urinare.
Era cunoscută şi de daci, aceştia numind-o propedila, porcedila, şi îi acordau de asemenea importanţă medicinală. Cu decoctul plantei se făceau spălături şi oblojeli la junghiuri, colici intestinale, dureri reumatice, sau se bea în credinţa că opreşte orice scurgere, pierdere de sânge.
Cel mai mult în sistemele de medicină tradiţională a fost folosit în tratamentul contuziilor, ca astringent şi antidiareic.
Întrebuinţarea plantei în medicina românească de la mijlocul secolului trecut se baza pe proprietăţile sale active, fiind considerată hemostatică, diuretică, depurativă, anticatarală, tonifiantă, emolientă, antiseptică şi vulnerară. Astfel, indiferent sub forma sub care se administra, infuzie, prafuri, maceraţie, must de plantă proaspătă etc., se considera utilă în stările hemoragice (nazale, vezicale, intestinale etc.), diaree şi stări inflamatorii gastro-intestinale cu flatulenţă şi colici, în tulburările funcţiei ficatului şi vezicii biliare cu hipertrofie şi icter, în catarul renal şi vezical, hidropizii, gută, friguri intermitente şi splină mărită, traheobronşite acute şi cronice. Pentru uz extern de asemenea se întrebuinţa pentru pansarea diverselor răni şi ulceraţii, ori aplicaţii de cataplasme pe regiunile inflamate şi dureroase, în fistule, hipertrofie ganglionară, boli de piele etc.

Rolul componentelor:
Brânca ursului mai este denumită, in popor şi crucea-pământului.

Plantă bienală sau perenă din familia Umbeliferae (Apiaceae), vegetând prin tufişuri şi poieni, al cărui nume ştiinţific provine legendarul Hercules. Denumirea specifică provine din latinescul spondylos, care înseamnă vertebră, şi este în relaţie cu asemănarea în articulaţia tulpinii.

Creşte până la 50-150 cm, cu tulpina puternică, cu peri tari, goală în interior, cu frunze alterne dublu penate, cu florile albe sau de un roz palid, cu petale obovate, emarginate, grupate în umbele mari, compuse; fructul achenă eliptic-rotunjită, plată, aripată, cu coaste subţiri, lungă de 7-8mm, cu ducte oleifere înguste, liniare. Înflorire iulie-august (perioadă în care se şi recoltează părţile aeriene). Rădăcinile se recoltează primăvara devreme sau toamna târziu, spre sfârşitul perioadei de vegetaţie. Uneori se folosesc şi seminţele, recoltate în august-septembrie.

De-a lungul istoriei, planta a fost utilizată mai mult în domeniul homeopat, fiind astfel cuprinsă în mai multe farmacopee oficiale din domeniu.

Ca plantă medicinală, în Europa a fost utilizată contra diareei şi a dizenteriei (în Turcia), în Franţa era preparată sub formă de lichior; în unele ţări din Asia a fost utilizată ca aditiv alimentar. Frunzele imature erau fierte în sare şi reprezentau o delicatesă. Peţiolii frunzelor erau de asemenea uscaţi şi consumaţi în Rusia, mai ales în regiunea Siberiană.

Este mai puţin cunoscută şi utilizată în produsele naturiste din fitoterapia modernă, dar se ştie că toate părţile plantei prezintă proprietăţi antireumatice, antispasmodice, carminative, febrifuge, odontalgice şi stimulente. Planta a fost folosită în tradiţia populară în tratamentul epilepsiei. Frunzele sunt tonice, fiind folosite în tratamentul natural al răcelilor; din acestea se poate prepara o băutură cu efect liniştitor asupra durerilor de gât. Planta întreagă este afrodisiacă, digestivă, mediu-expectorantă şi sedativă, utilă în tratamentul laringitelor sau bronşitelor. Infuzia din tulpinile tinere este folosită în diaree, ceaiul din rădăcini este util în tratamentul indigestiei, răcelilor, crampelor stomacale, reumatismului, durerilor de gât, a tuberculozei. Extern, sub formă de cataplasme, rădăcina se aplică pe răni, arsuri, umflături, zgârieturi, pe articulaţii reumatice; este utilă sub formă de spălături în cazul negilor; o cantitate mică din rădăcină se poate ţine pe dinte pentru a reduce durerea; cataplasmele din frunză se aplică pe tăieturi, în dureri musculare. Rădăcina, de asemenea, poate fi tocată şi amestecată cu apă, fiind astfel utilă la spălarea părului împotriva mătreţei. Seminţele au fost folosite pentru tratarea durerilor de cap severe.

Rădăcina conţine psoralen, substanţă care a fost investigată în cadrul unor studii pentru tratamentul psoriazisului, leucemiei sau a SIDA.

Brânca ursului conţine în general furanocumarine (bergaptene, pimpenellin, sphondin etc), care pot genera fotosensibilitate. De asemenea, conţine heracleina (părţile aeriene), ulei esenţial, alcooli şi n-octanol (ulei hexilbutirátem, şi acizi caprici).

Planta este mult utilizată sub formă de tinctură (în special ca anti-epileptic).

Cercetările bibliografice sau ştiinţifice din ultima vreme, au constatat eficienţa plantei în probleme legate de menstruaţie, hipertensiune arterială, dispepsie şi diaree. Extractele etanolice sau apoase din plantă, au arătat de asemenea activitate antimicrobiană împotriva unor germeni gram-pozitivi (Staphylococcus aureus). Au fost investigate de asemenea şi dovedite şi efectele vasorelaxante endotelial-independente ale extractelor din plantă, utile în tratamentul hipertensiunii arteriale.

FORTE este primul produs demonstrat clinic că oferă sănătate sexuală pe termen lung, scapând de dependența de pastilele, multe cu efecte adverse, luate “de urgență” pentru a avea o erecție.

FORTE are la bază studii științifice care demonstrează creșterea fenomenală a cantității de oxid nitric în sânge și, conex cu aceasta, îmbunătățirea vieții sexuale.

FORTE are efecte certe de stimulare a erecției pe termen scurt, dar cea mai valoroasă acțiune a preparatului este creșterea și stabilizarea potenței pe termene medii și lungi, oferind deopotrivă sănătate, plăcere și constanță în viața sexuală.
Prin efectul sau la nivelul sistemului nervos / emoțional, FORTE ajută la depășirea mecanismelor care produc impotența psihică, dar și ejacularea precoce.
FORTE nu conține niciun fel de substanță de sinteză sau semi-sinteză, este ambalat într-o capsulă 100% vegetală, complet non-toxică, transparentă, fără niciun fel de colorant chimic sau alt adaos chimic.

Stoc
In Stoc Magazin - Livrare in 1-3 zile lucratoare
Cantitate
20 capsule
Forma de prezentare
Blister

Produsele Life sunt fabricate în România, conţinând doar ingrediente produse în Uniunea Europeană, cu o calitate atestată în laboratoare de prestigiu.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare