- La reducere!
- -8%
Sirop Laxativ cu Miere si Propolis D69 100 ml Fares
Laxativ Forte D85 30 cps Fares
Ajută la accelerarea tranzitului intestinal la copii.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 23 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,46 lei.
Sirop Laxativ cu Miere si Propolis D69 100 ml Fares
Ajută la accelerarea tranzitului intestinal la copii.
Beneficii:
-laxativ neiritant,
-antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor), carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale).
Recomandări:
-constipaţie,
-colici abdominale asociate.
Compozitie:
-miere de albine min 63%;
-extracte de: volbură (Convulvuli herba), semințe de Plantago Ovata, prune uscate (Prunus domestica), rădăcină de nalbă (Althaeae radix), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de chimion (Carvi fructus), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) – min. 35%, in proportie variabilă;
-antioxidant: vitamina C 1%;
-tinctură de propolis 0,45%;
-conservant: benzoat de sodiu.
Administrare:
Copii 1-5 ani: 1-3 lingurițe pe zi, la o oră după masă;
Copii 6-12 ani: 3-6 lingurițe pe zi, la o oră după masă;
Copii peste 12 ani și adulți: 3-4 linguri pe zi, la o oră după masă;
Durata unei cure obișnuite este de 10-14 zile.
Dozele recomandate asigură necesarul zilnic de vitamina C.
Atentionari:
Nu se recomandă în caz de diabet, hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Se poate consuma de către femeile însarcinate și mamele care alăptează.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare sau interactiuni medicamentoase.
Rolul componentelor:
Albinele zboara inapoi in stup si-l pastreaza in celulele fagurilor. Excesul de umiditate este inlaturat din miere cu ajutorul aripilor albinelor, pentru ca mierea sa fie gata pentru consum. Rolul si actiunea naturala a albinelor este cu adevarat uimitoare, iar rezultatul este un produs alimentar deosebit: mierea.
Mirea poate fi din soiuri diferite. Gustul si textura depind de tipul florilor din care provine nectarul cules de catre albine. Probabil cel mai des este intalnita mierea de trifoi, dar si aceasta poate avea diverse arome si culori.
Vindecarea plagilor - mierea cruda este un remediu care dateaza din Egiptul si Grecia antice. Medicina moderna redescopera proprietatile de vindecare ale mierii. Cercetatorii considera ca mierea are capacitatea de a ucide microbii. Aciditatea din miere si caracteristica sa de a deshidrata bacteriile ar putea fi motivul pentru care mierea vindeca ranile.
- este antifungica si hranitoare
- ajuta la asimilarea calciului in organism
- are efect antibacterian atat in diverse probleme interne cat si externe ale organismului
- poate stimula sistemul imunitar
- ca pansament pentru accelerarea vindecarii cauzata de leziuni tisulare
- amestecul in cantitati egale de suc de ghimbir si miere este un bun expectorant
- mirea ajuta la tratarea racelilor, tusei, durerilor in gat si secretilor nazale
- pentru tratarea astmului bronsic, se amesteca o jumatate de gram de praf de piper negru cu un amestec de miere si suc de ghimbir. Se va bea de cateva ori pe zi.
- mierea poate calma si incuraja vindecarea ranilor din gura sau vagin
- un bol de ovaz sau terci de ovaz cu o lingura de miere poate calma nervii
- este ideala pentru calmarea emotiilor si a stresului pre-examen
- are efect hidratant si poate fi folosita pentru sanatate pielii ca masca naturala revitalizanta
- consumul unor cantitati mici de miere, va va face imuni la alergiile sezoniere la polen
- pentru imbunatatirea vederii se amesteca miere cu suc de morcovi. Se va consuma cu o ora inainte de masa, dimineata.
- pentru purificarea sangelui, se va amesteca un pahar de apa calda cu una sau doua lingurite de miere si o lingurita de suc de lamaie. Preparatul se va bea zilnic, inainte de a merge la toaleta. Va reduce cantitatea de grasimi din organism si va curata intestinele
- mierea naturala determina o crestere mai mica a valorilor de zahar din sange decat zaharurile rafinate, mai ales in cazul persoanelor cu diabet zaharat de tip II. Putina miere neprelucrata poate fi adaugata in bauturile bolnavilor de diabet zaharat de tip II, atunci cand apare pofta de alimente sau bauturi dulci.