ZENELLA MED 14CPR Zdrovit
ZENELLA MED 14CPR Zdrovit
Efectele Zenella Med sunt imbunatatite de acidul hialuronic si vitamina E, care hidrateaza mucoasa vaginala, calmeaza pruritul, indeparteaza tensiunea si uscaciunea si reduce sensibilitatea la micro-traume.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 45 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 45 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,90 lei.
ZENELLA MED 14CPR Zdrovit
Caracteristici:
- Reduce dezvoltarea patogenilor;
- Calmeaza pruritul, leucoreea si indeparteaza mirosul neplacut;
- Regleaza si mentine pH-ul vaginal fiziologic;
- Elimina senzatia de usturime din timpul mictiunii;
- Echilibreaza tensiunea si/sau uscaciunea la nivelul mucoasei vaginale.
Efectele Zenella Med sunt imbunatatite de acidul hialuronic si vitamina E, care hidrateaza mucoasa vaginala, calmeaza pruritul, indeparteaza tensiunea si uscaciunea si reduce sensibilitatea la micro-traume.
Rolul componentelor:
Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Sus
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.