• La reducere!
  • -12%
URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom
URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom, REDUCERI
URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom
URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom, REDUCERI

URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom

URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom

Formula naturala avansata cu D-manoza, Merisor si Vitamina C care ajuta la reducerea tulburarilor tractului urinar si care sustine tratamentul alopat al infectiilor urinare.

ANCA408
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
89,65 lei 101,87 lei -12%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 89 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 89 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,78 lei.


 

URO-CARE WITH CRANACTIN 30CPS - Secom

Formula naturala avansata cu D-manoza, Merisor si Vitamina C care ajuta la reducerea tulburarilor tractului urinar si care sustine tratamentul alopat al infectiilor urinare.

Beneficii:

-Sustinand conceptul medicinei integrative, care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare, Uro-Care este recomandat ca adjuvant in tratamentul medicamentos impotriva infectiilor urinare
-Formula naturala avansata cu D-manoza, Merisor si Vitamina C, Uro-Care contribuie la reducerea manifestarilor urinare acute si cronice produse de bacteria E. coli (de ex.: durere si arsura in zona vezicii urinare si a uretrei in timpul mictiunii, nevoia frecventa de a urina, miros urat al urinei, dureri de spate, incontinenta urinara, cantitate mica de urina eliminata, urina tulbure sau rosie, febra, frisoane, greata, varsaturi)
-Ajuta la diminuarea episoadelor repetate de tulburari de la nivelul vezicii urinare, uretrei, ureterelor, rinichilor prin:
-Reducerea aderentei bacteriei E. coli la celulele uroepiteliale si favorizarea eliminarii ei prin urina: blocheaza legatura dintre receptorii specifici de pe mucoasele tractului urinar inferior si superior si fimbrii (FimH si FimP), formatiunile filamentoase de pe suprafata bacteriei cu care aceasta se fixeaza pe mucoase
-Mentinerea ph-ului urinar scazut (acidifica urina) prin stimularea conversiei acidului quinic in acid hipuric, creand astfel un mediu „ostil” pentru microbi
-Folosit complementar cu tratamentul alopat, poate diminua manifestarile infectiilor digestive, vaginale si ale prostatei produse de tulpini patogene ale bacteriei E. coli
-Contribuie la mentinerea sanatatii orale prin evitarea formarii placii bacteriene dentare si a problemelelor gingivale asociate (inclusiv aparitia cariilor)

Compozitie/2 capsule:

D-Mannose 1000 mg
Merisor-Canadian 400 mg
(Afin American)(Vaccinium macrocarpon)(extract din fruct CranActin® Cranberry AF™)
Vitamina C 30 mg
Componente bioactive
Luteina , Catechine , Acizi Fenolici (benzoic, Hidroxicinamic, Sinapic, Cafeic, Ferulic) , Flavonoide (quercitina, Myricetin, Cianidina, Peonidin) , Antociani Si Proantociani , Zeaxantina , Acizi Organici (citric, Malic, Quinic) , Leptosin-6-glucozid , Saponozide Triterpenice (acid Ursolic)

Administrare:

2 capsule/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Rolul componentelor:
Merişoarele (afinele roşii) sunt considerate încă din vechime tratamente miraculoase pentru numeroase boli, cu precădere cele ale tractului urinar. Merișorul a fost descoperit în America de Nord, de către primii locuitori, și era folosit pentru mâncare, îndeosebi pentru pastramă. Impactul benefic asupra sănătății a fost confirmat în zilele noastre prin studii specializate.
Timp de secole, merișorul a fost folosit profilactic în regiunile nordice, în țări precum Suedia, Finlanda sau în Rusia de Nord, unde clima aspra nu permitea creșterea și, implicit, consumul altor prea multe fructe. Și-a dovedit în timp eficiența în tratarea infecțiilor renale, intestinale și gastrice.
Este un arbust mic, tufos cu frunzele eliptice, cu vârful rotunjit și rigide. Florile sunt albe-roz iar fructele sunt bace sferice, roșii lucitoare, acrișoare și comestibile. În scop medicinal se folosesc fructele și frunzele. Frunzele de merișor conțin arbutozidă, taninuri, flavone, vitamine C și substanțe cu acțiune antibiotică. Fructele conțin acizi organici, antociani și vitamine (A,B,C), substanțe minerale. Semințele fructelor sunt bogate în acizi grași de tip omega-3.
În medicina tradițională, merișorul a fost folosit ca aperitiv, antihemoragic, diuretic și tonic pentru sistemul nervos. În medicina tradițională austriacă, fructele de merișor au fost administrate intern sub forma unui jeleu sau sirop pentru tratarea problemelor gastrointestinale, rinichilor și tractului urinar. Principiile active ale plantei au acțiune antiinflamatoare, antiseptică, diuretică, astringentă, antidiareică, sudorifică. Frunzele au acțiune astringentă, datorată conținutului în taninuri și antiseptică la nivel renal. Datorită conținutului mare de flavone are și acțiune diuretică. Antocianii din merișor s-au dovedit a avea efecte pozitive asupra Staphylococcus aureus, bacterie ce cauzează diverse infecții. Merișorul este contraindicat în sarcină.
Fructele de merișor puse într-un borcan cu apă, la temperatura de 10-18 grade Celsius, se păstrează vreme de un an, fără vreo altă intervenție, deoarece conțin substanțe numite benzoați, care sunt varianta naturală și netoxică a periculosului aditiv E 211 (benzoat de sodiu), cu efect puternic conservant.

Vitamina C, cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, este unul dintre cei mai siguri si mai eficienti nutrienti. Printre beneficiile sale se numara protejarea organismului impotriva deficientelor imunitare, a bolilor cardiovasculare, a problemelor prenatale, a bolilor de ochi si chiar impotriva imbatranirii pielii.
In 1912, biochimistul polonez Casimir Funk dezvolta conceptul de vitamine. Intre 1928 si 1933, doua echipe independente, formate din cercetatorul ungur Albert Szent György si cercetatorul american Joseph L. Sviberly, pe de-o parte, si cercetatorii americani Charles Glen King si W. A. Waugh, pe de alta parte, izoleaza vitamina C (acidul hexuronic). Acidul hexuronic este denumit apoi acid ascorbic, recunoscandu-se formal natura antiscorbutica a compusului. In 1937, cercetatorul Albert Szent György primeste Premiul Nobel pentru medicina pentru aceasta descoperire.
Folosirea in scop medicinal a vitaminei C dateaza inca din secolul 18. Scorbutul, boala cauzata de deficienta vitaminei C, era o problema frecvent intalnita, in special printre marinari si navigatori, estimarile aratand ca peste 2 milioane dintre acestia au fost afectati. In 1747, James Lind, un medic scotian, a facut un experiment pentru tratatea scorbutului si a descoperit ca doar portocalele si lamaile ameliorau simptomele bolii.
Din 1928 pana in 1933, o echipa de cercetatori maghiari, Joseph L. Svirbely, Albert Szent-Györgyi si cercetatorul american Charles Glen Kind au izolat pentru prima data vitamina C si i-au dat denumirea de acid ascorbic. De atunci, vitamina C a fost folosita nu numai in tratarea scorbutului, ci si pentru imbunatatirea imunitatii, impotriva simptomelor de gripa si raceala, dar si ca supliment, pentru a proteja intregul organism.
Spre deosebire de animale, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, motiv pentru care are nevoie sa isi ia doza din alimentatie si din suplimente. Vitamina C are numeroase efecte pozitive, inclusiv asupra regenerarii pielii. Aceasta ajuta la cresterea si regenerarea testurilor din tot corpul, prin faptul ca iti ajuta organismul sa produca mai mult colagen. Colagenul este o proteina esentiala pentru regenerarea pielii, intretinerea articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, cartilajelor si a vaselor de sange.
De asemenea, vitamina C este un antioxidant puternic, care impiedica actiunea radicalilor liberi (compusi rezultati in urma proceselor de oxidare, dar si ca urmare a contactului cu agenti sau substante poluante) asupra organismului. Acumularea radicalilor liberi in organism este periculoasa in timp, deoarece este unul dintre factorii care contribuie la imbatranire, dar si la aparitia unor boli cardiovasculare, a artritei si a cancerului.
Avem nevoie de vitamina C si pentru a sintetiza cei mai importanti neurohormoni: noradrenalina, adrenalina, dopamina, produsi in sistemul nervos sau in glandele suprarenale. Unele dezechilibre hormonale pot indica si o deficienta de vitamina C, deoarece aceasta stimuleaza si protejeaza glanda hipofiza, care secreta hormonii responsabili de sexualitate, psihic, crestere si de functionare a tiroidei.
Vitamina C se gaseste in concentratii mari in creier, leucocite, ochi, glande suprarenale, ficat, tiroida, mucoasa intestinului subtire sau in splina. Acestea au concentratii de vitamina C de la 10 pana la 50 de ori mai mari ca acelea din plasma, celulele rosii sau din saliva. De aceea, cand apare o deficienta de vitamina C, acestea sunt primele organe afectate.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
30 capsule
Forma de prezentare
Flacon
Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare