- La reducere!
- -10%
Sirop de Catina 250 ml Steaua Divina
Sirop de Catina 250 ml Steaua Divina
Fructele de catina sunt printre mai puternice vitaminizante din flora tarii noastre, avand continut bogat de vitamine (C, E, A, B1, B2, B3, P) si minerale. Au un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a imunitatii si crestere a poftei de mancare, previn imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative (reumatism, ateroscleroza etc.).
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 20 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 20 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,40 lei.
Sirop de Catina 250 ml Steaua Divina
Fructele de catina sunt printre mai puternice vitaminizante din flora tarii noastre, avand continut bogat de vitamine (C, E, A, B1, B2, B3, P) si minerale. Au un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a imunitatii si crestere a poftei de mancare, previn imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative (reumatism, ateroscleroza etc.).
Beneficii:
-Vitaminizant,
-antioxidant,
-antiinflamator,
-antiulceros,
-imunostimulent,
-antiviral,
-antibacterian,
-regenerator,
-protector hepatic si biliar,
-energizant,
-fructele de catina sunt printre mai puternice vitaminizante din flora tarii noastre, avand continut bogat de vitamine (C, E, A, B1, B2, B3, P) si minerale,
-au un efect deosebit de fortifiere, regenerare, stimulare a imunitatii si crestere a poftei de mancare, previn imbatranirea prematura si aparitia bolilor degenerative (reumatism, ateroscleroza etc.).
-se recomanda ca adjuvant in: scorbut si diferite alte hipovitaminoze, afectiuni oculare, afectiuni gastroduodenale, raceala, gripe, viroze respiratorii, tuse, senzatii de slabiciune, astenie.
Compozitie:
-Extract din fructe proaspete de Catina (Hippophae rhamnoides),
-zahar invertit,
-apa deionizata.
Administrare: câte 3 lingurițe de sirop la un pahar cu apă de 3 ori pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate. În timpul utilizării produsului este necesar consumul sporit de lichide!
Precauţii la utilizare: nu sunt, la dozele recomandate.
Contraindicaţii: diabet zaharat, alergie la oricare dintre componente.
Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc
Produsul nu conține ingrediente cu potențial alergenic.
UZ INTERN
Mod de prezentare: flacoane din PET cu capacitatea de 520ml.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Produsul poate conține particule în suspensie care nu reprezintă defecte de calitate.
A se agita înainte de utilizare.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.
Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 de către TÜV THÜRINGEN Germania.
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Termenul Hippophae derivă din cuvintele greceşti hippo care înseamnă cal, şi phaos care înseamnă lucios. În Grecia antică, fructele de cătină erau date cailor pentru a avea blana lucioasă.
Originea în timp a cultivării şi utilizării cătinei nu este cunoscută, ea a fost utilizată medicinal în China, Mongolia şi Tibet de cel puţin 12 secole pentru multe afecţiuni.
Fructele sunt pe larg folosite în lumea întreagă, putând fi consumate sub formă de sucuri, siropuri, sosuri, jeleu sau marmeladă, sau amestecate cu lapte sau brânză.
În 1988 China a desemnat băuturile din cătina pentru sportivi ca băuturi oficiale pentru atleţii săi la Olimpiada de la Seul. Cosmonauţii ruşi au primit suplimente constând în băuturi pe bază de cătină pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a rezistenţei la stres în spaţiu.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.
Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.
Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.
Din anul 2004 dispune de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.
A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.
Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a prezerva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice.