- La reducere!
- -5%
CEAI GHIMBIR&LAMAIE 20DZ PIRAMIDA BEYOUTEA
CEAI GHIMBIR&LAMAIE 20DZ PIRAMIDA BEYOUTEA
Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie este un ceai care normalizează digestia. Nu conține adaosuri chimice, coloranți sau aditivi alimentari.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,16 lei.
CEAI GHIMBIR&LAMAIE 20DZ PIRAMIDA BEYOUTEA
Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie este un ceai care normalizează digestia. Nu conține adaosuri chimice, coloranți sau aditivi alimentari.
Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie combină lămâia, o bogată sursă de vitamina C și vitamina B, precum și o sursă excelentă de roboflavină și minerale (calciu, fosfor) cu ghimbirul.
Ghimbirul este o plantă onorată timp de secole, cu o lungă istorie de utilizare pentru susținerea digestiei. Herboristerii din întreaga lume au cunoscut calitățile întineritoare, liniștitoare și revigorante ale ghimbirului, iar practicienii ayurvedici l-au folosit ca o modalitate de activare a energiei interne a corpului pentru a promova echilibrul și armonia. Ceaiul Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie se bazează pe această tradiție adăugând un amestec delicios de lemongrass (10%), măceșe, frunze de alun și petale de albăstrele pentru un ceai plăcut în orice moment al zilei.
Pentru că acest amestec calmant al ceaiului Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie combină ghimbirul - un botanic puternic prețuit pentru aroma sa picantă și reputația de ajutor digestiv - cu o aromă și un gust de lămâie, vă recomandăm să îl consumați zilnic, ca parte integrantă a unei diete echilibrate.
Beyoutea Piramida Ghimbir & Lămâie prezintă un design armonios, de bun gust și un ambalaj premium, precum și plante de cea mai bună calitate.
Mod de administrare:se beau 3-4 cani pe zi,in loc de apa .A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se consuma cu prudenta dupa orele 17.contraindicat femeilor insarcinate si celor care alapteza.
A se pastrea in ambalajul original,la temperatura camerei
Rolul componentelor:
Ghimbirul este o specie originară din Asia tropicală; perenă, cu rizom cărnos, ramificat ca o mână cu degete, cu tulpini aeriene ierboase ce se reînnoiesc anual, unele fiind înalte cu frunze, altele scurte, reproducătoare, purtând florile.
Denumirea provine de la grecescul zingiber, cuvânt de origine sanscrită.
Plantă medicinală cunoscută din vechime, ghimbirul a fost utilizat ca remediu în medicina tradiţională chineză şi indiană de mai bine de 2500 de ani. În medicina Ayurvedică a fost folosit ca remediu natural carminativ, anti-colitic, pentru stimularea digestiei, pentru hemoroizi, boli cronice ale pielii, obezitate şi sângerări anormale după naştere. În Medicina Tradiţională Chineză a fost şi este recomandat în balonare, tuse, vomă, diaree şi reumatism.
În Europa ghimbirul a fost menţionat în secolul I de către medicul grec Dioscorides, pentru proprietăţile sale digestive, pentru stimularea intestinală şi ca util pentru stomac. Din jurul anilor 1100 a fost utilizat în toate ţările europene. În lucrările medicale europene vechi, scrise de Harpestreng cca.1200, Lonicerus 1564, Matthiolus 1626, Bentley şi Trimen 1880, ghimbirul este descris ca util pentru stimularea apetitului şi a digestiei, pentru intestin şi pentru infecţii bucale şi gingivale. Monografiile ghimbirului au fost şi încă sunt parte din majoritatea farmacopeelor europene şi non-europene [Imbesi 1964; Farmacopeea Republicii Populare Chineze 2005; Farmacopeea Ayurvedică Indiană; Farmacopeea Indiană 2007] şi bineînţeles din Farmacopeea Europeană 7. Farmacopeea Chineză recomandă ghimbirul în senzaţii de rece, vomă şi diaree însoţite de extremităţi reci şi puls slab; pentru dispnee şi tuse cu expectoraţie abundentă.
Rădăcina de ghimbir conţine ulei esenţial cu peste 100 de compuşi identificaţi, în principal compuşi terpenoidici. Principiile responsabile de gustul picant, sau constituenţii non-volatili, ai ghimbirului, sunt considerate responsabile pentru proprietăţile aromatice ale acestuia, şi pentru activitatea farmacologică. Printre acestea: gingerolii, shagaolii, gingerdione, paradol, vallinoide, galanali A şi B, şi zingerona. Alţi compuşi ai ghimbirului constau în carbohidraţi, grăsimi, minerale, oleorezine, vitamine, ceruri, enzime proteolitice. Rizomul de ghimbir conţine venilil-cetone pungente, incluzând (6)-gingerol şi (6)-paradol, pentru acestea raportându-se activitate puternic antiinflamatoare precum şi proprietăţi antitumorale.
Pe lângă aceste proprietăţi bine cunoscute, datorită cărora găsim ghimbirul individual sau în combinaţii în produsele naturiste de la noi, acesta mai posedă proprietăţi antiemetice, antinociceptive, antitusive (siropuri de tuse), antioxidante, cardiotonice, imunomodulatoare şi chiar hipocolesterolemiante. Ghimbirul, fiind un agent termogenic, poate fi considerat ca agent funcţional pentru restaurarea unei balanţe energetice pozitive, şi ca urmare poate fi util în terapia naturistă a obezităţii.
BEYOUTEA este noul brand de ceaiuri marca Home Garden.
Adevărata frumusețe înseamnă sănătate, de aceea am creat un ceai special pentru tine. BEYOUTEA e despre a fi tu însuți, e despre a te simți cât mai bine. Te vei îndrăgosti de BEYOUTEA de la prima vedere datorită designului stylish, ambalajelor premium și aromelor intense ale florilor, fructelor și plantelor de cea mai bună calitate. Mai mult, este un produs și brand 100% Românesc.
Bucură-te de cele 3 game unice:
BEYOUTEA Classic– atunci când îți este dor de sănătatea ceaiului,
BEYOUTEA Premium Pyramids– când alegi un ceai de calitate și blenduri deosebite și
BEYOUTEA Fashion– când vrei să te simți TU.