Biscuiti digestivi fara gluten 150g- Gullon
Biscuiti digestivi fara gluten 150g- Gullon
Biscuitii digestivi sunt foarte gustosi si sanatosi, au un continut ridicat de fibre si sunt ideali la micul dejun, alaturi de un pahar cu lapte sau o cana de ceai. Avand un continut redus de zahar, sunt foarte prietenosi atat cu copiii, cat si cu cei care tin dieta. |
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,44 lei.
Ingrediente:
Amidon din porumb, zahar, ulei vegetal (ulei de floarea soarelui cu continut ridicat) 15.5%, amidon din cartof, faina de porumb, faina de orez, fibre de porumb, sirop de glucoza si fructoza din porumb, amidon din orez, agenti de crestere bicarbonat de sodiu si amoniu, sare 2%, emulsificator (lecitina din SOIA).
Compozitie / portie de servire:
Valoare nutritiva |
457 kcal/100 g |
Proteine |
1.2 g/100 g |
Lipide |
16 g/100 g |
Glucide |
75 g/100 g |
Fibre alimentare |
4 g/100 g |
Sodiu |
0.93 g/100 g |
Administrare:
Batonul trebuie consumat ca parte a unei diete echilibrate.
În prezent, este compania de biscuiți cu cea mai mare diversitate de produse și conduce în segmentul biscuiți-sănătate. Extinderea constantă a instalațiilor, crearea de noi linii de producție cu cele mai moderne mașini și cea mai avansată tehnologie sau aplicarea cercetării și dezvoltării la proiectarea de noi produse sunt rezultatul investițiilor constante care alimentează creșterea producătorului de cookie-uri.
Și în domeniul proceselor de producție, Gullón face parte din proiectul REEMAIN, o inițiativă finanțată de Uniunea Europeană cu peste 9 milioane de euro care își propune să proiecteze fabrica viitorului pe baza criteriilor de eficiență energetică și gestionarea durabilă a deșeurilor generate în timpul proceselor de fabricație.