TIROBLEU 30 CPS MOI BLEU PHARMA
TIROBLEU 30 CPS MOI BLEU PHARMA

TIROBLEU 30 CPS MOI BLEU PHARMA

TIROBLEU 30 CPS MOI BLEU PHARMA

Sustine functia normala a tiroidei.

Mih4077
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
72,40 lei
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 72 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 72 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,44 lei.


 

TIROBLEU 30 CPS MOI BLEU PHARMA

Reduc stresul oxidativ;

Esentiale in metabolismul hormonilor tiroidieni;

scade nivelul autioanticorpilor tiroidieni.

Ingrediente:

  • Selenium - 100 mcg
  • Zn - 17 mg
  • Cu - 0.5 mg
  • Myo-inozitol - 500 mg
  • L-tirozina - 81.25 mg

Mod de administrare:

1 capsula pe zi timp de 6 luni.

Doza poate fi crescuta la recomandarea medicului.

Rolul componentelor:

Seleniul este un mineral cu propritati antioxidante, cu rol in stimularea imunitatii, ajuta fertilitatea masculina, reduce riscul de sarcini oprite din evolutie si contribuie la sinteza hormonului tiroidian.

Seleniul este esential pentru o mutime de functii ale organismului si sustine organismul in lupta cu bolile de inimia si cu cancerul. In sinergie cu vitamina E, seleniul incetineste procesul de imbatranire si reduce din efectele negative ale oxidarii. Fiind esential pentru organism, se afla in majoritatea tesuturilor corpului, dar exista cantitati mai mari de selenium in rinichi, ficat, splina si pancreas. In cazul barbatilor, aproximativ jumatate din cantitatea de selenium din corp este concentrata in testicule, canalele seminale si in zona prostatei. Seleniul este vital pentru mobilitatea spermatozoizilor, de aceea sporeste sansele de concepere si are efect pozitiv asupra fertilitatii masculine. Deficitul de seleniu este asociat cu boli cardiovasculare si alte afectiuni care produc inflamatie in corp.

Seleniul, impreuna cu vitaminele C si E, ajuta la fortifierea imunitatii si asigura protectie impotriva infectiilor virale. Unele studii arata ca seleniul este de ajutor in controlul virusului herpetic, iar altele sustin ca reduce riscul de a face boala SIDA dupa infectarea cu virusul HIV, deoarece acesta reduce din forta de replicare a virusului in organism. Mai mult, persoanele infectate cu HIV, care au deficit de selenium au un risc mai mare cu 20% de a face boala comparativ cu persoanele infectate care au un nivel optim de selenium in organism. Din acest motiv, seleniul este considerat necesar ca adjuvant in terapia HIV-SIDA.

Seleniul este implicat in functionarea corecta a tiroidei, datorita faptului ca este o componenta activa a unei enzime care regleaza activitatea tiroidei. Daca organismul nu are suficient selenium, se poate ajunge la difunctii tiroidiene si se poate ajunge la hipotiroidism. De asemenea, s-a observat ca un aport optim de selenium reduce din complicatiile date de diabet precum neuropatia, retinopatia si cataracta. Efectul benefic se explica prin faptul ca seleniul suplineste deficitul de insulina din corp.

Inozitolul reprezinta un cumul de molecule cu structura similara, care numara noua stereoizomeri. De obicei, termenul inozitol se foloseste pentru stereoizomerul mio-inozitol. Considerat un compus pseudovitaminic, inozitolul face parte (in mod eronat, conform unor specialisti), din familia complexului B si se gaseste in multe alimente, in concentratii mari in cereale integrale si in citrice.

Cu o structura similara glucozei, inozitolul este implicat in transmiterea semnalului celular.

djuvant in SOPC: una dintre cauzele valide ale sindromului ovarelor polichistice este rezistenta la insulina. Mioinozitolul contribuie la cresterea sensibilitatii la insulina si la imbunatatirea activitatii receptorilor la insulina. Contribuie la: modificarea raportului FSH/LH, scaderea nivelului de testosteron si restabilirea ciclicitatii menstruale normale.

Ameliorarea tulburarilor de panica: desi dovezile nu sunt suficiente, studiile actuale sugereaza rolul inozitolului in controlul atacurilor de panica. Acesta poate contribui la reducerea sentimentului de teama fata de locuri publice sau spatii deschise (agorafobie).

Adjuvant in tulburarea obsesiv-compulsiva: exista cateva sugestii ale oamenilor de stiinta care indica faptul ca administrarea de inozitol persoanelor cu TOC pentru o perioada de sase saptamani poate contribui la imbunatatirea simptomatologiei.

Sarcina: la femeile insarcinate purtatoare de fat cu defecte de tub neural, s-a observat un nivel scazut de inozitol, in comparatie cu femeile a caror sarcina se desfasoara normal. Inozitolul poate preveni o gama larga a defectelor de tub neural, rezistente la suplimentarea de acid folic.

Alte efecte: adjuvant la medicatia pacientilor cu stari depresive; inozitolul se administreaza intravenos la nascutii prematur cu probleme respiratorii.

Inozitolul este disponibil in diverse forme (capsule moi, tablete, pudra), singur sau alaturi de alte substante active, alaturi de care isi completeaza reciproc activitatea.

Inozitolul prezinta un profil de siguranta ridicat pentru majoritatea adultilor. Printre posibilele reactii adverse ce pot aparea la administrarea sa, se numara: stari de greata si ameteli, oboseala sau cefalee.

Inozitolul este considerat sigur pentru a fi administrat in spital, copiilor nascuti prematur, cu SDRA (sindrom de detresa respiratorie acuta).

In cazul tulburarilor afective bipolare, se recomanda evitarea administrarii de inozitol, deoarece poate declansa inrautatirea simptomatologiei.

Nu se cunosc pana in prezent interactiuni cu alte medicamente.

Tirozina este un aminoacid neesenţial ce a fost descoperit de chimistul german Justus von Liebig în anul 1846.

Acest aminoacid poate fi biosintetizat de organism şi nu este necesară preluarea lui din alimente sau suplimente alimentare decât în anumite cazuri (deficienţe proteice, afecţiuni ce împiedică absorbţia sau biosinteza aminoacizilor etc.).

În general, tirozina (tyrosine) este folosită ca substanţă de bază pentru producerea neurotransmiţătorilor. Cei mai importanţi sunt dopamina, adrenalina şi noradrenalina.

Aceste substanţe sunt foarte importante pentru sănătatea sistemului nervos pentru ca transmit impulsurile nervoase şi previn starile de depresie. Dopamina este folosită pentru tratarea unor forme uşoare de depresie şi pentru creşterea apetitului sexual.

În urma studiilor efectuate, acest aminoacid reduce stresul, anxietatea şi creşte starea de alertă a creierului.

Tirozina participă şi la producerea  unor hormoni importanţi cum ar fi tiroxina. Tiroxina este un hormon produs de glanda tiroidă şi joacă un rol important în reglarea metabolismului.

Tiroxina influenţează sănătatea psihică şi a pielii, dezvoltarea copiilor, cantitatea de grăsime din organism, pigmentarea pielii şi părului şi sănătatea glandelor pituitară şi tiroidă.

Carenţa de tirozină este rară şi poate fi produsă de diferite afecţiuni sau de o dietă săracă în proteine.

O afecţiune ce împiedică biosinteza tirozinei este fenilcetonuria. Persoanele ce suferă de această afecţiune nu pot procesa corespunzator fenilalanina şi astfel nu pot obţine cantitatea necesară de tirozină.

Un nivel scăzut de tirozină în organism a fost asociat cu tensiune arterială scăzută, scăderea temperaturii corpului, depresie, anxietate şi hipotiroidie.

Tirozina poate fi găsită în produse din soia, produse lactate, carne, ouă, alune, migdale, avocado, banane, mazăre, seminţe de dovleac şi susan.

Stoc
In Stoc Furnizor - Livrare in 3-5 zile lucratoare
Cantitate
30 comprimate
Forma de prezentare
Cutie

Bleu Pharma a fost fondată de către Yogish Agarwal, fost Country Manager Ranbaxy România si fondator & CEO al Sun Wave Pharma cu peste 33 de ani de experienţă internaţională Farmaceutică.

Produsele Bleu Pharma sunt unice, pentru prima oara in Romania si isi propun sa ofere mai multa sanatate si mai multa fericire.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare