SIROP DE ARTAR CLASA A 330 grame
SIROP DE ARTAR CLASA A 330 grame
Îndulcitor ideal pentru ceai, cafea sau suc de fructe.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 57 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 57 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,14 lei.
SIROP DE ARTAR CLASA A 330 grame
Ingrediente: sirop de artar clasa A.
Siropul de artar are un INDICE glicemic redus, asadar, nu creste nepermis cantitatea de glucoza din sange cata vreme il consumati cu masura. Siropul de artar este bogat si in antioxidanti si alti nutrienti cu proprietati anticancerigene, minerale precum calciul, potasiul, zincul, manganul si nu numai.
Siropul de arţar se obţine din sevă de arţar, bogată în glucoză, fructoză, zaharoză, proteine, vitamine, minerale (mangan, zinc, calciu, magneziu, potasiu), acizi graşi şi aminoacizi.
Rolul componentelor:
Siropul de artar este un produs 100 % ecologic.
Obtinut prin fierberea sevei recoltata primavara inainte de perioada de vegetatie.
Este o sursa naturala de zaharuri sanatoase (comparativ cu cele din zahar).
Siropul canadian este renumit in toata lumea pentru calitatea deosebita si mediul nepoluat unde cresc artarii.
Se poate folosi ca indulcitor si aromatizant.
Renumite sunt clatitele cu sirop de artar, dar poate fi folosit la o multime de alte delicatese, produse de patiserie.
Siropul de artar Longevita este de tip B.
Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului.
Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, mai putin aromat, are un gust mai putin intens.
Siropul de grad C este din productia mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este intensa si este mai gros, fiind recomandat pentru utilizare in patiserie.
Ingredientul de baza al siropului este seva de artar care seamana ca si aspect si consistenta cu mierea de albine,dar avand concentratia de calciu de 15 ori mai mare in sirop.
Mineralele esentiale continute sunt : potasiu, magneziu, fosfor, mangan, fier .
In urma studiilor medicale s-a aratat ca siropul de artar contine 34 componente naturale, dintre care 5 sunt unice in natura.
Este benefic in diabetul de Tip 2,cel non- insulino -dependent.
Categoriile vizate au fost alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele: toate trebuiau să fie ”fără E-uri” dacă urmau să aibă loc în portofoliul Pronat.
În cei 9 ani de activitate, firma a schimbat de trei ori locația, iar a treia locație, mai mare, mai modernă și cu mai multe facilități, corespunde creșterii înregistrate precum și proiecțiilor viitoare care sunt în planul de dezvoltare al firmei, între care intensificarea activității de producție și ambalare.
Actualmente Pronat are peste 90 de furnizori, în întregime din zona comunitară, peste 500 de parteneri recurenți și cateva milioane de produse vândute. Piața internă este dată de mixul de canale de distribuție: comerțul bio specializat, lanțurile internaționale și de asemenea comerțul online.