WELNESS Jeleuri SCADEREA IN GREUTATE 36 buc Sanovita
WELNESS Jeleuri SCADEREA IN GREUTATE 36 buc Sanovita
Când decizi să-ți schimbi stilul de viață, îți dorești ca rezultatele să apară cât mai repede.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 90 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 90 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,80 lei.
WELNESS Jeleuri SCADEREA IN GREUTATE 36 buc Sanovita
Formula inovatoare cu Glucomannan a jeleurilor nutritive Weight Loss contribuie la scăderea în greutate*, în condițiile unei diete hipocalorice, te ajută să reduci cantitatea de alimente consumate, prin inducerea stării de sațietate și să menții concentrațiile normale de colesterol din sânge.** Accelerează schimbările pozitive din viața ta cu un supliment alimentar sănătos și delicios, fără zahăr, cu aromă de căpșuni.
*3 g de Glucomannan
**pentru o doză zilnică de 4g de Glucomannan
Mod de administrare
Adulți: 6 jeleuri pe zi (3g de Glucomannan), în doze de 2 jeleuri de trei ori pe zi, împreuna cu 1-2 pahare de apă, înainte de mese. Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea substanței în stomac și evitarea riscului de sufocare.
Ambalajul conține 36 de jeleuri.
Ingrediente:
Sirop de maltitol (îndulcitor), Glucomannan extras din rădăcini de Konjac (Amorphophallus konjac), Gelatină (agent gelatinizant), Acid citric monohidrat (acidifiant), Aromă naturală de căpșune (potențiator de aromă), Ulei vegetal (cocos) și Ceară de carnauba (agenți antiaglomeranți), Antociani și Carmin (coloranți)
Valori nutritionale:
Ingrediente Per 6 jeleuri (DZR)
Glucomannan extras din Konjac 3 g
Rolul compoentelor:
Konjac este o plantă străveche ce crește în anumite părți din Asia. Este o plantă perenă și are un rizom tuberculos în formă de sferă, foarte mare.
În Asia, în special în Japonia, konjacul este folosit în foarte multe mâncăruri tradiționale. În Europa începe să fie tot mai cunoscut, cele mai utilizate forme în care se găsește fiind făina și pastele.
Produsele alimentare sunt obținute din rădăcină, fiind cea mai valoroasă parte a plantei datorită abundenței în fibre. Rădăcina conține glucomannan, o substanță care are capacitatea de a absorbi de până la o sută de ori volumul său în apă. De asemenea, este și bogată în fibre.
În primul rând, când consumați konjac, este esențial să beți multă apă, atât înainte, în timpul, cât și după consum. Acesta are nevoie de apă pentru a-și activa proprietățile. De asemenea, consumul apei ajută la limitarea riscului de obstrucție a tractului digestiv.
Utilizările konjacului sunt destul de diverse, mai ales în lumea culinară. Indiferent de forma sa, konjacul este gătit în apă clocotită. Tăițeii konjac și alte produse trebuie clătite bine înainte de utilizare.
Făina de konjac nu funcționează ca substitut al făinii de grâu, putând fi adăugată în amestecuri de făină pentru prepararea produselor de panificație.
Principala ei folosință este dată de rolul de gelifiant și agent de îngroșare în sosuri, budinci, supe creme. Aceasta se amestecă cu niște lichid rece, după care se toarnă în preparat, amestecând conștiincios.
Pastele pot avea un ușor miros de pește la deschiderea ambalajului. Se clătesc într-o sită înainte de folosire.
Pastele nu au gust, însă absorb foarte ușor aroma de condimente adăugate și alte ingrediente. Pe lângă senzația de sațietate și numărul foarte scăzut de calorii pe care îl au, acestea se și prepară foarte repede.
Pastele se găsesc sub diferite forme precum tăiței, spaghete, tagliatele, penne, etc.
Orezul konjac este, de asemenea, foarte rapid de preparat, sărac în calorii și sățios, fiind potrivit pentru orice dietă.
De asemenea, konjacul se găsește și sub formă de suplimente alimentare.
Nu uitați că ceea ce mâncați determină în mare măsură sănătatea voastră. Asigurați-vă că veți consuma konjac în proporții rezonabile și cu multă apă. Și, ca întotdeauna, favorizați o dietă sănătoasă și echilibrată, însoțită de activitate fizică regulată.