- La reducere!
- -5%
Prostahelp 30cps - Zenyth
Prostahelp 30cps - Zenyth
Formulă complexă pentru sănătatea prostatei. Dacă te afli în această situație, dacă drumurile frecvente la toaletă au devenit un chin, ia în considerare utilizarea unui supliment alimentar pentru prostată.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 45 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 45 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,90 lei.
Prostahelp 30cps - Zenyth
Formulă complexă pentru sănătatea prostatei. Dacă te afli în această situație, dacă drumurile frecvente la toaletă au devenit un chin, ia în considerare utilizarea unui supliment alimentar pentru prostată.
Beneficii:
-Sănătatea prostatei;
-Menținerea funcției urinare normale la bărbații peste 45 de ani;
-Acțiune antiinflamatoare: plantele introduse în formula ProstaHelp reduc inflamația vezicii urinare și a prostatei;
-Acțiune antispastică – reducerea durerii vezicii urinare și a prostatei;
-Îmbunătățirea funcției urinare, reducerea disconfortului urinar (urinări frecvente, incomplete și dureroase);
-Reglarea funcției reproductive și erectile;
-Creșterea producției de spermă și a vigorii sexuale;
-Protecție antioxidant.
Compozitie/capsula:
Fructe de Saw palmetto/Palmier-pitic (Serenoa repens), extract hidroetanolic (20% ciclodextrină), standardizat la 45% acizi grași – 160 mg
Pulpă și pieliță de rodie (Punica granatum), extract hidroetanolic, standardizat la 40% punicalagine – 130 mg
Scoarță de Prun-african (Pygeum africanum), extract hidroetanolic (10% maltodextrină), standardizat la 6% fitosteroli – 100 mg
Quercetină din muguri florali de Salcâm-japonez (Sophora japonica), extract hidroetanolic, standardizat la 95% – 100 mg
Rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), extract etil-acetic, standardizat la 95% curcumine – 50 mg
Bromelaină, extract din tulpină de Ananas (Ananas comosus), cu 1200 GDU/g – 50 mg
Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal
Capsulă vegetală
Administrare:
Bărbați: câte o capsulă de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, în cure de 1-3 luni. Cura poate fi reluată după 1 lună de pauză.
Atentionari:
Nerecomandat copiilor și adolescenților înainte de maturizarea sexuală. Supradozarea poate cauza reacții digestive (crampe, diaree).
În scop terapeutic de folosesc fructele se recoltează toamna, când sunt coapte. Se folosesc la prepararea de tincturi şi a altor variate produse farmaceutice.
Compuşii activi ai palmierului pitic sunt uleiul volatil, saponinele steroidiene, flavonoidele, acizii graşi şi polizaharidele. Planta este un tonic şi unul dintre puţinele remedii vegetale considerate anabolizante - adică întăreşte şi creşte masa ţesuturilor organismului.
Are acţiune tonica, anabolizanta, stimuleaza pofta de mancare, digestiv, lactogen, anti- androginic.
Extractul de palmier pitic este prescris pentru adenomul de prostată, atâta timp cât acesta nu a atins dimensiuni mari, care să necesite o intervenţie chirurgicală.
Planta stimulează apetitul alimentar şi digestia, fiind un supliment alimentar util pentru convalescenţi. Palmierul pitic are efecte hormonale, iar femeile îl folosesc pentru mărirea sânilor şi stimularea lactaţiei. El mai este prescris pentru tulburări precum scăderea libidoului şi impotenţa.
Turmericul, alături de alte specii ale genului Curcuma, creşte spontan în pădurile Asiei de Sud în India, Indonezia, Indochina şi unele insule din Pacific. În toate aceste zone planta este tradiţional utilizată atât în domeniul culinar cât şi în cel medical, din timpuri străvechi. A fost folosită în ceremoniile religioase, semnificând viaţa, puritatea şi prosperitatea.
În sistemul de medicină indiană tradiţională ayurveda, turmericul este cunoscut pentru îmbunătăţirea digestiei, a florei intestinale, pentru eliminarea viermilor intestinali şi reducerea balonării, pentru detoxifierea ficatului şi susţinerea funcţionării acestuia şi a vezicii biliare, normalizarea menstruaţiei, pentru reducerea inflamaţiilor şi a disconfortului cauzat de artrite, ca şi purificator al sângelui, în tuse şi astm, şi de asemenea în aplicaţii locale pentru arsuri, luxaţii, tăieturi, contuzii, muşcături de insecte, ca antibacterian şi antifungic acolo unde este cazul.
Locuitorii băştinaşi din insulele Hawaii, demult, îl utilizau în cazul infecţiilor sinusale, infecţiilor în ureche, şi ulcerelor gastrointestinale.
Turmericul este extensiv utilizat în medicina tradiţională chineză, este oficial în Farmacopeea Republicii Populare Chineze şi de asemenea şi în Codexul Fito-Medical Japonez, având mai multe indicaţii terapeutice printre care balonare abdominală, dureri renale, amenoree.
Grecii antici cunoşteau turmericul, dar utilizarea sa era sporadică, şi în special pentru prepararea de coloranţi galben-portocalii. În 1870 chimiştii au descoperit faptul că pulberea galben-portocalie din rădăcinile de turmeric virează în maron-roşietic atunci când este expusă în mediul alcalin, această descoperire ducând la dezvoltarea hârtiei de turmeric utilizată pentru testul de alcalinitate.
Cărţile europene medicale vechi aduc puţine menţiuni privind turmericul. Marco Polo face referire la turmeric ca fiind un şofran indian folosit pentru colorarea hainelor. Medicii eclectici îl foloseau în preparatele medicinale mai mult pentru a le conferi culoare acestora. Există menţiuni care susţin că era considerat tratament pentru icter, dar pe lângă aceste utilizări a fost aproape ignorat în Europa, până târziu, în secolul XX. Cercetările serioase asupra rizomului de turmeric au început în 1920 în Germania, sescviterpenele din acesta au fost prima dată izolate în 1926, cărora le-a şi fost atribuită activitatea terapeutică, iar mai târziu, în 1936, au fost comparate materialul vegetal, cu extractul total, ca şi cu constituenţii izolaţi. Rezultatele experimentelor efectuate au arătat că turmericul, prin compuşii săi, stimulează fluxul biliar, în parte prin stimularea contracţiilor vezicii biliare, în parte prin creşterea secreţiei de bilă. Independent, cercetările din Asia au validat aceleaşi proprietăţi ale turmericului, dar interesul s-a extins aici şi în aria efectului hepatoprotector, aducând descoperiri importante în această privinţă.
Până acum, în privinţa turmericului s-au demonstrat în special activitatea antihepatotoxică, efectul de a preveni fluctuaţii mari ale colesterolului după mese, potenţialul antiinflamator realizat printr-un mecanism adrenal.
Rizomii de turmeric conţin carbohidraţi, curcuminoide, polipeptide, proteine, ulei esenţial şi ulei gras, cărora li se atribuie în prezent proprietăţi digestive, coleretic-colagoge, antiinflamatoare cu potenţial benefic în cazul artritelor, hepatoprotectoare, antibiotice, antiaterosclerotice, antidiabetice, antistres, de vindecare a rănilor.
Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.