NECTAR DE CATINA & MIERE FARA ZAHAR 200ML Dorel Plant
NECTAR DE CATINA & MIERE FARA ZAHAR 200ML Dorel Plant
Reglează tranzitul intestinal și susține funcția digestivă. Susține sistemul imunitar, întărind capacitatea de autoapărare a organismului.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,56 lei.
NECTAR DE CATINA & MIERE FARA ZAHAR 200ML Dorel Plant
Ingrediente: nectar din fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides) – 80%; miere polifloră – 19,98%; sorbat de potasiu – 0,02%
Contribuie la: Reglează tranzitul intestinal și susține funcția digestivă. Susține sistemul imunitar, întărind capacitatea de autoapărare a organismului.
Mod de utilizare: Copii cu vârsta de peste 6 ani: 3-4 lingurițe pe zi. Adulți: 3-4 linguri pe zi, după mesele principale, dizolvate în apă minerală sau plată.
Precauții și contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la produsele stupului, sau de către cele cu intoleranță la fructoză. A se consuma cu precauții de către diabetici.
Ambalaj: 200 ml
Rolul componentelor:
Catina este un arbust tufos şi spinos originar din Europa şi Asia, înalt de până la 3 m, cu frunze îngust lanceolate pe partea inferioară cu peri argintii. Florile mici, galbene, dispuse în inflorescenţe globuloase, apar înaintea frunzelor. Fructele portocalii, sferice, cu sâmbure tare, se recoltează în perioada august-octombrie, până la primul îngheţ.
Ca multe alte fructe, şi cele de cătină sunt bogate în vitamine (A, C, E şi K) şi o varietate de bioflavonoide şi carotenoide, alături de o combinaţie de acizi organici care se presupune că contribuie la presupusele proprietăţi anticarcinogenice.
Având efecte tonice, energizante, hepatoprotectoare, de vindecare a rănilor, de stimulare a imunităţii şi antioxidante, fructele de cătină sunt utile ca tonic general, într-o largă varietate de afecţiuni, în boli inflamatorii, pulmonare, afecţiuni hepatice, ulcer stomacal, afecţiuni metabolice, la prevenirea răcelilor, a bolilor cardiovasculare, şi la reducerea efectelor secundare ale tratamentelor în cancer; ajută la vindecarea rănilor şi multor afecţiuni cutanate, susţine sănătatea pielii.
Activitatea antioxidantă este bine documentată şi stă la baza potenţialului anti-îmbătrânire al fructelor de cătină.