• La reducere!
  • -10%
Ulei esential SANLAXIN 10 ml + ACTIVATOR 50 ml Steaua Divina, ULEIURI ESENTIALE
Ulei esential SANLAXIN 10 ml + ACTIVATOR 50 ml Steaua Divina, ULEIURI ESENTIALE

Ulei esential SANLAXIN 10 ml + ACTIVATOR 50 ml Steaua Divina

Ulei esential SANLAXIN 10 ml + ACTIVATOR 50 ml Steaua Divina

Regleaza tranzitul intestinal!

Mih243
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
78,72 lei 87,46 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 78 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 78 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,56 lei.


 

Ulei esential SANLAXIN 10 ml + ACTIVATOR 50 ml Steaua Divina

Regleaza tranzitul intestinal!

Acțiuni: laxativ, reglează tranzitul intestinal, detoxifiant, contribuie la curățarea si detoxifierea colonului,îmbunătățește statusul enzimatic intestinal,menține echilibrul florei intestinale care are un rol esential în procesele de digestie și imunitate ale organismului,  aduce relaxare, confort abdominal și psihic.

Indicații: constipație, tranzit intestinal încetinit, meteorism abdominal, colite.

Ingrediente:uleiuri esențiale de Tarhon, Busuioc, Bergamotă, Coriandru, Maghiran, Lămâie, Ghimbir, Fenicul, ulei vegetal de Cocos.

Mod de prezentare: flacon de sticlă prevăzut cu picurător.

UZ INTERN SI EXTERN

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani:  de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amesteculse realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.                                                                             

Adulți și copii de peste 16 ani:de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă  2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se administrează în cure de câte 5-7 zile, pauză 7 zile și apoi se reia.

!Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picăturI amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

UZ EXTERN

Administrare cutanată: se amestecă 8-10 picături de amestec de uleiuri esențiale cu o cantitate egal de ulei vegetal (de exemplu: ulei de argan, ulei de cocos, ulei de măsline). Se masează partea inferioară a spatelui sau abdomenul inferior cu 8-10 picături din amestec, dimineața și seara, timp de 5-7 zile.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Precauţii la administrare:A nu se depăşi doza prescrisă. Este necesar să treacă 12 ore de la utilizare înainte de expunerea la soare. Persoanele care sufera de astm sau alergie pot utiliza aceast amestec doar cu avizul consultantului de specialitate.

Contraindicaţii: maladii hormono-dependente, probleme cardiovasculare grave,  litiază biliară, hipotiroidie, hipotensiune acută, sarcină, alăptare și copii cu vârsta mai mică de 6 ani, înainte de intervenții chirurgicale.

Reacţii adverse: în doze mari, acest amestec prezintă risc epileptogen sau de nefrotoxicitate.Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Interacţiuni medicamentoase: potenţează efectul antibioticelor si antiinflamatoarelor și interferează cu medicația anticoagulantă și hormonală de sinteză.l

A se păstra în sticle brune la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate.

Rolul componentelor:

Busuiocul aparţine genului Ocimum, denumire derivată din grecescul ozo, care înseamnă a mirosi, relativ la aroma puternică a speciilor acestui gen. Etimologia numelui speciei, basilicum, nu este foarte clară, dar se presupune că provine din grecescul basileus, însemnând rege, care este în legătură cu utilizarea sa în medicina regală, sau din latinescul basilisk, însemnând dragon, aceasta din urmă fiind în legătură cu o asociere simbolică ce se făcea între busuioc şi scorpion.

Cunoscut ca plantă medicinală de către naturalistul roman Plinius, medicii arabi şi chinezi, care îl utilizau pentru tratarea bolilor de stomac, rinichi şi sânge.

Până în secolul XVII busuiocul a fost larg utilizat în Europa pentru tratarea răcelilor, negilor şi a viermilor intestinali.

Plantă de cult, cultivată pe lângă biserici şi mănăstiri, este utilizată în ritualuri religioase;. În casele hinduşilor, busuiocul reprezintă spiritul protector al familiei.

Ziarele din statul New York relevă faptul că busuiocul era cultivat şi comercializat aici încă de la sfârşitul secolului XVIII.

Medicina românească recunoştea busuiocului o acţiune anticatarală şi se întrebuinţa ca remediu contra tusei sau în tulburări gastro-intestinale, el favorizând digestia.

Medicina populară românească îl utilizează în bolile de rinichi şi bolile febrile, în urinarea cu senzaţie de usturime, în constipaţiile rebele şi dispepsiile cu formarea de gaze, iar fiert în vin se bea pentru stomac. Băile de busuioc se consideră ca fortifiante, iar praful de busuioc se consideră activ contra guturaiului când se trage pe nas, sau se amestecă cu vaselină şi se ung nările.

Aceste beneficii le regăsim şi astăzi la produsele naturiste care conţin busuioc (sub formă de ceai, sirop sau tinctură), ceaiul de busuioc în sine fiind un cunoscut tratament naturist pentru balonare, colici, colite spastice şi de fermentaţie, gastrite, inapetenţă, răceli, bronşite, cistită, astenie.

Planta conţine ulei esenţial 0,5-1,5%, componenţii principali fiind linaloolul, acetatul de linalil; mai conţine taninuri, acizii cafeic şi rosmarinic.

Componentele sale au acţiune stomahică, antispastică, carminativă, antimicrobiană şi antifungică.

Busuiocul este şi o plantă culinară populară, utilizată proaspătă sau uscată în multe bucătării, precum cea italiană, englezească, bucătăria Thai, având multiple întrebuinţări, alături de legume, carne, peşte, sosuri, tocăniţe, ceaiuri aromate, supe, brânzeturi, lichioruri. Cel mai frecvent este utilizat ca aromă complementară alături de roşii.

Studiile ştiinţifice recente care au investigat beneficiile pentru sănătate ale uleiului esenţial de busuioc, au revelat proprietăţile sale antivirale, antimicrobiene, antioxidante şi anti-cancer.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
10 ml + 50 ml
Forma de prezentare
Flacon

Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.

Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.

Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.

A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.

Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice. 

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare