- La reducere!
- -8%
Crema de Frumusete Antirid 70 g Api Calin
Crema de Frumusete Antirid 70 g Api Calin
Crema antirid naturala marca Apicalin, produsa manual, intarzie procesul de imbatranire a pielii si este compusa din: decapaceala de faguri ulei de maslin extravirgin, miere de salcam, uleiuri esentiale de lavanda, flori de portocal, menta si apa purificata.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.
Crema de Frumusete Antirid 70 g Api Calin
Crema antirid naturala marca Apicalin, produsa manual, intarzie procesul de imbatranire a pielii si este compusa din: decapaceala de faguri ulei de maslin extravirgin, miere de salcam, uleiuri esentiale de lavanda, flori de portocal, menta si apa purificata.
Actiune:
-intarzie procesul de imbatranire al pielii actionand in timpul noptii ca o masca de hranire, deoarece aplicata pe ten formeaza un film hidrolipidic mentinandu-se in timpul noptii 8-10 ore, dupa care, dimnineata, tenul este mai neted, mai luminos, mai catifelat, mai tanar.
Crema poate fi folosita si in timpul zilei actionand ca factor de protectie impotriva a tot ce este nociv in atmosfera, dar si ca suport de farduri nepermitand sa patrunda in pori substantele toxice ce se gasesc in acestea.
Compozitie:
-decapaceala de faguri,
-ulei maslin extravirgin,
-miere de salcam,
-uleiuri esentiale de lavanda,
-flori de portocal,
-menta
-apa purificata.
Nu contine produse de sinteza sau conservanti chimici -
Produs natural 100%.
Substantele biologice active existente in compozitia naturala a cremei ca: aminoacizi, vitamine, fitohormoni, enzime, oligoelemente si alti subiecti confera produsului calitati emoliente, hidratante, cicatrizante, stimulatorii, tonifiante si nutritive, au urmatoarele beneficii:
-Emoliente -prin prezenta grasimilor naturale din uleiurile si cerurile de inalta calitate ce prezinta afinitate fata de grasimile naturale ale pielii.
-Hidratante -prin prezenta apei si a mierii ,imbiba celulele keratinizate si aplatizate obtinand un aspect estetic dorit
-Cicatrizante -prin prezenta factorilor antibiotici naturali din ceruri si miere, vindeca anumite afectiuni ale pielii cum ar fi: seboreea, acneea, diverse arsuri sau ulceratii.
-Stimulatorii -prin prezenta fitohormonilor si a enzimelor din miere, ceruri si uleiuri naturale stimuleaza metabolismul celular si normalizeaza secretia glandelor sebacee, accelereaza formarea celulelor si actioneaza cu succes asupra epidermei.
-Enzimele favorizeaza arderile deseurilor celulare retinute de piele care dau un aspect pamantiu si astfel tenul devine luminos.
-Tonifiante -prin prezenta subiectilor tonici din substante, amelioreaza elasticitatea pielii, limitand fenomenul de imbatranire
-Nutritive -prin prezenta aminoacizilor si a oligoelementelor si prin fenomenul de osmoza determina un aflux de sange marit spre tesuturile cutanate carora le amelioreaza nutritia si produc efecte tipice de intinerire.
-CREMA este inofensiva si neiritanta
-Normalizeaza secretia glandelor sebacee, fiind compatibila cu toate tipurile de ten.
Mierea este un aliment dulce, lichid siropos produs natural de catre albine ca hrana pentru ele insele. Culoarea aurie si gustul delicios sunt inconfundabile. Dupa ce albinele culeg nectarul de la o floare, il amesteca cu produse chimice din saliva lor pentru a rezulta mierea.
Albinele zboara inapoi in stup si-l pastreaza in celulele fagurilor. Excesul de umiditate este inlaturat din miere cu ajutorul aripilor albinelor, pentru ca mierea sa fie gata pentru consum. Rolul si actiunea naturala a albinelor este cu adevarat uimitoare, iar rezultatul este un produs alimentar deosebit: mierea.
Mirea poate fi din soiuri diferite. Gustul si textura depind de tipul florilor din care provine nectarul cules de catre albine. Probabil cel mai des este intalnita mierea de trifoi, dar si aceasta poate avea diverse arome si culori.
Culoarea obisnuita a mierii este aurie, dar poate varia de la alb la rosu inchis si chiar negru. Combinatia dintre miere si laptele de capra a fost folosita pentru tratarea infectiilor bronsice.
Mierea contine numerosi antioxidanti - caracteristica importanta pentru oameni. In plus, aceasta are o component antiinfectioasa si este folosita pentru vindecarea tusei, bolilor intestinale si ranilor pielii.
Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina moderna redescopera proprietatile de vindecare ale mierii. Cercetatorii considera ca mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere si caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindeca ranile.
- Sursa de energie - mierea de albine pura este o sursa de carbohidrati, atat fructoza cat si glucoza pe care organismul le transforma in energie. Glucoza ofera instant energie in timp ce fructoza este mai lent absorbita si furnizeaza energie in mod constant.
Sportivii si copiii activi ar trebui sa consume miere intrucat aceasta le va oferi energia de care acestia au nevoie. Mierea pura de albine este o sursa naturala de minerale cum ar fi calciu, fier si potasiu dar si vitamine din complexul B.
- Prevenirea alergiilor sezoniere - mirea pura de albine poate fi benefica pentru persoanele care sufera de unele tipuri de alergii. Pentru ca albinele aduna polenul de la plantele native si il transforma in miere, consumul de miere produsa la nivel local poate preveni aparitia alergiilor sezoniere.
Alte beneficii ale mierii includ:
- este antifungica si hranitoare
- ajuta la asimilarea calciului in organism
- are efect antibacterian atat in diverse probleme interne cat si externe ale organismului
- poate stimula sistemul imunitar
Mierea poate fi folosita in diverse scopuri
- ca pansament pentru accelerarea vindecarii cauzata de leziuni tisulare
- amestecul in cantitati egale de suc de ghimbir si miere este un bun expectorant
- mirea ajuta la tratarea racelilor, tusei, durerilor in gat si secretilor nazale
- pentru tratarea astmului bronsic, se amesteca o jumatate de gram de praf de piper negru cu un amestec de miere si suc de ghimbir. Se va bea de cateva ori pe zi.
- mierea poate calma si incuraja vindecarea ranilor din gura sau vagin
- un bol de ovaz sau terci de ovaz cu o lingura de miere poate calma nervii
- este ideala pentru calmarea emotiilor si a stresului pre-examen
- are efect hidratant si poate fi folosita pentru sanatate pielii ca masca naturala revitalizanta
- consumul unor cantitati mici de miere, va va face imuni la alergiile sezoniere la polen
- pentru imbunatatirea vederii se amesteca miere cu suc de morcovi. Se va consuma cu o ora inainte de masa, dimineata.
- pentru purificarea sangelui, se va amesteca un pahar de apa calda cu una sau doua lingurite de miere si o lingurita de suc de lamaie. Preparatul se va bea zilnic, inainte de a merge la toaleta. Va reduce cantitatea de grasimi din organism si va curata intestinele
- mierea naturala determina o crestere mai mica a valorilor de zahar din sange decat zaharurile rafinate, mai ales in cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip II. Putina miere neprelucrata poate fi adaugata in bauturile bolnavilor de diabet zaharat de tip II, atunci cand apare pofta de alimente sau bauturi dulci.
Salcâmul a fost adus în România ca plantă ornamentală; creşte în zonele de câmpie şi deal. Este un arbore foios, cu frunze imparipenat compuse și flori albe, frumos mirositoare, dispuse în raceme. Deşi după uscare lemnul său este foarte rezistent, este un arbore sensibil la ger şi îngheţuri timpurii, iar curenţii puternici îi determină creşteri neregulate. În scop terapeutic se pot folosi florile, frunzele şi scoarţa, dar cele mai utilizate sunt florile care se recoltează în mai-iunie şi se usucă la soare sau în încăperi foarte bine aerisite.
Salcâmul are o compoziție bogată în mucilagii, flavone, taninuri și aminoacizi liberi. Prezintă acțiune antispastică și emolientă în special pentru tractul respirator, antiacidă gastrică, colagogă și ușor sedativă. Se administrează intern sub formă de infuzie în gastrită, ulcer gastric și duodenal, pirozis, astm bronșic, răceli, tuse, cefalee și insomnie. Popular, se utilizează extern pulberea din flori de salcâm pentru tratarea rănilor și arsurilor, mucilagiile formând un strat emolient și protector deasupra țesutului lezat.
În alimentaţie în multe zone rurale florile de salcâm sunt folosite pentru prepararea de clătite şi şerbet.
Produsele de frumusete marca APICALIN va confirma cu adevarat prin compozitia lor naturala din decapaceala de faguri, miere de salcam, polen, laptisor de matca, extract fluid de propolis si alte produse apicole ca sunt o sansa unica pentru sanatatea si frumusetea tenului dumneavoastra.
-Produsele de frumusete naturale 100% Apicalin sunt procesate manual la temperaturi sub 40 de grade celsius si conservate natural prin insasi constituentii naturali apicoli ce sunt considerati antibiotici naturali cum ar fi rasinile, cerurile si uleiurile esentiale ce dau si o mireasma placuta produselor.
-Produsele cosmetice naturale ApiCalin sunt preparate cu pasiune dupa retete proprii, producatorul avand o experienta de 4 decenii in Apiterapie Cosmetica.
-Ingredientele naturale 100% au o eficienta exceptionala, actioneaza sinergic si interactioneaza foare bine cu epiderma dar si cu intreg organismul. Aceasta gama de produse cosmetice naturale se adreseaza persoanelor cu ten sanatos cu efect de ingrijire si intretinere dar si persoanelor care au un ten cu probleme: deshidratare, alergii la produsele de sinteza si conservanti chimici, eczeme, diverse dermatite, diferite tipuri de acnee, datorita ingredientelor apicole cu rol terapeutic ce sunt considerate antibiotice naturale fiind antibacteriene - antiinflamatoare - remodelatoare.