- La reducere!
- -10%
Ulei esential GRAPEFRUIT 10 ml Steaua Divina
Ulei esential GREPFRUIT 10 ml Steaua Divina
Uleiul esențial de Grepfrut este un excelent purificator și detoxifiant, tonic și stimulent, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. Parfumul său creează o atmosferă tonică și reconfortantă.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,50 lei.
Ulei esential GREPFRUIT 10 ml Steaua Divina
Uleiul esențial de Grepfrut este un excelent purificator și detoxifiant, tonic și stimulent, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional. Parfumul său creează o atmosferă tonică și reconfortantă.
Ingrediente: Ulei esențial de Grepfrut (Citrus paradisii) – 100%, obținut prin presare la rece a cojii fructului.
Este util ca adjuvant în: acnee, celulită, retenție de apă, rigiditate și oboseală musculară, căderea părului, împrospătarea aerului, răceli, pete pigmentare, candidoză, constipație, flatulență, anxietate, insomnie, depresie, astenie, stres, oboseală, migrenă, obezitate, răceli, boala Alzheimer, depresie, afecțiuni hepatice, detoxifierea rinichilor și a limfei.
Precauții: Aplicarea pe piele a acestui ulei volatil poate produce o ușoară fotosensibilizare (apariția de erupții ale pielii după expunerea la lumină puternică).
Contraindicații: Alergie la ulei esențial de Grepfrut, sarcină.
Mod de utilizare:
Uz intern: doar la recomandarea consultantului de specialitate.
Uz extern:
- băi - 10 picături/cadă;
- masaj - 2-3 picături încorporate în 50 ml ulei bază;
- inhalații - 4-5 picături la 1l de apă fierbinte;
- aromoterapie - 3-5 picături în 50 ml apă.
Se recomandă testarea prealabilă a sensibilității pe o porțiune mică de piele.
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A se agita înainte de utilizare.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
A se utiliza de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Produs realizat într-un sistem de management al calităţii certificat conform SR EN ISO 9001:2015 TÜV THÜRINGEN Germania.
Rolul componentelor:
Grapefruitul este bogat in fitonutrienti precum vitamina A, beta-caroten si licopen. Este considerat drept fructul paradisului datorita proprietatilor de vindecare a bolilor, mai ales printre iubitorii de fitness.
Planta este un arbore citric subtropical si, din punct de vedere botanic, apartine vastei familii a citricelor, Rutaceae. Denumirea stiintifica este Citrus paradisi.
Grapefruitul, care este un pom vesnic verde, cultivat pentru fructele sale, a fost descoperit in padurile din insula Barbados din Caraibe. Acum este unul dintre fructele cultivate pe scara larga in Statele Unite, in special in Florida, California si alte state semi-tropicale. Fructul este, de fapt, un hibrid natural dintre pomelo si portocala. Pomul creste pana la 15 m inaltime si poarta numeroase fructe de culoare galben-oranj in fiecare sezon.
Fiecare fruct are o forma usor aplatizata, diametrul de 8-12 cm si cantareste in general pana la 250 grame. In mod caracteristic, fructul are coaja putin mai groasa si mai grea decat portocalele. In interior, pulpa este segmentata ca si in cazul portocalelor. Fructul este foarte suculent, acid, iar culoarea variaza in functie de soiuri, putand avea pulpa alba, roz sau rosie si dulceata diferita. In timp ce unele soiuri sunt lipsite de samburi, altele pot avea pana la 50 de seminte albe, eliptice si ascutite, cu lungimea de aproximativ 1/2 inchi.
Fructul reprezinta o sursa bogata de vitamina A (ofera aproximativ 1150 UI la 100 grame), si antioxidanti flavonoizi, precum naringenina (aceasta fiind substanta care confera gustul amarui grapefruitului) si naringina. In plus, reprezinta o buna sursa de licopen, beta-caroten, xantina si luteina. Studiile sugereaza ca acesti compusi au proprietati antioxidante si sunt esentiali pentru buna functionare a vederii. Puterea antioxidanta totala masurata in termenii capacitatii de absorbtie a radicalilor oxigenului din grapefruit este de 1548 micromol TE/100 grame. In plus, vitamina A este, de asemenea, necesara pentru mentinerea sanatatii mucoaselor si a pielii. Consumul unor fructe bogate in vitamina-A si flavonoide protejeaza impotriva cancerului cavitatii bucale si pulmonare.
Constituie o sursa excelenta de vitamina C, furnizand aproximativ 52% din doza zilnica recomandata. Vitamina C este un puternic antioxidant natural si ajuta organismul sa dezvolte rezistenta impotriva agentilor infectiosi si a agresiunii radicalilor liberi. Mai mult, este necesar pentru mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv si ajuta la vindecarea ranilor timpurii. De asemenea, faciliteaza absorbtia fierului din intestin.
Soiurile rosii de grapefruit sunt deosebit de bogate in cel mai puternic antioxidant flavonoid, si anume licopenul. Studiile au aratat ca licopenul protejeaza pielea impotriva deteriorarii produse de razele ultraviolete si ofera protectie impotriva cancerului de prostata.
In plus, contine o concentratie buna de vitamine din complexul B, cum ar fi acidul folic, riboflavina, piridoxina si tiamina, precum si unele minerale cum ar fi fierul, calciul, cuprul si fosforul.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.