- La reducere!
- -10%
VITAMINA D3 NATURALA 3000 UI 30 CPS VEGETALE Herbagetica
VITAMINA D3 NATURALA 3000 UI 30 CPS VEGETALE Herbagetica
Vitamina D3 100% naturală! Suport complet și concentrat pentru oase puternice și un sistem imunitar fortificat.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 14 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,28 lei.
VITAMINA D3 NATURALA 3000 UI 30 CPS VEGETALE Herbagetica
Vitamina D3 100% naturală! Suport complet și concentrat pentru oase puternice și un sistem imunitar fortificat.
Vitamina D3 naturala 3000 UI are o formulă superioară naturală care livrează suportul complet pentru sănătatea sistemelor osos și imunitar. Sursa naturală din care s-a obținut Vitamina D3, lâna de oaie (lanolina), asigură o aborbție ridicată a produsului în organism și o eficiență garantată.
Beneficii:
- Fortifică sistemul imunitar
- Activează capacitatea naturală de apărare a organismului
- Asigură densitatea osoasă optimă și sănătatea oaselor
- Rol esențial în creșterea și dezvoltarea sistemului osos
- Susține sănătatea dinților
- Asigură absorbția completă a Calciului și a Fosforului în organism
- Asigură flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor
- Menține concentrația normală de Calciu în sânge
- Îmbunătățește funcționalitatea sistemului muscul
- Asigură procesul normal de diviziune celulară
Administrare: 1 capsula/zi
Ingrediente/1 capsulă: Compoziție per 1 capsulă:
- Vitamina D3 naturală din lână de oaie / colecalciferol 0.1% - 30 mg ( 3.000 UI )
- Măceş (Rosa canina) pulbere din fructe - 370 mg
Rolul componentelor:
Vitamina D3 din sursă 100% naturală - ca o alternativă la substanțele de sinteză, au fost identificate surse naturale de Vitamina D3, preferate de mulți dintre cei interesați în a își suplini carențele de D3 și în a își întări sistemele imunitar și osos.
Vitamina D3 naturală și-a demonstrat eficiența asupra sănătății comparativ cu alte surse. Vitamina D3 naturală se obține din lanolină. Lanolina este o substanță ceroasă secretată de pielea oilor și care se impregnează în lâna acestora. Vitamina D3 se formează ca urmare a expunerii lanolinei la razele soarelui. Lanolina se recoltează prin forfecarea oilor și proces care nu rănește animalul. Lâna proaspăt tunsă este fiartă în apă, iar lanolina rămâne, la fel ca uleiul, la suprafața apei. Lanolina obținută este mai departe procesată și ambalată sub formă de supliment alimentar.
Plantă indigenă în Europa, măceşul este un arbust ghimpos, de 2-3 m, cu ramuri arcuite, frunze penat-compuse cu marginile dinţate. Florile sunt mari, cu sepalele răsfrânte şi cu petalele roz. Fructul, măceaşa, este un fruct fals (se dezvoltă din caliciu), roşu, lunguieţ, închizând în interiorul său adevăratele fructe (achene), cu aspect de seminţe păroase.
Medicii antichităţii – Dioscorides, Plinius, Teophrastus, Hippocrates au încadrat măceşul în tezaurul lor medical.
Deja pe vremea lui Hippocrates era cunoscută ca un agent antiinflamator.
După Matthiolus (1626), măceşele se administrau în gonoree şi dizenterie. Cu miere se utilizau ca antihelmintice, împotriva calculilor urinari şi a dificultăţilor apărute la, urinare cauzate de aceştia.
Fructele de măceş au devenit oficiale în Farmacopeea Britanică în 1885. În cel de-al doilea război mondial Anglia a ajuns în imposibilitatea de a mai importa citrice, astfel guvernul englez a încurajat culegerea şi folosirea măceşelor ca sursă de vitamina C.
Medicina ştiinţifică românească de la începutul secolului XX aprecia în deosebi la măceşe bogăţia în vitamina C. Ceaiului de fructe de măceş i se mai atribuia un efect purgativ şi de combatere a stărilor catarale uşoare ale intestinului; extractul fluid de măceşe era indicat pentru combaterea pietrelor la rinichi şi vezicula fierei. Se considera că ceaiul de măceşe înlesneşte digestia, potoleşte setea şi produce diureză; iar acţiunea diuretică are marele avantaj că, chiar la o lungă întrebuinţare nu produce nici o iritare pe rinichi sau pe băşică, ceea ce-l face foarte indicat în bolile căilor urinare şi de rinichi.
Măceşele conţin foarte puţin ulei volatil, caroten, pectine, dextroză, acid citric şi acid malic şi taninuri; „seminţele” conţin urme de vanilină. Nu în ultimul rând, măceşele sunt bogate în vitamina C. Unele experimente au arătat că extracele din pulpă au efect bactericid asupra E. Coli.
Cercetările au demonstrat că mulţi compuşi din extractele de măceşe au proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare.
Formulele inovative Herbagetica reunesc, în principal, extracte din plante. Extractul este mult mai intens, mai eficient și mai rapid absorbit de către organism decât simpla pulbere din plante. Astfel, formulele pe bază de extracte sunt net superioare ca efecte benefice și rapiditate a vindecării față de produsele din simple pulberi din plante măcinate.
Încă de la început Herbagetica a creat formule și produse unice și inovative. Acestea și-au dovedit imediat eficacitatea prin rezultatele excelente asupra sănătății organismului. Ulterior, și alți producători au copiat multe dintre produsele Herbagetica. Produsele copiate sau contrafacute pot arăta asemănător ca aspect, denumire sau ca formulă cu varianta originală Herbagetica, dar nu conțin întotdeauna aceleași substanțe active benefice și pot fi chiar periculoase pentru sănătate. De asemenea, diferența cea mai importantă, chiar și la formulări identice, este dată de furnizorii plantelor și extractelor - se știe că mulți furnizori din China sau India pot oferi ingrediente cu “acte în regulă“, la prețuri foarte mici, dar în realitate acele ingrediente sunt contrafăcute, sintetice sau cu un conținut foarte mic de principii active.