- La reducere!
- -10%
CREMA FACE CARE ANTIRID REVITALIZANTA 50ML Cosmetic Plant
CREMA FACE CARE ANTIRID REVITALIZANTA 50ML Cosmetic Plant
Produsul este unic pe piața din România datorită combinației de ingrediente care au ca sursă măslinul.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 58 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 58 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,16 lei.
CREMA FACE CARE ANTIRID REVITALIZANTA 50ML Cosmetic Plant
Produs premiat cu medalia de argint SILVER AWARD la cel mai prestigios concurs de calitate a produsului, World Quality Selections 2020, organizat de Monde Selection la Bruxelles.
Produsul este unic pe piața din România datorită combinației de ingrediente care au ca sursă măslinul.
Olea Vitae PLF este un INGREDIENT INOVATOR cu un puternic efect revitalizant al pielii mature, primul „ulei celular” obținut din celule stem din muguri de măslin sălbatic. Datorită compoziției sale unice, Olea Vitae PLF energizează celulele dermice, crește fermitatea și elasticitatea pielii, reduce volumul și adâncimea ridurilor.
Uleiul de măsline organic este deosebit de hrănitor pentru piele și o hidratează eficient.
Uleiul din sâmburi de struguri contribuie la reducerea pierderii apei din epiderma, restabilind astfel elasticitatea pielii.
Olivem 1000 Crystal Skin este un emulgator și un ingredient activ, o combinație complexă de acizi grași ai uleiului de măsline, cu abilitatea de a asigura tegumentului hidratare și tonicitate.
Utilizare: Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată a feţei, gâtului și decolteului. Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche. Evitați contactul direct cu ochii.
Ingrediente INCI:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate*, Sorbitan Olivate*, Isopropyl Myristate, Olea Europaea (Olive) Callus Culture Lysate*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Coco-Caprylate / Caprate, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Allantoin, Fructose, Urea, Sodium PCA, Sodium Lactate, Maltose, Trehalose, Glucose, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, BHA, BHT, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Parfum
* ingrediente certificate organic
Rolul componentelor:
Măslinul sau cum mai este denumit „arborele veşnic roditor”, datorită longevităţii şi a capacităţii lui de regenerare, este un arbore cu frunze verzi tot timpul anului şi cu fructe în formă ovală, de culoare verde şi de dimensiuni diferite, cu pulpa cărnoasă şi cu un sâmbure în interior. Măslinul este originar din Siria, zonele de litoral din Turcia, zonele limitrofe ale Mării Mediterane, sudul Africii, sud-estul Asiei și în estul Australiei.
Cea mai cunoscută specie de măslini, din cele 20 de specii câte există din genul Olea, este Olea europaea. Măslinii sunt cultivaţi în principal, pentru obţinerea uleiul de măsline sau pentru consumul fructelor, după ce acestea au trecut printr-un proces natural de fermentare.
În Italia sunt identificate peste 300 de variateţi de măslini, dintre care: Carolea, Frantoio, Leccino, dar se crede că unele varietăţi sunt înrudite cu varietatea Licinian, care era cea mai apreciată din Roma Antică, datorită calităţii deosebite a uleiului obţinut.
Pe de altă parte, varietăţile de măslini întâlnite în Spania precum: Arbequina, Empeltre, Manzanila etc. au frunze late şi fructe mai mari şi cu gust amar, iar uleiul obţinut este inferior din punct de vedere calitativ faţă de cel obţinut din varietăţile care cresc în Italia.
Uleiul de măsline cel mai apreciat şi recomandat pentru consum este cel extra virgin, care conţine substanţe nutritive benefice pentru sănătatea organismului nostru, dintre care: acizi graşi monosaturați (Omega 3 şi 6), antioxidanţi, luteină, vitaminele: A, B1, B2, C, D, E, K etc. Astfel uleiul de măsline extra virgin e bine de consumat neprocesat termic, (pe salate, pâine, etc.) pentru efecte pozitive atât pentru uz inter cât şi extern.