• La reducere!
  • -6%
Colon Help Detox Forte 240gr ZENYTH PHARMA, Tulburari Hormonale
Colon Help Detox Forte 240gr ZENYTH PHARMA, Tulburari Hormonale

Colon Help Detox Forte 240gr ZENYTH PHARMA

Colon Help Detox Forte 240gr ZENYTH PHARMA

ColonHelp Detox Forte are acțiune simultană de detoxifiere a colonului și ficatului:

415
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
56,42 lei 60,02 lei -6%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 56 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 56 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,12 lei.


 

Colon Help Detox Forte 240gr ZENYTH PHARMA

Descriere produs

Detoxifiere cu sucuri de legume sau fructe, detoxifiere cu ceaiuri, detoxifiere cu fibre… Detoxifiere pentru a scăpa de kilograme, detoxifiere pentru îmbunătățirea digestiei, detoxifiere pentru a-ți recăpăta energia…
Ai urmat o cură de detoxifiere cu produsul ColonHelp clasic și îți dorești să încerci și altceva? Ai ajuns unde trebuie! Zenyth Pharmaceuticals, producătorul ColonHelp, duce detoxifierea la un nivel superior și îți prezintă ColonHelp Detox Forte, un produs premium pentru detoxifierea avansată a colonului și ficatului!

Pe lângă binecunoscutele fibre de in și psyllium, în compoziția ColonHelp Detox Forte este introdusă inulina. În contact cu apa, inulina formează mucilagii (geluri vâscoase), care diminuează rata de absorbție a glucidelor și colesterolului, absorb toxinele și le elimină.

16 g ColonHelp Detox Forte (doza zilnică) îți furnizează aproape 8 g fibre de cea mai bună calitate!!!

Semințe de in, tărâțele de psyllium, inulina din rădăcină de cicoare - cele trei componente asigură un echilibru între conținutul de fibre solubile și insolubile, fără de care sănătatea noastră ar avea de suferit.
In plus, inulina – componentă prebiotică – stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice din colon, în acest fel asigurându-se funcționarea sistemului imunitar și, totodată, normalizarea frecvenței scaunelor.
Armurariul, alga verde Chlorella, broccoli, orzul verde, sfecla roșie, ghimbirul, turmericul acționează sinergic cu fibrele și potențează acțiunea detoxifiantă a acestora, făcând din ColonHelp Detox Forte o soluție avansată de detoxifiere:

ColonHelp Detox Forte: Detoxifiere avansată a colonului și ficatului

Știai că un colon intoxicat poate fi la originea ficatului obosit?

Care-i explicația? În cazul funcționării necorespunzătoare a colonului, substanțele nutritive stagnează de-a lungul intestinelor, fermentează și produc substanțe toxice. Acestea se adaugă toxinelor ingerate o dată cu alimentele, apa, care oricum ajung în colon înainte de a fi eliminate. În cazul supraîncărcării cu toxine a colonului, acestea trec prin peretele intestinal și ajung la ficat, obligându-l la un efort suplimentar.
Credeți sau nu, dar ficatul va metaboliza grăsimile și nu numai mult mai bine dacă este curățat de toxine.

ColonHelp Detox Forte are acțiune simultană de detoxifiere a colonului și ficatului:

Fibrele de in, psylliumul și inulina absorb acizii biliari și toxinele din colon și le elimină.
Broccoli stimulează producerea în intestine a unor compuși cu efect protector împotriva radicalilor liberi.
Silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation din ficat și favorizează detoxifierea lui.
Ghimbirul, cardamomul și coriandrul au proprietăți bactericide și de stimulare a digestiei.
ÎN PLUS, ColonHelp Detox Forte contribuie la protecția antioxidantă a organismului, datorită algei verzi Chlorella, florii de broccoli, armurariului și orzului verde. Compușii activi din aceste ingrediente reduc efectele toxinelor asupra organismului, stimulează refacerea ADN-ului celular și încetinesc procesul de îmbătrânire celulară.

Efecte si beneficii ale folosirii Colon Help Detox Forte


-Eliminarea toxinelor și resturilor alimentare de la nivel intestinal.
-Susţinerea funcţiei de detoxifiere a ficatului.
-Refacerea mucoasei intestinale, efect emolient și protector pentru mucoase.
-Reglarea tranzitului intestinal şi normalizarea frecvenţei scaunelor.
-Îmbunătățirea digestiei și reducerea balonării.
-Menținerea greutății corporale.
-Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
-Funcționarea normală a sistemului imunitar.
-Reechilibrarea florei intestinale.
-Reducerea acțiunii aflatoxinelor asupra ficatului!
-Protecție antioxidantă!

Descrierea ingredientelor continute de Colon Help Detox Forte

Semințe de in (Linum usitatissimum)

Remediu tradițional în constipație, semințele de in sunt utilizate încă din vremea Imperiului Roman. Pe lângă reglarea tranzitului, semințele de in sunt o adevărată comoară cu grăsimi bune, în special acid alfalinolenic, un acid din familia omega 3. Cu siguranță cunoști beneficiile acizilor omega 3 pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular și pentru păstrarea în limite normale a colesterolului. Acestea fiind spuse, data viitoare când auzi de semințe de in mai stai pe gânduri?

Știai că semințele de in pot trece prin intestin nedigerate, dacă nu sunt măcinate? În ColonHelp Detox Forte, semințele de in sunt măcinate printr-o procedură specială, astfel încât tu vei beneficia la maximum de proprietăților lor!

Tărâțe de psyllium (Plantago ovata)

Una dintre cele mai studiate surse de fibre, tărâțele de psyllium sunt în linia întâi când vine vorba despre detoxifiere și reglarea tranzitului intestinal. Psylliumul este recomandat în Ghidul german Comisia E (care evaluează și atestă siguranța și eficiența remediilor fitoterapeutice) pentru constipație cronică, fisuri anale, hemoroizi. De asemenea, studiile au remarcat efectul benefic al fibrelor de psyllium în menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei.

Știai că fermentarea fibrelor solubile din tărâțele de psyllium de către bacteriile anaerobe din colon produce acid butiric, care joacă un rol important în menținerea sănătății intestinale? Mai multe studii au arătat că apariția unor boli inflamatorii intestinale sunt asociate cu producția insuficientă de acid butiric.

Inulină din rădăcină de cicoare (Cichorium intybus)

Fibră cu structură unică, inulina din rădăcină de cicoare s-a dovedit utilă în detoxifierea organismului, în menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei. Inulina constituie o hrană de calitate pentru bacteriile bune din colon, constituind un suport excelent pentru menținerea sănătății intestinale și, implicit, buna funcționare a sistemului imunitar.

Chlorella (Chlorella vulgaris)

Apreciată pentru calitatea sa unică de a lega metalele grele din intestin, Chlorella este un detoxifiant extraordinar. În același timp, Chlorella este un tonic general, are proprietăți antiinflamatoare și ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

Știai că Chlorella este printre puține surse vegetale de vitamina B12?

Armurariu (Silybum marianum)

Cel mai eficient hepatoprotector natural, armurariul este utilizat de mai bine de 2000 de ani pentru detoxifierea ficatului și ca adjuvant în problemele hepatice cronice. Efectul hepatoprotector se datorează silimarinei din armurariu. Studiile arată că silimarina din armurariu ajută la reducerea leziunilor hepatice cauzate de substanţele toxice provenite din alimentaţie (pesticide, E-uri, otrăvuri), din atmosferă sau din cosmetice, de administrarea unor medicamente hepatotoxice şi de virusurile hepatitice B şi C.

Broccoli (Brasica oleracea, var. botrytis)

Legumă cu adevărat miraculoasă, broccoli are un puternic efect antioxidant, conferit de sulforafan și glucorafanin, două substanțe extrem de eficiente în lupta contra stresului oxidativ (prin activarea enzimelor cu efect antioxidant), a cancerului, astmului, infecțiilor. Sulforafanul este ingredientul care face din broccoli aliatul curelor de detoxifiere eficiente. Sulforafanul este un catalizator puternic al enzimelor implicate în faza a doua a detoxifierii organismului.
Orz verde (Hordeum vulgare)

Unul dintre cele mai sănătoase și hrănitoare alimente din lume, orzul verde conţine 18 aminoacizi, inclusiv 8 esenţiali, adică aminoacizi pe care organismul nu îi poate produce şi trebuie luaţi din dietă. Proteinele din orzul verde susţin metabolismul celular şi neutralizează substanţele dăunătoare organismului. Preparatele pe bază de orz verde sunt tonice generale, ale sistemului nervos şi cardiovascular, susţin funcţia hepatică şi reglează tensiunea arterială.

Sfeclă roșie (Beta vulgaris, var. rubra)

Aliatul perfect al ficatului, sfecla roșie crește nivelul de glutation în ficat și susține funcția de detoxifiere a acestuia. Ajută, de asemenea, la eliminarea radicalilor liberi și la reducerea stresului oxidativ prin conținutul ridicat de compuși fenolici și antioxidanți. Sfecla roșie este o sursă valoroasă de nutrienți (magneziu, fosfor, sodiu, potasiu şi calciu), conţine o serie de aminoacizi care ajută la sinteza proteinelor.

Cardamom (Elettaria cardamomum)

Tonic și digestiv deosebit, cardamomul ajută la reducerea stărilor de oboseală, la îmbunătățirea digestiei. Stimulând secreţia de sucuri digestive, cardamomul îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor şi relaxează muşchii stomacului, mai ales în cazul persoanelor afectate de stres. Deşi stimulează secreţia sucurilor digestive, uleiurile esenţiale din cardamom s-au dovedit eficiente în scăderea acidităţii stomacale.

Nalbă mare (Althaea officinalis)

Calmant natural pentru mucoasele iritate recunoscut în medicina tradițională, nalba mare are proprietăți emoliente. Studii recente au confirmat faptul că preparatele din nalbă mare au efecte calmante asupra mucoaselor. Substanţa mucilaginoasă din rădăcina de nalbă mare formează, la contactul cu apa, un gel ce îmbracă mucoasele de-a lungul tractului digestiv, reducând iritaţiile și contribuind la refacerea mucoasei intestinale.

Ghimbir (Zingiber officinale)

Excelent carminativ și digestiv, ghimbirul este folosit pentru îmbunătățirea digestiei, pentru reglarea tranzitului intestinal. În medicina tradiţională chineză, preparatele pe bază de ghimbir sunt utilizate în tratamentul răcelilor, tusei, dar şi pentru reducerea inflamaţiilor. Potrivit studiilor de laborator, gingerolul, principiul activ din ghimbir, s-a s-a dovedit util în creşterea motilităţii gastrointestinale şi totodată are efect analgezic, sedativ şi antibacterian.

Turmeric (Curcuma longa)

Condiment-medicament, turmericul este un antiseptic, antibacterian și antiinflamator natural. Curcuma, substanța activă din rădăcina de turmeric, contribuie la îmbunătățirea digestie, la protecția mucoasei intestinale. În plus, compuşii fenolici din turmeric duc la creşterea nivelului glutationului în ficat şi favorizează detoxifierea acestui organ.

Coriandru (Coriandrum sativum)

Utilizat pe scară largă pentru îmbunătățirea digestiei,coriandrul se remarcă prin conținutul de antioxidanți și efectul antibacterian. Semințele de coriandru îmbunătățesc digestia, au acțiune carminativă, tonică și analgezică, stimulează producția de sucuri gastrice, reduc balonările și gazele intestinale.

Argilă

Alcalinizant remarcabil al mediului intern al organismului,argila contribuie la scăderea acidității, la reducerea inflamației mucoasei digestive. Alături de psyllium, argila se numără printre ingredientele naturale frecvent utilizate pentru detoxifierea organismului, fiind o soluție recunoscută pentru eliminarea metalelor grele și a altor tipuri de toxine.
Produse recomandate


Mod de administrare

ColonHelp Detox Forte se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. ColonHelp Detox Forte se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml lichide, de preferință iaurt pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia, cu apă, suc de fructe sau legume.

În curele de slăbire, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masă, pentru reducerea senzației de foame.

În medicațiile cronice se recomandă consumul ColonHelp Detox Forte la două ore după administrarea medicamentelor.

ColonHelp Detox Forte poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g) pe zi.

IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu 400 ml apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi. Produsul poate fi consumat și seara, cu condiția să aveți grijă să beți suficientă apă. Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de lichide pot produce constipație.

Doze uzuale:

Copii peste 12 ani şi adulţi: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g/zi).
Doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Informații nutriționale

Conținut nutrițional/porție de servire (8 g) 
Calorii 27,5 kcal
Lipide totale 1,30 g
Proteine 1,20 g
Glucide totale, din care: 4,50 g
– Fibre totale, din care: 3,80 g
* Fibre solubile 1,80 g
* Fibre insolubile 2 g

Precauții/contraindicații:
Pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

ColonHelp Detox Forte este un supliment alimentar.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
240 grame
Forma de prezentare
Flacon

Viziunea Zenyth este reflectată de motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate!“. Zenyth și-a transformat motto-ul în acțiune și oferă nu doar produse naturale cu multiple efecte benefice pentru sănătate, dar se implică activ și în acțiuni de educație și informare publică privind necesitatea unui stil de viață sănătos.
În anul 2009, compania Zenyth lansa primul său produs – ColonHelp. În scurt timp de la lansare, ColonHelp a devenit cel mai popular și îndrăgit produs pentru detoxifiere și slăbire din România. Din 2009 și până astăzi, Zenyth își respectă promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru îngrijirea sănătății.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare