Ciuperca Tibetana 60 + 30 cps DVR Pharm
Ciuperca Tibetana 60 + 30 cps GRATUIT DVR Pharm
Conține un extract de înaltă puritate din Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis), potentat de Șofranul de India (Curcuma longa). Această combinație este printre cele mai puternice antitumorale din lume.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 36 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 36 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,72 lei.
Ciuperca Tibetana 60 + 30 cps GRATUIT DVR Pharm
Conține un extract de înaltă puritate din Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis), potentat de Șofranul de India (Curcuma longa). Această combinație este printre cele mai puternice antitumorale din lume.
Actiuni:
-Boala canceroasă
-Hepatita virală, alcoolică
-Adjuvant în ciroză
-Infecții respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
-Astm bronșic
-Iradiere terapeutică sau accidentală
-Chimioterapie
-Adjuvant în chisturi renale
-Litiaza renală
-Boala coronariană (ischemie cardiacă), ateroscleroză
-Intoxicații medicamentoase
-Îmbătrânirea prematură
-Tulburări de potență
Beneficii:
-conține un extract de înaltă puritate din Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis), potentat de Șofranul de India (Curcuma longa);
-această combinație este printre cele mai puternice antitumorale din lume;
-ciuperca tibetană este eficientă și în afecțiunile ficatului (hepatită, ciroză), în cele respiratorii (infecții, astm), fiind deopotrivă imunostimulator și imunomodulator (fiind așadar recomandată și în sensibilitate la infecții, dar și în afecțiuni auto-imune).
Compoziție:
-Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg;
-Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg.
-Capsulă tare de gelatină – 100mg.
Avantaje:
-Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar;
-contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor din sânge;
-contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanți chimici și diversele tipuri de radiații;
-susține buna funcționare a articulațiilor și sănătatea sistemului osos;
-susține buna funcționare a ficatului și a rinichilor.
Administrare:
Câte 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute înainte de masă. La recomandarea medicului, doza poate crește până la 6 capsule pe zi sau mai mult.
Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru săptămâni. Astfel crește capacitatea de apărare în fața virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene, citostaticele, unele antibiotice.
Uimitor este că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.
Un studiu desfăşurat simultan în China şi în Japonia, pe pacienţi cu cancer pulmonar în stadiile 3 şi 4, a arătat că ciuperca tibetană potenţează efectele antitumorale ale chimioterapiei. Din cei 50 de pacienţi cu cancer la plămâni care făceau chimioterapie şi care au participat la studiu, la 46% s-a observat o intrare în remisie a tumorilor, iar la 22% dintre ei, o scădere a ritmului de creştere sau o stopare a dezvoltării lor. Într-un alt studiu de medicină experimentală s-a mai demonstrat un lucru foarte important: ciuperca tibetană combate efectele adverse ale citostaticelor. De exemplu, s-a observat că ciuperca tibetană stimulează refacerea celulelor imunitare distruse de către citostaticele folosite în tratarea cancerului la sân, îmbunătăţind astfel capacitatea de apărare a organismului în faţa microbilor şi a cancerului.
Rolul componentelor:
Cordyceps sau “Aurul medicamentelor” este o plantă ciudată şi fascinantă care creşte pe păşunile de pe platourile Tibetului, aflate la altitudini cuprinse între 3.500 – 6.000 m şi este folosită în terapeutica chineză de cca. 1.200 ani.
Cordyceps este o plantă care dispune de calităţi duble: într-o parte a ciclului său biologic este plantă, în altă parte a ciclului este insectă.
Când Cordycepsul există sub formă de plantă, vara, în perioada formării de spori, sporul plantei este împrăştiat de vânt şi parazitează larva unui fluture, trecând din ciclul vegetal în cel animal. Larva infectată se îngroapă în pământ în formă de gogoaşă.
Cordycepsul hibernează pe timpul iernii, hrănindu-se din gogoaşa fluturelui, apoi din rădăcinile unor plante, rezistând astfel sub pământ timp îndelungat. Când condiţiile climatice sunt favorabile, răsare din pământ o nouă plantă şi ciclul biologic se reia.
Cordyceps face parte din clasa ascomicete, care include circa 400 de specii. Toate speciile Cordyceps sunt endoparazite, în principal pe insecte şi alte artropode iar câteva sunt parazite pe alte ciuperci.
Cea mai cunoscuta specie este Cordyceps sinensis, prima dată aceasta fiind înregistrată în Tibet în secolul al 15-lea (cunoscut şi sub numele de “yarsha gumba” în Nepal).
Ea este catalogată de botanişti în clasa ciupercilor, iar împreună cu ginsengul şi corniţele pufoase de cerb, face parte din cele trei mari medicamente tonifiante ale Chinei.
În corpul ciupercii Cordyceps se găsesc peste 80 de fermenţi, aminoacizi, beta-caroten, vitamine E şi C şi seleniu.
Ciupercile Cordyceps au efect imunoregulator, antibiotic, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemiant, antioxidant şi anticancerigen.
Cordyceps acţionează ca protector pulmonar, fiind un adjuvant eficient în terapiile complementare ale gripei - prin ameliorarea tusei, reducerea secreţiilor mucoaselor şi a transpiraţiilor nocturne-, ale bronşitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar şi astmului bronşic.
De asemenea, măreşte rezistenţa organismului la insuficienţa de oxigen, combate oboseala şi creşte capacitatea de muncă, scade nivelul colesterolului, reglează nivelul calciului şi a fosforului în sânge, reglează funcţia rinichiului şi a ficatului (elimină toxinele, reface celulele afectate, distruge viruşii din celulele hepatice), previne boli ale aparatului cardiovascular şi ale vaselor de sânge (ischemie cardiacă, infarctul miocardic, tromboze) şi înlătură efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei.