- La reducere!
- -25%
Super Beauty 30 cpr Cosmo Pharm
Super Beauty – Beauty Support Formula 30cpr Cosmo Pharm
Super Beauty este o formula revolutionara ce contine concentratii mari ale celor mai eficiente substante cu efect antioxidant, care asigura revitalizarea tenului, a parului si a unghiilor printr-o actiune biologica timp de 24 de ore.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 58 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 58 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,16 lei.
Super Beauty – Beauty Support Formula 30cpr Cosmo Pharm
Super Beauty este o formula revolutionara ce contine concentratii mari ale celor mai eficiente substante cu efect antioxidant, care asigura revitalizarea tenului, a parului si a unghiilor printr-o actiune biologica timp de 24 de ore.
Beneficii:
-Mediul urban poluat este unul dintre dusmanii invizibili ai organismului nostru. Actionand ca o bariera protectoare, pielea noastra resimte rapid efectul expunerii la agresiunea mediului. Particule poluante, uneori de douazeci de ori mai mici decat porii, se infiltreaza in straturile profunde ale epidermei, provocand nu numai inflamatii si deshidratare, ci si o reactie la nivel celular care duce la pierderea elasticitatii si fermitatii tenului, a vitalitatii parului si a unghiilor.
-Produsele de ingrijire abordeaza doar efectele de suprafata, avand o eficienta de 20% in ameliorarea acestora. 80% din afectiunile care ne influenteaza frumusetea naturala, sunt cauzate de o alimentatie deficitara si un stil de viata supus stresului, fumului de tigara si poluarii.
-Un aspect stralucitor trebuie intretinut din interior catre exterior!
Super Beauty este o formula revolutionara ce contine concentratii mari ale celor mai eficiente substante cu efect antioxidant, care asigura revitalizarea tenului, a parului si a unghiilor printr-o actiune biologica timp de 24 de ore.
-Colagen – sustine elasticitatea pielii, protejeaza tenul impotriva semnelor vizibile de imbatranire si contribuie la refacerea rapida a tesutului epitelial.
-Acid Hialuronic – hidrateaza pielea redandu-i supletea si fermitatea, reduce ridurile, ajuta la regenerarea celulara.
-Coenzima Q10 – energizeaza, regenereaza, hidrateaza in profunzime si mentine fermitatea pielii, intareste bariera naturala a pielii, reduce efectele nocive ale razelor UV.
-Vitamina C – antioxidant natural, sprijina procesul de productie a fibrelor de colagen si elastina.
-Coada-Calului – are efecte depurative, detoxifica organismul si ajuta la reinnoirea tesuturilor celulare, oferind o pielea mai tanara.
-Rodie – proprietatile antioxidante ajuta la intarzierea semnelor de imbatranire, lumineaza natural tenul, lupta cu inflamatiile pielii si petele intunecate.
-Seminte de struguri – resveratrolul protejeaza impotriva stresului oxidativ, a leziunilor tisulare si a inflamatiei. Imbunatateste sinteza colagenului si ajuta la cresterea densitatii osoase.
-Spirulina – ajuta la reinnoirea aspectului obosit al pielii si la reducerea ridurilor.
-Vitamina B1 – denumita vitamina „anti-stres”, mentine tonusul muscular al tractului digestiv si sanatatea sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor si a ficatului.
-Vitamina B2 (Riboflavina) – previne deteriorarea produsa de radicalii liberi, protejeaza sanatatea pielii si a ochilor, reduce inflamatia, grabeste vindecarea ranilor si incetineste aparitia semnelor de imbatranire.
-Vitamina B3 (Niacina) – combate fotoimbatranirea tenului, hiper-pigmentarea, aspectul cicatricilor, textura pielii si micsoreaza dimensiunea porilor.
-Vitamina B6 –sintetizeaza acizii nucleici antiîmbatrânire, contribuie la functionarea adecvata a sistemului imunitar, a membranei mucoase, a pielii si a globulelor rosii.
-Acid folic(B9) – repara si stimuleaza cresterea firului de par, a unghiilor si accelereaza cresterea acestora. Ofera o piele stralucitoare si repara petele pigmentare.
-Vitamina B12 – contribuie la replicarea celulara, creste nivelul energiei, starea de spirit, mentine pielea si parul sanatoase, imbunatateste metabolismul si digestia.
-Zinc – ajuta la mentinerea parului, pielii si unghiilor sanatoase, luptand cu infectiile la nivelul pielii.
-Seleniu – mineral esential pentru par si unghii sanatoase, calmeaza inflamatiile si lupta cu infectiile la nivelul pielii.
-Fier – stimuleaza cresterea parului si a unghiilor, le ofera stralucire si mentine culoarea sanatoasa a tenului.
-Protejeaza si repara daunele zilnice cauzate de factorii de mediu: lumina albastra, radiatii UV, poluare, stres, oboseala;
-Ofera tenului o bariera protectoare antioxidanta;
-Imbunatateste structura pielii mentinand-o luminoasa si suplă;
-Ofera o piele sanatoasa si permite acesteia sa produca in mod eficient colagen si elastina si stimuleaza sinteza acidului hialuronic;
-Corecteaza semnele de imbatranire existente si incetineste procesul de aparitie a acestora;
-Are exceptionale calitati de hidratare, ajuta la mentinerea aspectului tanar si sanatos al pielii;
-Contribuie la uniformizarea culorii tenului;
-Revitalizeaza tenul obosit;
-Intareste firul de par, reda stralucirea naturala si contribuie la reducerea caderii lui;
-Hidrateaza scalpul si stimuleaza cresterea parului;
-Repara filmul firului de par in profunzime;
-Intareste unghiile si sustine o crestere armonioasa a acestora;
-Stimuleaza ritmul natural de crestere, intareste si restructureaza unghiile;
-Ajuta la mentinerea elasticitatii si la refacerea filmului protector hidro-lipidic natural de la suprafata unghiei;
-Contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a cartilajelor si a incheieturilor;
-Participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular, a tesutului si ligamentelor;
-Reduce timpul de recuperare a cartilajelor dupa activitati fizice;
-Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor;
-Datorita complexului de vitamine B, asigura functionarea normala a sistemului nervos;
-Rol in procesele care controleaza cresterea si dezvoltarea organismului, in special in ceea ce priveste diviziunea celulelor;
-Contribuie la producerea celulelor rosii sangvine si la mentinerea sanatatii sistemului nervos central;
-Reduce oboseala, extenuarea si mentine metabolismul energetic normal;
-Datorita zincului asigura functionarea normala a sistemului imunitar;
-Mentine acuitatea vizuala;
-Imbunatateste performanta sistemului cardiovascular;
-Imbunatateste functionarea sistemului limfatic, favorizand astfel eliminarea toxinelor.
-Indicat in ten uscat, deshidratat, imbatranit, par tern, lipsit de stralucire si elasticitate, unghii casante, fragile, exfoliate.
Compozitie/cpr:
Colagen 200 mg
Acid hialuronic 20 mg
Coada calului extract 25 mg
Rodie extract 20 mg
Vitamina C 20 mg
Vitamina B3 16 mg
Zinc 15 mg
Spirulina pulbere 15 mg
Coenzima Q10 10 mg
Fier 9 mg
Seminte de struguri extract 4 mg
Vitamina B2 1.4 mg
Vitamina B6 1.4 mg
Vitamina B1 1.1 mg
Cupru 0.7 mg
Acid folic 200 mcg
Seleniu 55 mcg
Vitamina B12 2.5 mcg
Administrare:
-1 comprimat filmat pe zi, la masa.
Atentionari:
Respectați instrucțiunile de utilizare.
Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Rolul componentelor:
Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).
In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.
Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.
Sus
Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.
Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.
De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).
In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.
Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.
Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;
Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;
Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.
Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.
Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.
Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.
Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.
Este produsa de organismul uman si este necesara pentru functionarea de baza a celulelor. S-a observat faptul ca nivelurile de CoQ-10 scad odata cu inaintarea in varsta, fiind reduse in cazul persoanelor cu afectiuni cronice.
Coenzimele ajuta enzimele sa functioneze corespunzator pentru a digera alimentele si a indeplini alte functii ale organismului, inclusiv protejarea inimii si a muschilor scheletici.
Coenzima Q10 este o substanta liposolubila (n.r. solubil in grasimi sau uleiuri), cunoscuta si sub numele de Q10, vitamina Q10, Ubichinona sau Ubidecarenona.
In Japonia, aceasta a fost introdusa inca din anul 1974 in tratamentul insuficientei cardiace. Mai mult decat atat, in cazul unui deficit de CoQ10, inima sufera - potrivit studiilor, cu cat deficitul de coenzima Q10 este mai mare, cu atat afectiunea cardiaca este mai grava.
De asemenea, coenzima Q10 este un important antioxidant. Aceasta actioneaza direct asupra radicalilor liberi responsabili de distrugeri celulare si ii neutralizeaza.
Necesara in dezvoltarea si buna functionare a tuturor celulelor vii, coenzima Q10 este produsa in mod natural de organism. Exista nu mai putin de 10 tipuri de coenzima Q, insa numai Q10, se afla in structura celulelor umane.
Organismul uman produce insa o cantitate suficienta de coenzima Q10 numai pana la varsta de 30 de ani. Dupa aceasta varsta, productia de CoQ10 scade progresiv.
De asemenea, in cazul persoanelor care sufera de carente de vitamine, productia de coenzima Q10 poate sa scada. Fenomenul este insotit de o multime de probleme de sanatate, printre care imbatranirea prematura.
Chiar si atunci cand nivelul normal de coenzima Q10 scade cu numai 25%, creste semnificativ riscul hipertensiunii arteriale, a cardiomiopatiilor sau a insuficientei cardiace.
Tocmai de aceea, un regim alimentar echilibrat este foarte important la orice varsta. La nevoie si la recomandarea medicului, nivelul de CoQ10 din organism poate fi crescut prin administrarea de suplimente alimentare.
Alimente bogate in CoQ10
Coenzima Q10 se gaseste mai ales in carnea de vita sau in organe precum inima, ficatul si rinichii. Carnea de peste, in special sardinele sau tonul, este o sursa buna de CoQ10, la fel si uleiul de soia, alunele, spanacul sau broccoli.
Vestea proasta este ca prin preparare termica indelungata, coenzima Q10 devine inactiva. Suplimentele alimentare asigura insa o absorbtie organica superioara, mai ales atunci cand administrarea acesteia se face cu alimente bogate in grasimi, coenzima Q10 fiind liposolubila.
In general, se recomanda o doza de 90-200 de miligrame pe zi. Cu toate acestea, dozajul potrivit pentru nevoile specifice ale fiecarei persoane poate fi stabilit doar de catre medic, in urma unui consult, mai ales in cazul administrarii de suplimete pe baza de coenzima Q10 pe timp indelungat.
Printre beneficiile coenzimei Q10 includem sustinerea sistemului imunitar si a aparatului cardiovascular, rolul anti-aging sau de reglare a nivelului de zahar din sange. Descoperiti in cele ce urmeaza care sunt principalele beneficii ale coenzimei Q10.
Studiile clinice au evidentiat eficienta coenzimei Q10 in a preveni si ameliora afectiuni precum insuficienta cardiaca, angina pectorala, cardiopatia sau ateroscleroza. De asemenea, acest compus poate fi eficient in prevenirea unor afectiuni ale inimii produse de tratamentul impotriva cancerului. Nu in ultimul rand, coenzima Q10 administrata pacientilor care urmeaza sa sufere de interventii chirurgicale pe cord poate sprijini functiile inimii si scadea incidenta aritmiilor in timpul recuperarii.
Mai multe studii la care a participat insa un numar mic de oameni sugereaza ca acest compus poate contribui la diminuarea hipertensiunii arteriale. Medicii mentioneaza faptul ca efectul terapeutic se instaleaza dupa aproximativ 4-12 saptamani de la debutul administrarii de suplimente CoQ10. Medicii mentioneaza si faptul ca este nevoie de studii suplimentare inainte de a da un verdict clar despre rolul CoQ10 in tratarea hipertensiunii arteriale.
Suplimentele de CoQ10 pot ameliora si nivelul zaharului din sange, la persoanele care sufera de diabet zaharat. Tot in cazul persoanelor care sufera de diabet, CoQ10 poate diminua colesterolul si hipertensiunea, arata studii preliminare.
La fel ca in cazul hipertensiunii arteriale, medicii mentioneaza ca este nevoie de cercetari suplimentare si va recomanda vizita la un cabinetul medical pentru un tratament corect al diabetului.
Coenzima Q10 ar putea reduce frecventa aparitiei migrenelor. In studii s-a folosit o doza cuprinsa intre 150 si 300 de miligrame pe zi.
Studii preliminare arata si ca doze mari de coenzima Q10 pot fi benefice pentru persoanele care sufera de Parkinson, o boala degenerativa a sistemului nervos care afecteaza functiile motorii. Cele mai bune rezultate in incetinirea declinului functional s-au inregistrat la pacientii care au primit cea mai mare doza de CoQ10 (1200 mg).
Vorbim aici despre bolile periodontale, printre care gingii umflate, sangerande, dureroase si inrosite. Studiile clinice efectuate pana acum au demonstrat ca pacientii care sufera de aceste afectiuni au un nivel scazut de coenzima Q10 la nivelul gingiilor.
Coenzima Q10 contribuie la cresterea nivelului de energie si sprijina sistemul imunitar. Asta pentru ca dubleaza numarul de anticorpi si creste rezistenta organismului la atacul virusurilor.
CoQ10 poate fi un puternic imunomodulator natural, datorita capacitatii de a rezolva problemele care pot afecta sistemul imunitar. In plus, activeaza anticorpii impotriva microbilor si apara in acest fel organismul de agenti patogeni.
Coenzima Q10 are capacitatea de a reduce stresul oxidativ (n.r. produs la fiecare gura de aer pe care o respiram, este cel care da o culoare maronie bananelor in cateva zile si marului in cateva minute. Acelasi lucru se intampla si in celulele noastre), protejeaza celulele si ADN-ul. In plus, previne modificarile produse in organism de actiunea radicalilor liberi (n.r. produsi de factori de mediu precum poluarea, radiatiile, fumatul si pesticidele).
CoQ10 joaca un rol primordinal in sinteza de ATP (n.r. adenozin trifosfat - un compus implicat in transferul de energie dintre celule).
ATP este un compus de care au nevoie toate celulele din organism pentru a-si indeplini functiile. Acesta este utilizat mai ales de sistemul muscular, in special de muschiul cardiac.
Pielea este cel mai extins organ din corp, expus in mare masura agentilor daunatori care contribuie la imbatranirea prematura. Acesti agenti pot fi atat interni (n.r. dezechilibre hormonale, de exemplu), cat si externi (n.r. factori de mediu precum razele UV). Acestia pot duce la pierderea hidratarii si elasticitatii pielii, la subtierea acesteia sau la distrugerea protectiei naturale a organismului impotriva agresiunii mediului inconjurator.
Aplicarea coenzimei Q10 direct pe piele poate reduce din efectele daunatoare ale acestor agenti, prin cresterea productiei de energie la nivel celular si prin efectul antioxidant. Mai exact, CoQ10 reduce stresul oxidativ, protejeaza dermul impotriva razelor UV si amelioreaza aspectul ridurilor.
Bolile se dezvolta in conditii de aciditate crescuta, atunci cand nivelul pH-ului depaseste limitele optime. Coenzima Q10, insa, poate normaliza nivelul pH-ului, arata cercetarile in domeniu.
Cu o experienta de peste 35 de ani, TISHCON CORP. este astazi una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive. Produsele naturiste Cosmo Pharm sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.