CORE SLIMMING COMPLEX STIMULANT FREE, FORMULA PENTRU CONTROLUL GREUTATII, 60 CPS BODYDYNAMIX
BodyDynamix™ Slimvance® Core Slimming Complex Formula Nonstimulanta
Slimvance® Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 478 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 478 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 9,56 lei.
BodyDynamix™ Slimvance® Core Slimming Complex Formula Nonstimulanta
Slimvance® Core Slimming Complex reprezinta ultima inovatie in controlul greutatii, arderea grasimilor si activarea termogenezei. Formula contine un amestec brevetat de origine vegetala (inregistrat in brevetul US nr. 8541383) cu actiune sinergica si rezultate dovedite stiintific ce sustin pierderea in greutate: Moringa olifera extract din frunza, Murraya koenigii extract din frunza, Curcuma longa extract din radacina.
BodyDynamix™ Slimvance® Core Slimming Complex prezinta doua cai principale de actiune:
- Reglarea lipogenezei - blocheaza formarea de noi adipocite;
- Stimularea lipolizei – proces prin care organismul decompune continutul de lipide din adipocite;
Beneficii:
- Sustine de 6x mai mult pierderea in greutate*;
- Reducere de 3x mai mult circumferinta taliei si a coapsei*;
- Formula nonstimulanta;
- Ingrediente dovedite clinic;
- Nu contine zahar, amidon, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, porumb, soia sau lactate.
Compozitie / portie de servire:
Compozitie / portie de servire |
Cantitate |
%VNR |
Amestec patentat Slimvance® Extract din frunza de Moringa olifera, extract din frunza de Murraya koenigii, extract din radacina de Curcuma longa (standardizat pentru Curcuminoide = 31,5 mg) |
450 mg |
* |
Alte ingrediente: capsula din celuloza vegetala, celuloza microcristalina, silicat de calciu, stearat de magneziu din sursa vegetala.
Administrare:
Ca supliment alimentar, administrati 1 capsula cu 30 de minute inainte de micul dejun si de cina.
Atentionari:
A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Rolul componentelor:
Moringa are niste proprietati extraordinare si in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea pielii:
-pentru un ten luminos: poate fi folosita in prepararea mastilor
-intarzie procesul de imbatranire
-ajuta la vindecarea ranilor provocate de taieturi, putand fi aplicata direct pe rana, accelerand procesul de vindecare
De asemenea, femeile aleg pulberea de moringa si datorita beneficiilor sale asupra sanatatii parului:
-stimuleaza cresterea parului
-furnizeaza nutrienti foliculilor de par
-stimuleaza formarea keratinei.
Arborele de moringa reprezintă o adevărată avere din punct de vedere nutrițional, ecologic și economic. Frunzele acestui arbore conțin de 25 ori mai mult fier decât spanacul, de 7 ori mai multă vitamina C decât portocalele, de 4-10 ori mai multă vitamina A decât morcovii, de 4-17 ori mai mult calciu decât laptele, de 3-15 ori mai mult potasiu decât bananele și de 2-4 ori mai multă proteină decât iaurtul sau laptele. De aceea, arborele de moringa mai este numit și arborele-minune.
Conform unui studiu publicat în iunie 2010, în „Bayero Journal of Pure and Applied Sciences”, extractul din frunze de Moringa inhibă dezvoltarea microorganismelor generatoare de toxiinfecții alimentare, precum Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterobacter aerogenes și Escherichia coli. Extractul de semințe de Moringa oleifera este eficient împotriva E.coli și Salmonella typhimurium. De asemenea, extractul de semințe previne și dezvoltarea speciilor de fungi, speciile Mucor și Rhizopus.
Plantele Moringa oleifera pot ajuta la menținerea unui nivel scăzut al tensiunii arteriale și colesterolului. Potrivit unui articol din 2007 publicat în „Phytotherapy Research”, s-a demonstrat că extractul de frunze de Moringa are un efect de stabilizare asupra tensiunii arteriale.
Același studiu arată că beta-sitosterolul, un fitonutrient bioactiv ce se găsește în frunzele plantei Moringa, poate fi de folos în menținerea unui nivel sănătos de colesterol.
Alimentația sănătoasă ajută ficatul să-și îndeplinească cu succes toate funcțiile. Pe de altă parte, o dietă bogată în grăsimi și alimente procesate industrial cu adaosuri poate determina dezvoltarea grăsimilor în țesutul ficatului, conducând la multiple probleme de sănătate.
Plantele Moringa pot ajuta la anularea efectelor negative ale alimentelor nesănătoase care au cauzat deteriorarea ficatului. În cadrul unui studiu publicat în iunie 2012 în „Indian Journal of Experimental Biology” s-a descoperit că extractul de frunze de Moringa oleifera a protejat ficatul unor cobai cărora li se administra o dietă bogată în grăsimi. Mai mult decât atât, s-a demonstrat că extractul din florile plantei Moringa oleifera este activ în privința protejării ficatului, după cum menționează un studiu din 2007 publicat în „Phytotherapy Research”. Cercetătorii sunt de părere că prezența quercetinei în planta moringa (un flavonoid), poate sta în spatele acestor efecte benefice.
Un studiu publicat în ianuarie 2008, în „Indian Journal of Pharmacology” a investigat efectele miezului semințelor de Moringa oleifera asupra astmului bronșic, o boală cronică ce constă în inflamarea căilor respiratorii. În cadrul unui studiu, 20 de pacienți cu astm bronșic au fost tratați timp de trei săptămâni cu 3 g de pudră de miez de semințe. Rezultatul a indicat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor astmului și o diminuare remarcabilă a numărului de atacuri de astm. Nu au fost observate efecte secundare. Aceasta i-a determinat pe cercetători să concluzioneze că plantele Moringa sunt utile în tratarea astmului bronșic.
Curcuma longa L. - Plantă perenă originară din Asia, cu rizom ovat-cilindric, voluminos, de culoare portocalie intensă la interior.
Turmericul, alături de alte specii ale genului Curcuma, creşte spontan în pădurile Asiei de Sud în India, Indonezia, Indochina şi unele insule din Pacific. În toate aceste zone planta este tradiţional utilizată atât în domeniul culinar cât şi în cel medical, din timpuri străvechi. A fost folosită în ceremoniile religioase, semnificând viaţa, puritatea şi prosperitatea.
În sistemul de medicină indiană tradiţională ayurveda, turmericul este cunoscut pentru îmbunătăţirea digestiei, a florei intestinale, pentru eliminarea viermilor intestinali şi reducerea balonării, pentru detoxifierea ficatului şi susţinerea funcţionării acestuia şi a vezicii biliare, normalizarea menstruaţiei, pentru reducerea inflamaţiilor şi a disconfortului cauzat de artrite, ca şi purificator al sângelui, în tuse şi astm, şi de asemenea în aplicaţii locale pentru arsuri, luxaţii, tăieturi, contuzii, muşcături de insecte, ca antibacterian şi antifungic acolo unde este cazul.
Locuitorii băştinaşi din insulele Hawaii, demult, îl utilizau în cazul infecţiilor sinusale, infecţiilor în ureche, şi ulcerelor gastrointestinale.
Turmericul este extensiv utilizat în medicina tradiţională chineză, este oficial în Farmacopeea Republicii Populare Chineze şi de asemenea şi în Codexul Fito-Medical Japonez, având mai multe indicaţii terapeutice printre care balonare abdominală, dureri renale, amenoree.
Grecii antici cunoşteau turmericul, dar utilizarea sa era sporadică, şi în special pentru prepararea de coloranţi galben-portocalii. În 1870 chimiştii au descoperit faptul că pulberea galben-portocalie din rădăcinile de turmeric virează în maron-roşietic atunci când este expusă în mediul alcalin, această descoperire ducând la dezvoltarea hârtiei de turmeric utilizată pentru testul de alcalinitate.
Cărţile europene medicale vechi aduc puţine menţiuni privind turmericul. Marco Polo face referire la turmeric ca fiind un şofran indian folosit pentru colorarea hainelor. Medicii eclectici îl foloseau în preparatele medicinale mai mult pentru a le conferi culoare acestora. Există menţiuni care susţin că era considerat tratament pentru icter, dar pe lângă aceste utilizări a fost aproape ignorat în Europa, până târziu, în secolul XX. Cercetările serioase asupra rizomului de turmeric au început în 1920 în Germania, sescviterpenele din acesta au fost prima dată izolate în 1926, cărora le-a şi fost atribuită activitatea terapeutică, iar mai târziu, în 1936, au fost comparate materialul vegetal, cu extractul total, ca şi cu constituenţii izolaţi. Rezultatele experimentelor efectuate au arătat că turmericul, prin compuşii săi, stimulează fluxul biliar, în parte prin stimularea contracţiilor vezicii biliare, în parte prin creşterea secreţiei de bilă. Independent, cercetările din Asia au validat aceleaşi proprietăţi ale turmericului, dar interesul s-a extins aici şi în aria efectului hepatoprotector, aducând descoperiri importante în această privinţă.
Până acum, în privinţa turmericului s-au demonstrat în special activitatea antihepatotoxică, efectul de a preveni fluctuaţii mari ale colesterolului după mese, potenţialul antiinflamator realizat printr-un mecanism adrenal.
Rizomii de turmeric conţin carbohidraţi, curcuminoide, polipeptide, proteine, ulei esenţial şi ulei gras, cărora li se atribuie în prezent proprietăţi digestive, coleretic-colagoge, antiinflamatoare cu potenţial benefic în cazul artritelor, hepatoprotectoare, antibiotice, antiaterosclerotice, antidiabetice, antistres, de vindecare a rănilor.
GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii și lider mondial în domeniul suplimentelor nutritive.
Din 1935, misiunea lor este să ofere la nivel global suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Stabilesc standardul în industria suplimentelor nutritive prin excelență și autenticitate în etichetare, siguranța ingredientelor și eficiența produselor, rămânând în același timp în topul tehnologiei de ultimă oră în domeniul științei nutriționale.
Consiliul Medical Consultativ GNC este alcătuit din medici de renume mondial ce susțin crearea și dezvoltarea de produse.
Datorită anilor de experiență și cunoștințelor aprofundate asupra celor mai recente progrese în domeniul cercetării medicale și al suplimentelor nutritive, consiliul oferă o perspectivă valoroasă în susținerea ca brand de primă linie în materie de produse inovatoare.
Experții GNC sunt responsabili de realizarea cercetărilor în domeniul suplimentelor și de analizarea tuturor organizațiilor pe plan mondial, pentru a susține dezvoltarea suplimentelor de cea mai înaltă calitate și autenticitatea acestora.