- La reducere!
- -10%
Bitter Romanesc MAXIMUS 250ml Steaua Divina
Bitter Romanesc MAXIMUS 250ml Steaua Divina
Aceasta formula are ca functie terapeutica principala dinamizarea circulatiei sangelui si inlaturarea starilor congestive.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 50 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 50 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.
Bitter Romanesc MAXIMUS 250ml Steaua Divina
Produs natural, pentru uz intern si extern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica.
Fabricat dupa o reteta originala "Steaua Divina", folosind multiple informatii din medicina traditionala si imbunatatind cunoscuta reteta a Mariei Treban, BITTER ROMANESC MAXIMUS este o tinctura polivalenta, cu numeroase aplicatii interne si externe.
Aceasta formula are ca functie terapeutica principala dinamizarea circulatiei sangelui si inlaturarea starilor congestive.
Fiecare ingredient este puternic si polivalent, astfel incat asocierea lor are o valoare terapeutica de exceptie.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.