TOOTHPASTE 60CPR - Secom
TOOTHPASTE 60CPR - Secom
Formula ce ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii bucale a copiilor: ajuta la reducerea formarii placii dentare.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 55 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 55 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,10 lei.
TOOTHPASTE 60CPR - Secom
Formula ce ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii bucale a copiilor: ajuta la reducerea formarii placii dentare.
Beneficii:
-Sustinerea sanatatii cavitatii bucale si la reducerea aparitiei placii dentare -inhiba enzimele bacteriene specifice de la nivelul cavitatii bucale, reducand aparitia tartrului la copii
-Stimularea activitatii enzimelor salivare, contribuind la activarea mecanismului natural de aparare a cavitatii bucale
-Albirea dintilor si cresterea rezistentei acestora
-Reducerea sensibilitatii gingiilor, a tumefierii si a hemoragiilor gingivale, respiratiei urat mirositoare
Compozitie:
ExoCyan® CRAN
(extract patentat din fructe de Afin american [Vaccinium macrocarpon])
Siliciu
Calciu
Sodiu
Carrageenan
Xilitol
Administrare:
Copii 3-12 ani: cate 1 tableta de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Se mesteca usor pana se dizolva, se perie si ulterior se clateste cu apa.
In cazul in care nu se poate folosi periuta de dinti, tabletele se mesteca usor pana la dizolvare si apoi se elimina.
Rolul componentelor:
Merişoarele (afinele roşii) sunt considerate încă din vechime tratamente miraculoase pentru numeroase boli, cu precădere cele ale tractului urinar. Merișorul a fost descoperit în America de Nord, de către primii locuitori, și era folosit pentru mâncare, îndeosebi pentru pastramă. Impactul benefic asupra sănătății a fost confirmat în zilele noastre prin studii specializate.
Timp de secole, merișorul a fost folosit profilactic în regiunile nordice, în țări precum Suedia, Finlanda sau în Rusia de Nord, unde clima aspra nu permitea creșterea și, implicit, consumul altor prea multe fructe. Și-a dovedit în timp eficiența în tratarea infecțiilor renale, intestinale și gastrice.
Este un arbust mic, tufos cu frunzele eliptice, cu vârful rotunjit și rigide. Florile sunt albe-roz iar fructele sunt bace sferice, roșii lucitoare, acrișoare și comestibile. În scop medicinal se folosesc fructele și frunzele. Frunzele de merișor conțin arbutozidă, taninuri, flavone, vitamine C și substanțe cu acțiune antibiotică. Fructele conțin acizi organici, antociani și vitamine (A,B,C), substanțe minerale. Semințele fructelor sunt bogate în acizi grași de tip omega-3.
În medicina tradițională, merișorul a fost folosit ca aperitiv, antihemoragic, diuretic și tonic pentru sistemul nervos. În medicina tradițională austriacă, fructele de merișor au fost administrate intern sub forma unui jeleu sau sirop pentru tratarea problemelor gastrointestinale, rinichilor și tractului urinar. Principiile active ale plantei au acțiune antiinflamatoare, antiseptică, diuretică, astringentă, antidiareică, sudorifică. Frunzele au acțiune astringentă, datorată conținutului în taninuri și antiseptică la nivel renal. Datorită conținutului mare de flavone are și acțiune diuretică. Antocianii din merișor s-au dovedit a avea efecte pozitive asupra Staphylococcus aureus, bacterie ce cauzează diverse infecții. Merișorul este contraindicat în sarcină.
Fructele de merișor puse într-un borcan cu apă, la temperatura de 10-18 grade Celsius, se păstrează vreme de un an, fără vreo altă intervenție, deoarece conțin substanțe numite benzoați, care sunt varianta naturală și netoxică a periculosului aditiv E 211 (benzoat de sodiu), cu efect puternic conservant.