SIROP CATINA 500ML Faunus Plant
SIROP CATINA 500ML Faunus Plant
Siropul de Cătină este un foarte bun vitaminizant și contribuie la întărirea sistemului imunitar. Este recomandat în anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,88 lei.
SIROP CATINA 500ML Faunus Plant
Siropul de Cătină este un foarte bun vitaminizant și contribuie la întărirea sistemului imunitar. Este recomandat în anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.
Proprietăți: vitaminizant, tonic general.
Recomandări: anemie, imunitate scăzută, adjuvant în timpul convalescenței.
Contribuie la:
- întărirea sistemului imunitar
- refacerea organismului după boală
- îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
Ingrediente: extract de Cătină (Hippophae rhamnoides) fructe (40%); zahăr invertit; conservat: sorbat de potasiu.
Mod de administrare: Adulți: Câte o lingură (15ml) de sirop, de 3-4 ori/zi. Copii: Câte o linguriţă (5ml) de sirop, de 3-4 ori/zi.
Durata unei cure recomandate: Se recomandă administrarea produsului în cure de 6-8 săptămâni sau înaintea și în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire.
Contraindicații: Diabet zaharat, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Produs 100% natural, obținut prin prelucrare manuală.
Nu conţine coloranți sau arome artificiale.
Produs avizat de SNPMAPS, notificare nr. 9774/2015.
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.