- La reducere!
- -10%
CEAI CHAI SARUT DE CEAI NEGRU ECO 20dz SONNENTOR
CEAI CHAI SARUT DE CEAI NEGRU ECO 20dz SONNENTOR
Bobocii de trandafir ajuta la detoxifierea organismului si cresc imunitatea si de asemenea, ajuta la relaxare si digestie.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,42 lei.
CEAI CHAI SARUT DE CEAI NEGRU ECO 20dz SONNENTOR
Ceaiul Bio Chai Sarut de ceai negru nu este doar o bautura calda, acesta se consuma conform traditiei si la ocazii speciale, sarbatorirea bucuriei unui eveniment legat de suflet.
Mod de utilizare: Pentru o cana de ceai, turnati apa fierbinte peste un pliculet de ceai.
Timp infuzare: max. 10 minute, temperatura apei: 70-80°C.
Chai este o bautura consumata, in mod traditional, cu lapte si miere.
Ingrediente:
- 29% Ceai negru Ecologic,
- Ghimbir Ecologic,
- Scortisoara Ecologica,
- Rooibos Ecologic,
- Cardamom Ecologic,
- Fenicul Ecologic,
- Pastai de cacao Ecologica,
- Cuisoare Ecologiec,
- Anason stelat Ecologic,
- Galbenele Ecologice.
Forma de prezentare: 20 plicuri.
100% Bio Ecologic
Ambalat manual
Ambalaj compostabil
Rolul componentelor:
Ceaiul negru este un produs obtinut din planta Camellia sinesis. Frunzele si tulpinile mature sunt utilizate pentru a face acest tip de ceai. Ceaiul verde este facut din frunzele tinere ale aceleiasi plante, avand proprietati diferite.
Pana de curand, majoritatea cercetarilor s-au concentrat asupra ceaiului verde. Ceaiul verde este bogat in epigalocatechina galat, un puternic antioxidant.
Intrucat procesul de fermentatie folosit pentru obtinerea ceaiului negru converteste epigalocatechina galat in alti compusi, cercetatorii au concluzionat ca ceaiul negru ofera mai putine beneficii pentru sanatate decat ceaiul verde.
Studii recente au semnalat faptul ca in ceaiul negru se regasesc teaflavine si tearubigina care au o actiune mai profunda decat a oferi culoarea inchisa si gustul dinstinctiv al ceailui negru. Acestea ofera beneficii pentru sanatate atribuite initial doar ceaiului verde.
Ceaiul negru contine intre 2-4% cofeina care influenteaza gandirea si vigilenta, are rol diuretic si poate reduce simptomele bolii Parkinson. Acesta contine si antioxidanti si substante care ajuta la protejarea inimii si a vaselor de sange.
Ceaiul negru poate fi folosit pentru imbunatatirea vigilentei mentale precum si a abilitatilor de invatare, memorie si pentru procesarea informatiilor. Acesta este utilizat pentru tratarea durerilor de cap si a tensiunii arteriale, prevenirea bolilor de inima inclusiv rigidizarea arterelor si a atacului de cord, prevenirea bolii Parkinson si reducerea riscului aparitiei cancerului de colon si stomac, cancerului pulmonar, ovarian si de san.
Acesta este folosit pentru ameliorarea diabetului de tip 2, a varsaturilor, diareei, tulburarilor gastro-intestinale si ca diuretic. Unii oameni consuma ceaiul negru pentru prevenirea formarii cariilor dentare si a pietrelor la rinichi. In combinatie cu alte produse ceaiul negru este baut si pentru pierderea in greutate.
In urma cercetarilor s-au obtinut rezultate mixte privind beneficiile pentru sanatatea cardiovasculara a ceaiului negru. Unele studii au concluzionat ca persoanele care au baut trei cesti de ceai negru sau verde zilnic au redus riscul de accident cerebral vascular cu 21%.
Alte studii au constatat ca adultii cu varsta peste 55 de ani care au baut ceai negru timp de sase luni nu au reusit sa influenteze factorii de risc cardiovasculari, cum ar fi inflamatia si tensiunea arteriala sistolica. Este posibil ca ceaiul negru sa nu aiba impact asupra sanatatii cardiovasculare.
Oamenii de stiinta au descoperit ca unii dintre compusii din ceaiul negru au fost eficienti pentru incetinirea absorbtiei zaharului din sange decat cei extrasi din ceai verde si ceai oolong. In plus, s-a constatat ca pe termen lung, aportul de ceai negru si/sau verde a fost asociat cu o prevalenta mai mica a diabetului zaharat.