- La reducere!
- -8%
COZI DE CIRESE EXTRACT 60 CPS HERBAGETICA
COZI DE CIRESE EXTRACT 60 cps HERBAGETICA
Anticelulitic, diuretic, depurativ, antiinflamator renal si urinar, diuretic natural.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 31 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,62 lei.
COZI DE CIRESE EXTRACT 60 cps HERBAGETICA
Anticelulitic, diuretic, depurativ, antiinflamator renal si urinar, diuretic natural.
Beneficii:
-Cozi de Cireşe Extract elimină lichidele reţinute în exces.
-Acţiunile sale sunt următoarele: anticelulitic, diuretic, antiinflamator renal şi urinar, elimină excesul de uree din organism, elimină/reduce edemele (anti-edematos), catalizează eliminarea nitriţilor şi nitraţilor din organism, scade nivelul tigliceridelor, scade nivelul colesterolului negativ (LDL), hipotensor uşor.
-Adjuvant în celulită, retenţia de apă în ţesuturi, microlitiază renală, prevenirea litiazei renale
infecțiile renale recidivante, valori ridicate ale ureei și creatininei din sânge, ischemia cardiacă, prevenirea infarctului, hipertensiune arterială, artrită reumatoidă, microlitiaza renala, alergie, astm alergic, cistita.
-Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.
Ce este extractul pulbere? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. In cazul cozilor de cirese, extractul sau este unul din cele mai bune anticelulitice, diuretice si depurative cunoscute.
Extractul de Cozi de Cireșe și celulita:
Celulita este o acumulare de țesut adipos care ulterior se inflamează căpătând acel aspect foarte putin placut de “coajă de portocală”, eventual cu denivelări extrem de inestetice. Inflamația acestui țesut se datorează retenției de lichide, circulației limfatice încetinite, precum și circulației sanguine deficitare. Se estimează că 95% dintre femei și peste 30% dintre bărbații occidentali se confruntă cu celulita, care – dincolo de considerațiile de ordin estetic – este un factor favorizant pentru probleme de sănătate mult mai grave, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă.
Din toate datele existente, simpla intervenție locală, cu diferite creme, este total insuficientă, această afecțiune pentru a fi eliminată necesitând o acţiune la nivelul întregului corp. Exact aceasta face extractul de cozi de cireșe, care acționează pe trei căi simultan:
-Stimulează rinichii să elimine excesul de apă din organism, ajutând la reducerea țesutului adipos.
-Reduce inflamația, două categorii de principii active din componența sa (flavonoidele și antocianii) având efecte antiinflamatoare puternice.
-Intervine în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces.
Compozitie:
Cozi de Cireşe (Prunus cerasus/Prunus avium) extract 10:1 200 mg
Cozi de Cireşe (Prunus cerasus/Prunus avium) pulbere 200 mg
Administrare:
1 capsulă de 3 ori pe zi
Cura cu Cozi de Cireșe Extract durează 1 lună, timp în care se administrează 1-1,5 grame de extract pe zi, în reprize, pe stomacul gol. Pe tot timpul acestei cure se vor bea minimum 2 litri de apă de izvor (ne-carbogazeificată) pe zi, pentru a preveni deshidratarea. Între două cure cu extract de cozi de cireșe se face o pauză de măcar 10 zile. Pentru a obține rezultate vizibile într-un timp scurt, această cură va fi însoțită de gimnastică pentru picioare și abdomen, precum și de masaj energic al zonelor afectate, făcut cu sau fără cremă.
Rolul componentelor:
Cireşul este un arbore bine cunoscut din familia Rosaceae, ce creşte până la 20 m înălţime, cu coroana conică, scoarţa exfoliindu-se în fâşii circulare; frunzele mari, de 8-15 cm lungime, alterne, limbul alungit până la obovat, grosier-serate pe margine, pubescente pe faţa inferioară de-a lungul nervurilor, peţiolii prezintă 2-3 glande nectarifere roşietice; florile albe, au 2,5 cm diametru, înfloresc în aprilie-mai; fructul – cireaşa – drupă sferică, cu diametrul până la 2 cm, de culoare roşie sau gălbuie.
Bine cunoscutele cireşe au încântat papilele gustative ale oamenilor de secole. Prin culoarea rubinie şi gustul lor aromat şi-au câştigat un loc important pe mesele cuceritorilor romani, cetăţenilor greci şi a nobilimii chineze. Au fost duse în America cu vasele primilor colonişti în anii 1600.
Ca tratament naturist se utilizează materialul vegetal Cerasorum stipites, reprezentând pedunculii (codiţele) de la fructele de cireş şi/sau vişin, recoltate la coacerea completă a fructelor, în mai-iunie.
Codiţele de cireşe le găsim pomenite în cărţile de medicină şi farmacie din Germania anilor 1800. În medicina germană a secolului XIX codiţele de cireşe erau recomandate pentru catar în general, mai puţin ca diuretice şi calmante, şi pentru amenoree, Menstruatio suppressa.
Medicina ştiinţifică românească de la începutul secolului XX atribuia codiţelor de cireşe o acţiune diuretică din cele mai pronunţate; sub formă de ceai se recomanda şi atunci ca remediu natural în afecţiunile catarale ale tractului urinar, hidropizii, etc., fiind considerat de către medici un diuretic quasi oficinal.
În prezent se cunoaşte că Cerasorum stipites conţin taninuri, flavone, proantociani, săruri de potasiu fiind utilizate pentru proprietăţile lor diuretice, astringente, antidiareice, antilitiazice dar şi pentru efectul antiinflamator renal, în tratamentul natural al cistitelor, pielitelor, pielonefritelor şi a catarului vezical.
Într-un studiu clinic, codiţele de cireşe au dovedit efectul diuretic asupra pacienţilor, cu creşterea eliminării de sodiu şi clor.
Fructele de cireş sau vişin, bogate în vitamine şi acizi organici, se folosesc în alimentaţie, în stare proaspată sau prelucrată (dulceţuri, compot, vişinată, lichioruri); seminţele sunt folosite în industria chimică; lemnul se foloseşte în industria mobilei.
În produsele naturiste, în prezent, regăsim codiţele de cireşe în ceaiurile diuretice recomandate pentru afecţiuni urinare, şi de asemenea pentru reumatism şi gută.
Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.