• La reducere!
  • -5%
SUN CREMA FATA DETOX SPF30 PROTECTIE SOLARA 50ML Elmiplant, UNGUENTE/CREME/GELURI
SUN CREMA FATA DETOX SPF30 PROTECTIE SOLARA 50ML Elmiplant, UNGUENTE/CREME/GELURI

SUN CREMA FATA DETOX SPF30 PROTECTIE SOLARA 50ML Elmiplant

SUN CREMA FATA DETOX SPF30 PROT.SOLARA 50ML Elmiplant

Bucură-te de protecție eficientă și bronz natural cu Elmiplant DETOX Cremă pentru față FPS 30!

Mih870
Ne pare rău, stocul a fost epuizat!
38,84 lei 40,88 lei -5%


Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 38 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 38 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,76 lei.


 

SUN CREMA FATA DETOX SPF30 PROTECTIE SOLARA 50ML Elmiplant

Bucură-te de protecție eficientă și bronz natural cu Elmiplant DETOX Cremă pentru față FPS 30!

Crema este îmbogățită cu un activ anti-purifică, în timp ce previne ca factorii poluanți externi să formeze radicali liberi. Tehnologia inovativă Water Crack, o formulă special dezvoltată ce ajută la creșterea nivelului de hidratare, oferă o senzație de prospețime și lejeritate tenului.

Crema este îmbogățită cu un activ anti-purifică, în timp ce previne ca factorii poluanți externi să formeze radicali liberi.

Tehnologia inovativă Water Crack, o formulă special dezvoltată ce ajută la creșterea nivelului de hidratare, oferă o senzație de prospețime și lejeritate tenului.

Sistemul de protecție fotostabilă cu spectru larg FPS30, infraroșu (IR)* și lumină vizibilă (VL)*, pentru o protecție eficientă împotriva radiațiilor (UVB+UVA+VL+IR), protejează pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum îmbătrânirea prematură și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

*Test in vitro pentru lumină HEVL & IRA.

TESTAT DERMATOLOGIC

Utilizare:

Aplicați uniform, din abundență, pe întregul corp înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent, în special după baie, după ștergerea cu prosopul sau dacă ați transpirat.

Reducerea cantității de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protecție.

Atentie!

Evitați expunerea la soare în timpul prânzului (10am-4pm).

Expunerea prelungită la soare este periculoasă chiar și atunci când folosiți un produs de protecție solară.

Produsele de protecție solară nu vă protejează în totalitate de radiațiile UV.

Nu expuneți bebelușii și copiii mici direct la soare.

Protejați-vă suplimentar folosind pălărie, tricou și ochelari de soare.

Evitati contactul cu ochii.

În caz de contact cu ochii, clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute.

Dacă iritarea ochilor persistă consultați medicul.

Rolul componentelor:

Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).

In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.

Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.

Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.

Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.

De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).

In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.

Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.

Untul de shea se obţine din nucile arborelui de Shea-Karité şi este originar din savanele din vestul Africii. Arborele de shea (Vitellaria paradoxa) face parte din familia Sapotaceae şi creşte în ţări precum: Kamerun, Kongo, Guineea, Nigeria, Sudan, Uganda etc.

Arborele de shea rodeşte după vârsta de 10-15 ani, iar sâmburele fructului este numit nucă. Cea mai bogată recoltă se obţine după ce arborele de shea atinge vârsta de 20-30 de ani, când se recoltează în jur de 15-20 kilograme de fructe. Fructele au o dimensiune asemănătoare cu prunele şi se coc intre 4 şi 6 luni. Dintr-un kilogram de fructe se obţin în jur de 400 grame de fructe deshidratate. Dar nu doar sâmburele se foloseşte, ci şi pulpa fructului care este comestibilă iar frunzele şi rădăcina se folosesc în scop terapeutic.

Untul de shea este considerat „aurul Africii” fiind utilizat nu doar pentru îngrijirea pielii, ci şi la gatit şi iluminat, fiind un ulei care arde. Nucile de shea conţin în jur de 60-70% grăsimi, dintre care acizi graşi esenţiali, antioxidanţi naturali şi vitamine precum: A, E și F, toate acestea contribuind la regenerarea, hrănirea şi hidratarea pielii. Untul de shea se obţine astfel: nucile coapte se zdrobesc ori se macină, se amestecă cu apă şi compoziţia se încălzeşte uşor pe foc. Uleiul care se ridică la suprafaţă se îndepărtează şi se lasă la răcit. Din acest ulei se obţine o grăsime de culoare gălbuie spre alb cu un miros crud specific.

În Africa untul de shea se produce în cantităţi mari, pentru protejarea şi hrănirea pielii expuse la soare, se depozitează în butoaie de lemn şi se exportă peste tot în lume.

Cel mai des untul de shea se foloseşte în scop cosmetic, în stare pură sau în amestec cu alte uleiuri, datorită proprietăţilor sale hrănitoare şi hidratante. Untul de shea se absoarbe uşor în piele, îngrijeşte pielea deshidratată şi părul degradat. Este recomandat în caz de: eczemă, psoriazis, alergii cutanate, dermatite, bătături, oferă protecţie UV, alină durerile musculare, mâncărimile cauzate de inţepăturile de insecte, în cazul arsurilor este un bun antiinflamator şi cicatrizant, pentru tenurile mature are efect antirid, poate fi folosit ca balsam de buze, iar în sarcină previne vergeturile şi nu în ultimul rând hrăneşte pielea sensibilă a bebeluşilor.

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
50 ml
Forma de prezentare
Flacon

Avand la baza aceasta mostenire solida, expertii din laboratoarele elmiplant se folosesc de cunoasterea in profunzime a ingredientelor naturale si a proprietatilor acestora pentru a crea noile game de produse cosmetice elmiplant.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare