- La reducere!
- -10%
CREMA FACE CARE ANTIRID LIFTING SPF15 50ML Cosmetic Plant
CREMA FACE CARE ANTIRID LIFTING SPF15 50ML Cosmetic Plant
Stimulantă, hrănitoare şi protectoare, crema are la bază Matrixyl® Synthe’6 ™, un INGREDIENT INOVATOR cu eficiență garantată, distins cu premiul “25 Years of Innovation Award” la In-Cosmetics.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 56 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 56 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,12 lei.
CREMA FACE CARE ANTIRID LIFTING SPF15 50ML Cosmetic Plant
2% Matrixyl® Synthe’6 ™ & ulei de măsline organic
0% parabeni, parafine, coloranți, siliconi
Testat dermatologic
Stimulantă, hrănitoare şi protectoare, crema are la bază Matrixyl® Synthe’6 ™, un INGREDIENT INOVATOR cu eficiență garantată, distins cu premiul “25 Years of Innovation Award” la In-Cosmetics.
Matrixyl® Synthe’6 ™, bazat pe o tripeptidă inovatoare ce intensifică sinteza colagenului şi al acidului hialuronic, asigură cremei o TRIPLĂ ACȚIUNE ANTIRID prin reducerea volumului, adâncimii și suprafeței ridurilor. Rezultatul este o piele mai netedă și fermă, cu riduri vizibil atenuate.
Uleiul de măsline organic este deosebit de hrănitor datorită acizilor grași esențiali și vitaminei E din compoziția sa.
Filtrele solare UVA / UVB și vitamina E protejează împotriva radiaţiilor UV, principala cauză a îmbătrânirii premature a pielii.
Textură: cremă bogată, onctuoasă
Efecte:
- triplă acțiune antirid
- lifting
Aplicare:
Mod de utilizare: Se aplică în fiecare dimineață pe pielea curată a feţei, gâtului şi decolteului.
Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.
Evitați contactul direct cu ochii.
Ingrediente INCI:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Potassium Cetyl Phosphate, Methylpropanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Olea Europaea Fruit Oil*, Caprylic / Capric Triglyceride, Coco-Caprylate / Caprate, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Vitis Vinifera Seed Oil, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Triticum Vulgare Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Wax, Beesewax, Sodium Benzoate, Tocopherol, Sodium Gluconate, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Zea Mays Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Helianthus Annus Seed Oil, Coumarin, Linalool, Limonene, Parfum, BHA, BHT
* ingrediente certificate organic
Rolul componentelor:
Măslinul sau cum mai este denumit „arborele veşnic roditor”, datorită longevităţii şi a capacităţii lui de regenerare, este un arbore cu frunze verzi tot timpul anului şi cu fructe în formă ovală, de culoare verde şi de dimensiuni diferite, cu pulpa cărnoasă şi cu un sâmbure în interior. Măslinul este originar din Siria, zonele de litoral din Turcia, zonele limitrofe ale Mării Mediterane, sudul Africii, sud-estul Asiei și în estul Australiei.
Cea mai cunoscută specie de măslini, din cele 20 de specii câte există din genul Olea, este Olea europaea. Măslinii sunt cultivaţi în principal, pentru obţinerea uleiul de măsline sau pentru consumul fructelor, după ce acestea au trecut printr-un proces natural de fermentare.
În Italia sunt identificate peste 300 de variateţi de măslini, dintre care: Carolea, Frantoio, Leccino, dar se crede că unele varietăţi sunt înrudite cu varietatea Licinian, care era cea mai apreciată din Roma Antică, datorită calităţii deosebite a uleiului obţinut.
Pe de altă parte, varietăţile de măslini întâlnite în Spania precum: Arbequina, Empeltre, Manzanila etc. au frunze late şi fructe mai mari şi cu gust amar, iar uleiul obţinut este inferior din punct de vedere calitativ faţă de cel obţinut din varietăţile care cresc în Italia.
Uleiul de măsline cel mai apreciat şi recomandat pentru consum este cel extra virgin, care conţine substanţe nutritive benefice pentru sănătatea organismului nostru, dintre care: acizi graşi monosaturați (Omega 3 şi 6), antioxidanţi, luteină, vitaminele: A, B1, B2, C, D, E, K etc. Astfel uleiul de măsline extra virgin e bine de consumat neprocesat termic, (pe salate, pâine, etc.) pentru efecte pozitive atât pentru uz inter cât şi extern.