SIROP CATINA 200ML Dorel Plant
SIROP CATINA 200ML Dorel Plant
Fructele de Cătină sunt adevărate polivitamine naturale, fapt pentru care sunt cele mai indicate în avitaminoze şi creşterea imunităţii naturale a organismului, având capacitatea de a distruge categorii variate de agenţi patogeni şi de formare de anticorpi.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,30 lei.
SIROP CATINA 200ML Dorel Plant
Ingrediente: Cătină (Hippophae rhamnoides) – 50%; zahăr invertit – 49,98%; sorbat de potasiu – 0,02%
Contribuie la: Fructele de Cătină sunt adevărate polivitamine naturale, fapt pentru care sunt cele mai indicate în avitaminoze şi creşterea imunităţii naturale a organismului, având capacitatea de a distruge categorii variate de agenţi patogeni şi de formare de anticorpi. Au de asemenea capacitatea de a distruge celulele canceroase. Sunt indicate ca adjuvante în diverse afecţiuni respiratorii recurente atât la adulţi cât şi la copii. Cătina albă este adjuvant eficace în: afecţiuni renale, boli metabolice, afecţiuni reumatice, inflamaţii ale prostatei, hipertensiune arterială, artrite, varice, boli de piele (psoriazis, zona zoster, urticarie), alcoolism şi tabagism, tulburări gastro-intestinale şi hepatice.
Mod de utilizare: Doza medie pentru adulţi este de 3-4 linguri pe zi, doza maximă este de 6 linguri pe zi. Pentru copii doza medie este de 3-4 linguriţe pe zi, doza maximă este de 6 linguriţe pe zi, dizolvat în apă minerală sau plată, după mesele principale, în cură de 6 săptămâni, pauză de 7 zile şi cura se reia.
Precauții și contraindicații: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita produsul înainte de consum. A nu se folosi de către persoanele care suferă de diabet zaharat.
Ambalaj: 200 ml
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.