Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Tarate Fine de Grau 300g Solaris
Tarate Fine de Grau 300g Solaris
Taratele de grau sunt indicate in diete pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza mai multe ore.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 5 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,10 lei.
Tarate Fine de Grau 300g Solaris
Taratele de grau sunt indicate in diete pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza mai multe ore.
Beneficii:
-Sunt bogate in grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), in aminoacizi si minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier
-100 grame de tarate contin - Grasimi: 4.3 grame. Carbohidrati: 64.5 grame. Proteine: 15.5 grame.
-Sunt indicate in urmatoarele afectiuni: afectiuni endocrine, afectiuni ale ovarelor, afectiunile prostatei, adenopatii, anemie, dermatoze diferite, diabet zaharat, obezitate, afectiuni neuro-musculare, afectiuni cardiace, ateroscleroza, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, hemoroizi, afectiuni renale, cistita, retentie urinara, laringita, rahitism, nevroze, majoritatea afectiunilor care sunt denumite cu "hipo" sau "hiper", pentru ca taratele contribuie la reglarea intregului organism.
-Taratele de grau au numeroase proprietati medicinale: regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general.
-Graul este macinat pe moara cu pietre Solaris, la viteza mica, asigurand proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala, apoi cernut printr-o sita mica de faina alba.
-Sunt bogate in grupul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), in aminoacizi si minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, fier
-100 grame de tarate contin - Grasimi: 4.3 grame. Carbohidrati: 64.5 grame. Proteine: 15.5 grame.
-Sunt indicate in urmatoarele afectiuni: afectiuni endocrine, afectiuni ale ovarelor, afectiunile prostatei, adenopatii, anemie, dermatoze diferite, diabet zaharat, obezitate, afectiuni neuro-musculare, afectiuni cardiace, ateroscleroza, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, hemoroizi, afectiuni renale, cistita, retentie urinara, laringita, rahitism, nevroze, majoritatea afectiunilor care sunt denumite cu "hipo" sau "hiper", pentru ca taratele contribuie la reglarea intregului organism.
-Taratele de grau au numeroase proprietati medicinale: regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general.
-Graul este macinat pe moara cu pietre Solaris, la viteza mica, asigurand proprietati superioare fata de macinarea pe moara industriala, apoi cernut printr-o sita mica de faina alba.
Administrare:
Taratele de grau sunt indicate in diete pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza mai multe ore. In plus, dieta cu tarate de grau iti va da energie, deoarece taratele contin multe substante nutritive. In caz de constipatie cronica, se pun la 1 litru de apa 5-8 linguri de tarate de grau si 4 lingurite de stafide maruntite. Se lasa de seara pana dimineata, cand se strecoara prin tifon. Se consuma lichidul in cursul zilei. Este un tratament simplu, foarte eficient si care se poate lua perioade lungi de timp.
Taratele de grau sunt indicate in diete pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza mai multe ore. In plus, dieta cu tarate de grau iti va da energie, deoarece taratele contin multe substante nutritive. In caz de constipatie cronica, se pun la 1 litru de apa 5-8 linguri de tarate de grau si 4 lingurite de stafide maruntite. Se lasa de seara pana dimineata, cand se strecoara prin tifon. Se consuma lichidul in cursul zilei. Este un tratament simplu, foarte eficient si care se poate lua perioade lungi de timp.
Apa de tarate: se pun 3-4 linguri de tarate intr-un litru de apa si se lasa de seara pana dimineata, apoi se strecoara. Se consuma in locul apei, fiind mult imbogatita cu vitaminele din complexul B. Ajuta pe cei care au probleme cu stresul. Pentru a fi mai gustoasa si mai bogata in vitamine, in apa se pot adauga suc de lamaie si miere.
Rolul componentelor:
Grâul este cultivat mai ales ca aliment, dar şi ca plantă medicinală. Rădăcina grâului este lungă, frunzele sunt lineare, iar inflorescenţa este un spic compus.
Fructul grâului este o cariopsă de culoare brună şi formă ovală. Planta este cultivată şi creşte mai ales în zonele de câmpie şi stepă.
În scop fitoterapeutic se utilizează fructul (boabele).
Planta conţine: apă, lipide, proteine, glucide, fibre, săruri minerale, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, zinc, fosfor, cobalt, siliciu, iod, vitamina A, vitamina B, vitamina E, vitamina k, vitamina D, fermenţi.
Grâul are calităţi mineralizante, tonice, diuretice şi antiinflamatorii.
Sub formă de grâu încolţit, tărâţe de grâu sau grâu fier, se recomandă pentru boli hepatice, renale, boli gastrointestinale, hipovitaminoze, stări febrile, afectiuni cronice degenerative, dispepsie, acnee, tuse, afectiuni cardiace, obezitate, sterilitate şi afecţiuni endocrine.
Sub formă de cataplasmă, compresă, băi sau spălături locale, se recomandă pentru tratamentul impetigo, panariţiu, abcese cutanate, arsuri, eritem, eczeme, hemoroizi, erizipel, psoriazis, prurit, boli reumatice, inflamaţii cutanate, hemoroizi etc.
Consumul de grâu, sub orice formă, este nerecomandat persoanelor care suferă de enteropatii cu intoleranţă la gluten.
Grâul este cultivat mai ales ca aliment, dar şi ca plantă medicinală. Rădăcina grâului este lungă, frunzele sunt lineare, iar inflorescenţa este un spic compus.
Fructul grâului este o cariopsă de culoare brună şi formă ovală. Planta este cultivată şi creşte mai ales în zonele de câmpie şi stepă.
În scop fitoterapeutic se utilizează fructul (boabele).
Planta conţine: apă, lipide, proteine, glucide, fibre, săruri minerale, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, clor, sulf, zinc, fosfor, cobalt, siliciu, iod, vitamina A, vitamina B, vitamina E, vitamina k, vitamina D, fermenţi.
Grâul are calităţi mineralizante, tonice, diuretice şi antiinflamatorii.
Sub formă de grâu încolţit, tărâţe de grâu sau grâu fier, se recomandă pentru boli hepatice, renale, boli gastrointestinale, hipovitaminoze, stări febrile, afectiuni cronice degenerative, dispepsie, acnee, tuse, afectiuni cardiace, obezitate, sterilitate şi afecţiuni endocrine.
Sub formă de cataplasmă, compresă, băi sau spălături locale, se recomandă pentru tratamentul impetigo, panariţiu, abcese cutanate, arsuri, eritem, eczeme, hemoroizi, erizipel, psoriazis, prurit, boli reumatice, inflamaţii cutanate, hemoroizi etc.
Consumul de grâu, sub orice formă, este nerecomandat persoanelor care suferă de enteropatii cu intoleranţă la gluten.
Nicio recenzie