- La reducere!
- -6%
Curcumin & Piperine Pachet promo 60cps +30 cps - Zenyth
Curcumin & Piperine Pachet promo 60cps + 30 cps - Zenyth
Extract de turmeric și piperină cu absorbție ridicată (20x). 100% natural.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 102 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 102 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,04 lei.
Curcumin & Piperine Pachet promo 60cps + 30 cps - Zenyth
Extract de turmeric și piperină cu absorbție ridicată (20x). 100% natural.
Beneficii:
-Are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă și antitumorală;
-Oferă protecție antivirală și antibacteriană;
-Este hepatoprotectoare și gastroprotectoare;
-Păstrează în limite normale colesterolul și glicemia;
-Favorizează longevitatea;
-Îmbunătățește digestia și funcția hepatică;
-Reduce rezistența la insulină;
-Ajută la combaterea inflamației;
-Are acțiune neuroprotectoare și antidepresivă;
-Stimulează regenerarea celulară;
-Contribuie la ameliorarea durerilor articulare;
-Absorbție de 20 de ori mai mare decât a extractului obișnuit de turmeric;
-Flacon cu 60 capsule vegetale, cură suficientă până la 30 de zile;
-Are efect antioxidant puternic;
-Sprijină răspunsul natural al organismului în stări inflamatorii;
-Ajută la susținerea funcției digestive și hepatice;
-Susține funcționarea normală a articulațiilor;
-Protejează sistemul cardiovascular;
-Menține în limite normale colesterolul și glicemia;
-Contribuie la încetinirea îmbătrânirii precoce.
Compozitie:
Extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa), standardizat în 95% curcuminoide totale (500 mg/capsulă); extract standardizat cu minimum 95% piperină din fructe de piper-negru (Piper nigrum) (5 mg/capsulă); făină de orez (agent de încărcare); capsulă vegetală. Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.
Administrare:
Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării specialistului. Deoarece produsul conține ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Atentionari:
A se consuma cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează sau persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Persoanele care suferă de disfuncții hepatice, litiază biliară sau probleme gastrointestinale vor consulta specialistul înainte de utilizare.
Rolul componentelor:
Curcuma longa L - Plantă perenă originară din Asia, cu rizom ovat-cilindric, voluminos, de culoare portocalie intensă la interior.
Turmericul, alături de alte specii ale genului Curcuma, creşte spontan în pădurile Asiei de Sud în India, Indonezia, Indochina şi unele insule din Pacific. În toate aceste zone planta este tradiţional utilizată atât în domeniul culinar cât şi în cel medical, din timpuri străvechi. A fost folosită în ceremoniile religioase, semnificând viaţa, puritatea şi prosperitatea.
În sistemul de medicină indiană tradiţională ayurveda, turmericul este cunoscut pentru îmbunătăţirea digestiei, a florei intestinale, pentru eliminarea viermilor intestinali şi reducerea balonării, pentru detoxifierea ficatului şi susţinerea funcţionării acestuia şi a vezicii biliare, normalizarea menstruaţiei, pentru reducerea inflamaţiilor şi a disconfortului cauzat de artrite, ca şi purificator al sângelui, în tuse şi astm, şi de asemenea în aplicaţii locale pentru arsuri, luxaţii, tăieturi, contuzii, muşcături de insecte, ca antibacterian şi antifungic acolo unde este cazul.
Locuitorii băştinaşi din insulele Hawaii, demult, îl utilizau în cazul infecţiilor sinusale, infecţiilor în ureche, şi ulcerelor gastrointestinale.
Turmericul este extensiv utilizat în medicina tradiţională chineză, este oficial în Farmacopeea Republicii Populare Chineze şi de asemenea şi în Codexul Fito-Medical Japonez, având mai multe indicaţii terapeutice printre care balonare abdominală, dureri renale, amenoree.
Grecii antici cunoşteau turmericul, dar utilizarea sa era sporadică, şi în special pentru prepararea de coloranţi galben-portocalii. În 1870 chimiştii au descoperit faptul că pulberea galben-portocalie din rădăcinile de turmeric virează în maron-roşietic atunci când este expusă în mediul alcalin, această descoperire ducând la dezvoltarea hârtiei de turmeric utilizată pentru testul de alcalinitate.
Cărţile europene medicale vechi aduc puţine menţiuni privind turmericul. Marco Polo face referire la turmeric ca fiind un şofran indian folosit pentru colorarea hainelor. Medicii eclectici îl foloseau în preparatele medicinale mai mult pentru a le conferi culoare acestora. Există menţiuni care susţin că era considerat tratament pentru icter, dar pe lângă aceste utilizări a fost aproape ignorat în Europa, până târziu, în secolul XX. Cercetările serioase asupra rizomului de turmeric au început în 1920 în Germania, sescviterpenele din acesta au fost prima dată izolate în 1926, cărora le-a şi fost atribuită activitatea terapeutică, iar mai târziu, în 1936, au fost comparate materialul vegetal, cu extractul total, ca şi cu constituenţii izolaţi. Rezultatele experimentelor efectuate au arătat că turmericul, prin compuşii săi, stimulează fluxul biliar, în parte prin stimularea contracţiilor vezicii biliare, în parte prin creşterea secreţiei de bilă. Independent, cercetările din Asia au validat aceleaşi proprietăţi ale turmericului, dar interesul s-a extins aici şi în aria efectului hepatoprotector, aducând descoperiri importante în această privinţă.
Până acum, în privinţa turmericului s-au demonstrat în special activitatea antihepatotoxică, efectul de a preveni fluctuaţii mari ale colesterolului după mese, potenţialul antiinflamator realizat printr-un mecanism adrenal.
Rizomii de turmeric conţin carbohidraţi, curcuminoide, polipeptide, proteine, ulei esenţial şi ulei gras, cărora li se atribuie în prezent proprietăţi digestive, coleretic-colagoge, antiinflamatoare cu potenţial benefic în cazul artritelor, hepatoprotectoare, antibiotice, antiaterosclerotice, antidiabetice, antistres, de vindecare a rănilor.
Un varf de piper negru, se adauga la aproape orice fel de reteta culinara. Folosit in trecut ca moneda de schimb si oferit zeilor drept jertfa, piperul este unul din cele mai populare condimente si este disponibil pe tot parcursul anului.
Piperul negru este fructul plantei de piper, o vita lemnoasa fina care poate atinge 10 metri in lungime in zonele tropicale. In primii 3-4 ani, piperul apare ca o grupare de flori mici albe, apoi se dezvolta in fructele cunoscute sub numele de boabe de piper.
Acest condiment ofera organismului multe beneficii
-Piperul negru are efect antioxidant si antibacterian care promoveaza starea de sanatate a tractului digestiv. Acesta imbunatateste digestia si mentine sanatatea intestinala.
-Piperul negru are proprietati diaforetice si diuretice.
-Acesta stimuleaza descompunerea celulor grase, reduce continutul de grasimi mentinandu-va supli si oferindu-va energie.
-Este de ajutor in cazurile de tuse, raceli si amelioreaza simptomele sinuzitei.
-Extractele de piper sunt utile pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat si diminueaza simptomele de sevraj.
-Un alcaloid ce se gaseste in piper si este numit piperina este responsabil cu amplificarea biodisponibilitatii unor substante nutritionale sau medicamente si are de asemenea, proprietati anti-cangerigene.
-Piperul negru poate ajuta la tratarea unor afectiuni ale pielii si reduce susceptibilitatea de a dezvolta cancer de piele, care este cauzat de expunerea in exces la radiatiile ultraviolete.
-Acest condiment lupta impotriva cariilor dentare si poate calma durerile de dinti.
-Poate fi folosit ca antidepresiv natural si incurajeaza absorbtia de substante nutritive cum ar fi seleniu, vitamina B, curcumina, si beta-caroten in toate tesuturile organismului, imbunatatind astfel starea generala de sanatate.
-Piperul negru ajuta la reducerea inflamatiilor si stimuleaza pofta de mancare, aspect important in cazul persoanelor anorexice si a persoanelor cu tulburari de alimentatie.
Piperul negru stimuleaza papilele gustative care trimit o comanda stomacului sa creasca secretia de acid clorhidric, imbunatatind astfel digestia. Acidul clorhidric este util pentru digestia proteinelor si a altor componente alimentare din stomac. Atunci cand in organism productia de acid clorhidric este insuficienta, produsele alimentare pot ramane o perioada mai lunga in stomac, ceea ce determina aparitia de arsuri sau indigestii sau pot ajunge in stomac unde servesc ca hrana pentru bacteriile intestinale nocive, ale caror activitati produc gaze, iritatii, diaree ori constipatie.
Piperul negru a fost de mult timp recunoscut ca un carminativ, o proprietate datorata probabil, efectului benefic asupra stimularii productiei de acid clorhidric. In plus, piperul negru are efect diaforetic si diuretic.Piperul negru are proprietati antioxidante impresionante si are efect antibacterian - un al mod in care acest minunat condiment ajuta la pastrarea starii de sanatate a tractului digestiv. Piperul negru va ajuta sa obtineti mai multe beneficii din alimente si chiar stimuleaza distrugerea celulelor de grasime, permitandu-va sa va pastrati greutatea dorita in timp ce va ofera energie pentru a arde grasimile.
Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.