• La reducere!
  • -5%
Afin 60 comprimate Dacia Plant, Tratament Hemoroizi
Afin 60 comprimate Dacia Plant, Tratament Hemoroizi

Afin 60 comprimate Dacia Plant

Afin 60 comprimate Dacia Plant

Afin comprimate este benefic pentru vedere, mentine sanatatea retinei si protejeaza vasele capilare de la nivelul ochiului, vasele capilare sanguine din piele și mucoase, normalizeaza permeabilitatea si rezistenta capilarelor sanguine la nivelul circulatiei perferice, sustine microcirculatia sanguina si are efect antioxidant.

1276
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
34,11 lei 35,91 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 34 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 34 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,68 lei.


 

Afin 60 comprimate Dacia Plant

Afin comprimate este benefic pentru vedere, mentine sanatatea retinei si protejeaza vasele capilare de la nivelul ochiului, vasele capilare sanguine din piele și mucoase, normalizeaza permeabilitatea si rezistenta capilarelor sanguine la nivelul circulatiei perferice, sustine microcirculatia sanguina si are efect antioxidant.

Beneficii:
-mentinerea sanatatii retinei si protejeaza vasele capilare de la nivelul ochiului;
-protejeaza vasele capilare sanguine din piele si mucoase;
-normalizeaza permeabilitatea si rezistenta capilarelor sanguine la nivelul circulatiei perferice;
-sustine microcirculatia sanguina;
-are efect antioxidant.

Compozitie:
-afin (Vaccinium myrtillus) - extract 5:1 din fructe (400 mg);
-agent de incarcare: celuloza microcristalina;
-agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Administrare:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi.
Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei.

Avantaje:
-Extract 5:1 din frunze de afin cu antocianidine (cu rol in regenerarea si repararea vaselor).
-Garantat 500 mg / comprimat.
-Extract vegetal concentrat pentru eficienta sporita.

Contraindicatii:
Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Rolul componentelor:
Afinul a fost utilizat in tratarea afectiunilor oculare: cataracta, retinopatie diabetica, retinita pigmentara, glaucom, degenerescenţă maculară; pentru îmbunătăţirea vederii nocturne şi datorită acţiunii vasoprotectoare.
De asemenea, fitoterapeuţii recomandau afinele şi pentru tratarea diareei, infecţiilor urinare şi diabetului zaharat.
Fructele de afin erau utilizate pentru tratarea şi prevenirea scorbutului. Unii chirurgi din Europa întrebuinţau afinele pentru vindecarea rănilor.
Potrivit unor surse secundare, taninul din compoziţia afinului este substanţa activă responsabilă de eficienţa terapeutică în tratamentul diareei, ulcerelor orale și durerilor de gât, fapt care a permis utilizarea plantei din cele mai vechi timpuri.

Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.

Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
60 comprimate
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare