• La reducere!
  • -5%
Crema Contur Ochi cu Laptisor de Matca si Ulei de Catina 40 g Api Calin, Sanatatea pielii
Crema Contur Ochi cu Laptisor de Matca si Ulei de Catina 40 g Api Calin, Sanatatea pielii

Crema Contur Ochi cu Laptisor de Matca si Ulei de Catina 40 g Api Calin

Crema Contur Ochi cu Laptisor de Matca si Ulei de Catina 40 g Api Calin

Epiderma pleoapelor este mult mai subtire decat a tenului si astfel, pentru a evita formarea ridurilor si a cearcanelor din jurul ochilor este indicata folosirea acestei creme cu rol preventiv dar si curativ mentinand celula intr-un echilibru fiziologic constant cu efecte hidratante - restructurante si revitalizante.

1734
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
30,31 lei 31,90 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60 lei.


 

Crema Contur Ochi cu Laptisor de Matca si Ulei de Catina 40 g Api Calin

Epiderma pleoapelor este mult mai subtire decat a tenului si astfel, pentru a evita formarea ridurilor si a cearcanelor din jurul ochilor este indicata folosirea acestei creme cu rol preventiv dar si curativ mentinand celula intr-un echilibru fiziologic constant cu efecte hidratante - restructurante si revitalizante.

Beneficii:
-Pentru toate tipurile de ten, de zi si de noapte
-Crema pentru contur ochi naturala 100% Apicalin cu laptisor de matca si ulei de catina asigura o buna hranire si protectie a ochilor cu efect antirid si anticearcan fiind un complex de substante naturale din ulei de maslin extravirgin, decapaceala de faguri, laptisor de matca, ulei de catina, apa enzimatica si ulei esential de lavanda.

Actiuni:
Epiderma pleoapelor este mult mai subtire decat a tenului si astfel, pentru a evita formarea ridurilor si a cearcanelor din jurul ochilor este indicata folosirea acestei creme cu rol preventiv dar si curativ mentinand celula intr-un echilibru fiziologic constant cu efecte hidratante - restructurante si revitalizante.
Rezistenta si elasticitatea epidermei din jurul ochilor se micsoreaza treptat din cauza influientei agentilor externi, variatiilor de temperatura, intemperiilor, aerului viciat, folosirea intensa a calculatorului si a fardurilor de sinteza chimica.

Compozitie:
-laptisor de matca,
-ulei de catina,
-ulei de maslin extravirgin,
-decapaceala de faguri,
-apa purificata
-ulei esential de lavanda.

Nu contine produse de sinteza sau conservanti chimici.

Rolul componentelor:
Unul dintre remediile naturale care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului este lăptişorul de matcă.
Numit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi, studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.
Lăptişorul de matcă este o substanţă secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor, cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale. Iar pentru că se hrăneşte în mod exclusiv cu această comoară a naturii, matca trăieşte până la 5 ani – fapt cu totul uimitor, din moment ce albinele muncitoare au, în medie, o durată de viaţă de doar … 45 zile!
Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, toată paleta de aminoacizi esenţiali, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este considerat un supliment alimentar esenţial!
Conţine şi acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să ne întărească sistemul imunitar. Ne scapă de răceli, de gripe, de tot felul de infecţii şi face ca rănile să ni se vindece mult mai repede.
Nu trebuie să uităm însă că lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să îmbunătăţească memoria, să crească puterea de concentrare şi randamentul intelectual. Este excelent în perioada de creştere a copiilor, în perioadele de examene, dar şi atunci când încep să apară primele semne de degradare neuronală.
Este considerat un stimulent natural al imunităţii organismului, dar ajută şi la scăderea nivelului de colesterol, contribuind la reducerea tensiunii arteriale, este folosit in cazuri de epuizare fizică şi psihică, stress, afecţiuni endocrine şi ale ficatului, îmbunătăţeşte memoria şi somnul, încetineşte procesul de îmbatrânire, ameliorează tulburările de menstruaţie sau de menopauză. Lăptişorul de matcă pur este o componentă excelentă în tratamentele cosmetice atât pentru ten, cât şi pentru păr.
Lăptişorul de matcă pur crud are o consistenţă cremoasă, culoare alb-gălbui, uşor translucidă şi un gust acrişor, puţin astringent.
Dacă însă nu vă place gustul lăptişorului de matcă pur, care este - ce-i drept - un pic cam acrişor, puteţi încerca produse apicole combinate, precum lăptişor de matcă dizolvat în miere, alături de polen şi propolis, sau lăptişor de matcă dizolvat în miere alături de ginseng, pe care orientalii îl numesc rădăcina vieţii şi care, ca şi lăptişorul de matcă, are darul de a întârzia procesul de îmbătrânire. Oricare din aceste variante nu numai că sunt sănătoase, dar au şi un gust foarte plăcut şi sunt foarte simplu de administrat.
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Catina este unul dintre cele mai puternice vitaminizante si antioxidante naturale.
Puterile ei de a reface organismul si de a stimula imunitatea sunt cunoscute de mii de ani.
In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat, astenie de primavara etc.
Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor).
De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor).
Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri.
Măslinul este un arbore originar din Siria și zonele de litoral din Turcia, foarte răspândit și în Grecia continentală și în arhipelagul elen. Este considerat „arborele veșnic roditor”, fiind un arbore cu o longevitate extraordină, având o uimitoare putere de regenerare, dând mereu rădăcini și lăstari noi. Are o tulpină înaltă de 10-20m, florile sunt albe iar fructul este o drupă verde la început, apoi roșie și neagră la maturitate. Înflorește în luna mai. O frumoasă legendă care se referă la apariţia măslinului pe pământ este legată de întemeierea oraşului Atena, viitoarea capitală a Greciei. Se păstrează versiunea că Zeus, stăpânul zeilor din Olimp, a hotărât că va dărui noul oraş acelui zeu care va oferi locuitorilor cel mai folositor dar. Disputa pentru posesia oraşului s-a declanşat între Poseidon, zeul mărilor, şi Atena, zeiţa înţelepciunii. Când Poseidon a lovit cu tridentul său în piatră a început să curgă apă sărată, în timp ce Atena a lovit cu suliţa în pământ, unde a răsărit un măslin. Întrucât locuitorii oraşului au preferat fructele de măslin în locul apei sărate, Zeus a decis acordarea drepturilor asupra noului oraş zeiţei Atena, oraşul urmând să poarte numele de Atena. Se spune că în locul unde s-a născut această legendă s-a păstrat un măslin din care s-au răspândit toţi măslinii existenţi pe coastele stâncoase ale Greciei. Ca plantă medicinală, măslinul a fost intens studiat pentru diversele proprietăți terapeutice. Atât frunzele cât și fructele (măsline) au o compoziție bogată și sunt utilizate în diverse patologii. Măslinele sunt foarte bogate in fier, dar și o sursă prețioasă de vitamina E, fibre și cupru. Măslinele au în compoziția lor grăsimi monosaturate, care fac din acestea un aliment prețios în combaterea afecțiunilor cardiace. Vitamina E este un antioxidant puternic astfel încât consumul de măsline sau de ulei de măsline echivalează cu un medicament care combate afecțiunile cardiovasculare și procesele de îmbătrânire celulară ca urmare a acțiunii radicalilor liberi. Datorită fibrelor pe care le conține, măslinele sunt deosebit de prețioase pentru un sistem digestiv sănătos. Despre măsline se mai poate spune ca au un puternic efect antiinflamator, ceea ce le face eficiente în combaterea și ameliorarea simptomelor în astm, afecțiuni reumatismale și artrită. Prin procesare, din măsline se extrage unul din cele mai sănătoase uleiuri vegetale, folosit atât în bucătărie cât și de leac împotriva multor afecțiuni, interne sau externe. Despre uleiul de măsline Homer spunea că este „aurul lichid” al vremii, dovadă că din vechime era cunoscut și apreciat pentru calitățile sale. Frunzele de măslin au acțiune antihipertensivă (ajută la scăderea presiunii sângelui și îmbunătățește funcția aparatului circulator), diuretică, emolientă, nutritivă, laxativă, hipocolesterolemiantă (îmbunătățesc echilibrul găsimilor din sânge), antioxidantă (inhibarea activității oxidazelor), antibacteriană, antivirală, antifungică. Sunt bogate iridoide monoterpene (6-9% oleoropină, ligustrozida, oleozida și esterul său) și fitosteroli (oleostranol, steroleozid).

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
40 g

Produsele de frumusete marca APICALIN va confirma cu adevarat prin compozitia lor naturala din decapaceala de faguri, miere de salcam, polen, laptisor de matca, extract fluid de propolis si alte produse apicole ca sunt o sansa unica pentru sanatatea si frumusetea tenului dumneavoastra.

-Produsele de frumusete naturale 100% Apicalin sunt procesate manual la temperaturi sub 40 de grade celsius si conservate natural prin insasi constituentii naturali apicoli ce sunt considerati antibiotici naturali cum ar fi rasinile, cerurile si uleiurile esentiale ce dau si o mireasma placuta produselor.

-Produsele cosmetice naturale ApiCalin sunt preparate cu pasiune dupa retete proprii, producatorul avand o experienta de 4 decenii in Apiterapie Cosmetica.

-Ingredientele naturale 100% au o eficienta exceptionala, actioneaza sinergic si interactioneaza foare bine cu epiderma dar si cu intreg organismul. Aceasta gama de produse cosmetice naturale se adreseaza persoanelor cu ten sanatos cu efect de ingrijire si intretinere dar si persoanelor care au un ten cu probleme: deshidratare, alergii la produsele de sinteza si conservanti chimici, eczeme, diverse dermatite, diferite tipuri de acnee, datorita ingredientelor apicole cu rol terapeutic ce sunt considerate antibiotice naturale fiind antibacteriene - antiinflamatoare - remodelatoare.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare