- La reducere!
- -8%
Bio-Resveratrol 30 cps
Bio-Resveratrol 30 capsule Parapharm
„Miracolul Francez” este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de știință, și se referă la o serie de beneficii de sănătate dobândite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin roșu de bună calitate.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,78 lei.
Bio-Resveratrol 30 capsule Parapharm
„Miracolul Francez” este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de știință, și se referă la o serie de beneficii de sănătate dobândite de francezi prin consumul zilnic al unui pahar (200-250 ml) de vin roșu de bună calitate.
Studiile clinice au demonstrat că antioxidanții și în special resveratrolul, sunt răspunzători de acest miracol.
Acest supliment alimentar a fost elaborat pe baza celor mai noi date din literatura de specialitate.
Compozitie:
-extract de vin roșu,
-resveratrol natural
-extract de piper negru, care mărește efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic.
Un polifenol natural, resveratrolul este prezent în numeroase fructe, în special în cele negre, precum strugurii, murele, afinele.
De asemenea, resveratrolul se regăsește în vinul roșu, datorită acestei substanțe vinul fiind considerat sănătos pentru organism.
„Miracolul Francez” explică faptul că francezii, deși alimentația lor nu diferă de cea a altor popoare mediteraneene, beneficiază de:
• îmbolnăviri ale inimii și a sistemului circulator mult reduse
• o frecvență a apariției cancerului și a diabetului mult mai mică
• tendințe de îngrășare mai mici
• longevitate considerabil mai mare.
Explicația constă în consumul lor zilnic de vin roșu de bună calitate.
Resveratrolul din vinul roșu are efecte miraculoase de prevenire a îmbătrânirii.
O capsulă din suplimentul alimentar Bioresveratrol conține esența unei sticle (700 ml) de vin roșu de bună calitate, iar extractul de piper negru crește eficiența ei prin acțiune sinergică.
Consumând zilnic o singură capsulă de Bioresveratrol puteți beneficia de toate avantajele „Miracolului Francez”.
Administrare:
Se recomandă consumul de 1 capsulă/zi, de preferință în cursul dimineții, cu un pahar de apă sau suc de fructe.
Ingrediente - 1 capsulă conține:
Denumire - substanțe active Cantitate
Resveratrol natural extras din 300,00 mg
rădăcină de Polygonum cuspidatum
Extract din Piper negru (Piper 67,00 mg
nigrum), 95% piperină
Extract de vin roșu, 30% polifenoli 67,00 mg
Mod de prezentare: 30 de capsule gelatinoase / cutie.
Rolul componentelor:
Despre resveratrol, “substanta minune” - extrasa in special din plante cu fructe de culoare inchisa, s-a vorbit mult in ultimii ani datorita efectului sau puternic antioxidant. Putini stiu insa ca obiceiul de a bea vin rosu, care este o sursa naturala de resveratrol, sta la baza explicatiei medicale a “Paradoxului francez”, adica a faptului ca francezii sunt oamenii cu cel mai sanatos sistem cardio-vascular din lume, desi consuma alimente bogate in grasimi.
Tot substanta resveratrol, prin proprietatile sale exceptionale, reprezinta explicatia faptului ca femeile din Franta imbatranesc mai greu.
Previne imbatranirea - in mod normal, organismul nostru are capacitatea de a se apara de bacterii, virusuri si stres, la acest lucru contribuind “proteina longevitatii”, SIRT1. Aceasta are rolul de a pastra ADN-ul intact si de a repara moleculele deteriorate de radicalii liberi. In timp insa, pe masura ce numarul de radicali liberi creste si capacitatea de autoaparare celulara scade, proteinele SIRT1 sunt solicitate din ce in ce mai mult la refacerea celulelor si neglijeaza astfel protectia ADN-ului, conducand la accelerarea procesului de imbatranire. Resveratrolul are proprietatea de a stimula productia de proteine SIRT1 prin actiunea carora se incetineste imbatranirea.
Protejeaza inima si vasele sanguine - resveratrolul, prin actiunea sa puternic antioxidanta, previne intarirea si ingrosarea vaselor de sange, regleaza fluxul sanguin si previne agregarea plachetara.
Protejeaza sistemul cerebral - previne moartea celulelor neuronale si reduce astfel riscul unor afectiuni neurodegenerative precum Alzheimer, Hungtington si Parkinson.
S-a descoperit ca cea mai mare cantitate de resveratrol se gaseste in radacina plantei Polygonum cuspidatum originara din Japonia, care nu poate fi consumata in stare naturala. Coaja si semintele de struguri rosii, afinele, murele, merisorul si arahidele sunt surse de resveratrol, insa pentru a asimila cantitatea zilnica de care organismul nostru are nevoie ar trebui sa consumam cateva zeci de kilograme de fructe din acest fel.
Un varf de piper negru, se adauga la aproape orice fel de reteta culinara. Folosit in trecut ca moneda de schimb si oferit zeilor drept jertfa, piperul este unul din cele mai populare condimente si este disponibil pe tot parcursul anului.
Piperul negru este fructul plantei de piper, o vita lemnoasa fina care poate atinge 10 metri in lungime in zonele tropicale. In primii 3-4 ani, piperul apare ca o grupare de flori mici albe, apoi se dezvolta in fructele cunoscute sub numele de boabe de piper.
Acest condiment ofera organismului multe beneficii
-Piperul negru are efect antioxidant si antibacterian care promoveaza starea de sanatate a tractului digestiv. Acesta imbunatateste digestia si mentine sanatatea intestinala.
-Piperul negru are proprietati diaforetice si diuretice.
-Acesta stimuleaza descompunerea celulor grase, reduce continutul de grasimi mentinandu-va supli si oferindu-va energie.
-Este de ajutor in cazurile de tuse, raceli si amelioreaza simptomele sinuzitei.
-Extractele de piper sunt utile pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat si diminueaza simptomele de sevraj.
-Un alcaloid ce se gaseste in piper si este numit piperina este responsabil cu amplificarea biodisponibilitatii unor substante nutritionale sau medicamente si are de asemenea, proprietati anti-cangerigene.
-Piperul negru poate ajuta la tratarea unor afectiuni ale pielii si reduce susceptibilitatea de a dezvolta cancer de piele, care este cauzat de expunerea in exces la radiatiile ultraviolete.
-Acest condiment lupta impotriva cariilor dentare si poate calma durerile de dinti.
-Poate fi folosit ca antidepresiv natural si incurajeaza absorbtia de substante nutritive cum ar fi seleniu, vitamina B, curcumina, si beta-caroten in toate tesuturile organismului, imbunatatind astfel starea generala de sanatate.
-Piperul negru ajuta la reducerea inflamatiilor si stimuleaza pofta de mancare, aspect important in cazul persoanelor anorexice si a persoanelor cu tulburari de alimentatie.
Piperul negru stimuleaza papilele gustative care trimit o comanda stomacului sa creasca secretia de acid clorhidric, imbunatatind astfel digestia. Acidul clorhidric este util pentru digestia proteinelor si a altor componente alimentare din stomac. Atunci cand in organism productia de acid clorhidric este insuficienta, produsele alimentare pot ramane o perioada mai lunga in stomac, ceea ce determina aparitia de arsuri sau indigestii sau pot ajunge in stomac unde servesc ca hrana pentru bacteriile intestinale nocive, ale caror activitati produc gaze, iritatii, diaree ori constipatie.
Piperul negru a fost de mult timp recunoscut ca un carminativ, o proprietate datorata probabil, efectului benefic asupra stimularii productiei de acid clorhidric. In plus, piperul negru are efect diaforetic si diuretic.Piperul negru are proprietati antioxidante impresionante si are efect antibacterian - un al mod in care acest minunat condiment ajuta la pastrarea starii de sanatate a tractului digestiv. Piperul negru va ajuta sa obtineti mai multe beneficii din alimente si chiar stimuleaza distrugerea celulelor de grasime, permitandu-va sa va pastrati greutatea dorita in timp ce va ofera energie pentru a arde grasimile.
Distribuitor al brandurilor Parapharm si Transvital