• La reducere!
  • -10%
SAPUN LICHID NATURAL CU AUR COLOIDAL - VIRGO 200ml AGHORAS, Sanatatea pielii
SAPUN LICHID NATURAL CU AUR COLOIDAL - VIRGO 200ml AGHORAS, Sanatatea pielii

SAPUN LICHID NATURAL CU AUR COLOIDAL - VIRGO 200ml AGHORAS

SAPUN LICHID NATURAL CU AUR COLOIDAL - VIRGO 200ml AGHORAS

Marea majoritate a săpunurilor lichide actuale, însă, sunt cel mai adesea amestecuri de detergenți (dintre care cel mai natural este glucozidă de cocoș), agenți chelatori (EDTA), spumanți (sodium lauryl sulphate, SLS), emulsifianti, agenți de acoperire (propilen glicol), coloranți (dioxid de titan), arome de sinteză și conservanți. Chiar și marea majoritate a săpunurilor “naturale“ solide conțin aceste substanțe, din diverse motive, proprii fiecărui producător.

Mih1761
Verifică disponibilitatea in tab-ul Detalii Produs!
25,75 lei 28,61 lei -10%
Livrare in 1-4 zile lucrătoare

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,50 lei.


 

SAPUN LICHID NATURAL CU AUR COLOIDAL - VIRGO 200ml AGHORAS

Marea majoritate a săpunurilor lichide actuale, însă, sunt cel mai adesea amestecuri de detergenți (dintre care cel mai natural este glucozidă de cocoș), agenți chelatori (EDTA), spumanți (sodium lauryl sulphate, SLS), emulsifianti, agenți de acoperire (propilen glicol), coloranți (dioxid de titan), arome de sinteză și conservanți. Chiar și marea majoritate a săpunurilor “naturale“ solide conțin aceste substanțe, din diverse motive, proprii fiecărui producător.

Este știut că, uneori, săpunurile foarte ”bune” nu sunt neapărat și naturale, iar cele naturale, nu sunt întotdeauna foarte ”bune”. Această se petrece din cauza că o serie de proprietăți ale săpunurilor lichide ”normale” sunt date de ingrediente care de cele mai multe ori sunt artificiale (proprietățile de catifelare, date de silani, de exemplu, puterea mare de spălare data de EDTA, sau spumarea intensă, asigurată de SLS).

Săpunurile lichide AquaNano au în componența lor doar uleiuri vegetale naturale: ulei de măsline, care îi asigură emolienta deosebită, ulei de cocoș, care hrănește și protejează pielea, dar, totodată, îi da și o mare putere de spălare și spumare chiar și în ape extrem de dure sau sărate, și ulei de ricin, care își face simțită prezența prin spumarea catifelată și proprietățile de îngrijire a pielii.

Se poate utiliza în egală măsură atât că săpun de față sau de mâini, cât și că gel de dus sau chiar că șampon (datorită uleiurilor în exces și emolientei crescute, uneori nu mai este necesară în general clatirea cu un acid, precum oțetul, așa cum se mai obișnuiește în cazul săpunurilor ”de casa“).

Totodată, având un conținut ridicat de glicerină, săpunurile naturale sunt în general emoliente, însă această situație nu este valabilă întotdeauna.

Săpunurile nu conțin niciun fel de aditivi precum: coloranți (dioxid de titan), conservanți, chelatori (EDTA), detergenți (de origine naturală, precum glucozidă de cocoș sau alți detergenți de sinteza), spumanți (sodium lauryl sulphate-SLS), agenți de acoperire sau emulsifianti etc.

Atenție! Mai ales în cazul în care sunt păstrate la temperaturi scăzute (mai mici de 15 grade), săpunurile își vor schimbă culoarea și textură, căpătând o culoare alb opalescență. Acest fenomen este datorat uleiului de cocos utilizat (și, într-o anumită măsură, și uleiului de măsline). Este posibil totodată că, mai ales într-o astfel de situație, săpunul să se separe în straturi diferite. Aceste fenomene sunt naturale și nu modifică în vreun fel calitățile săpunului. Totuși, este recomandată agitarea ușoară a acestuia înainte de utilizare, pentru o cât mai bună omogenizare.

Utilizare / administrare:

A se agita ușor înainte de utilizare.

A se utiliza de preferință înainte de data de expirare.

Compoziție:

Aqua, Potassium Olivate, Potassium Cocoațe, Potassium Ricinoleate, Olivă Europaea Unsaponifiables, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Oil, Aurum metallicum, Lemon Peel Oil.

Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lasă la îndemâna copiilor sub 3 ani.

Contraindicații:

Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una dintre componente.

Rolul componentelor:

Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala constand din conglomerate submicroscopice de argint, aflate in suspensie in apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule. Argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate. Argintul cunoaste astazi o gama larga de aplicatii in medicina. El este utilizat in mod curent ca dezinfectant cu spectru larg de uz medical, pentru dezinfectarea apei, este incorporat in cadrul consumabilelor medicale (catetere, sonde endotraheale), este folosit in stomatologie pentru implanturi dentare si este utilizat in cadrul bandajelor specializate si a unguentelor. In contextul aparitiei tulpinilor bacteriene multi-drog rezistente (bacterii care au dobandit rezistenta la o gama larga de antibiotice) si a unor cote ingrijoratoare ale antibiorezistentei in general, nanoparticulele de argint sunt cheia in lupta cu germenii. Argintul colidal prezinta avantajul ca nu are efecte secundare, asa cum se intampla in cazul antibioticelor, nu creeaza rezistenta si nu are doar proprietati bactericide, ci si antivirale. Relevanta in aceasta directie este cercetarea realizate de Humberto H. Lara (1 Department of Life Sciences, Winston-Salem State University, Winston Salem, NC, 27110, USA; Laboratorio de Inmunología y Virología, Departamento de Microbiología e Inmunología, Universidad Autonoma de Nuevo Leon, San Nicolas de los Garza, Nuevo Leon, Mexico). Lucrarile sale atesta efectul bactericid cu spectru larg al nanoparticuleleor de argint, chiar si in cazul tulpinilor cu antibio-rezistenta multipla (World Journal of Microbiology and Biotechnology April 2010, Volume 26, Issue 4, pp 615-621, “Bactericidal effect of silver nanoparticles against multidrug-resistant bacteria”). Studiile realizate de Lara si echipa sa au reusit sa evidentieze si un foarte valoros efect anti-viral al nanoparticulelor de argint, munca sa concentrandu-se in special pe efectul nanoparticulelor de argint asupra virusului HIV. (“Mode of antiviral action of silver nanoparticles against HIV-1”, J Nanobiotechnology. 2010; 8:1, Published online 2010 January 20. doi: 10.1186/1477-3155-8-1, PMCID: PMC2818642).

Argintul colidal, spre deosebire de sarurile de argint si de produsele obtinute in casa, este realizat din nanoparticule de argint cu dimensiuni foarte mici (un nanometru este de un million de ori mai mic decat un milimetru) si prezinta proprietati distincte fata de cele ilustrate de ionii de argint, livrati sub forma sarurilor de argint. Putem vorbi de particule de argint in solutie, cand dimensiunea acestora este chiar mai mica de un nanometru, si de starea coloidala, atunci cand particulele dispersate in lichid au dimensiuni cuprinse intre unul si o mie de nanometri. Nanoparticulele de argint in stare coloidala prezinta avantajul unui foarte bun profil de siguranta, atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator, precum si proprietati antiinfectioase deosebite. De cele mai multe ori persista confuzia intre sarurile de argint, care livreaza argint ionic si coloizii de argint. In esenta, procesul de obtinere a nanoparticulelor are la baza electroliza in apa deionizata, utilizand un electrod de argint. Procesul este insa mult mai complex si implica etape suplimentare de standardizare si stabilizare a argintului coloidal. De aceea, suplimentele alimentare pe baza de argint colidal se obtin doar in fabrici certificate, la standarde farmaceutice si, in niciun caz, cu dispozitive improvizate acasa. De asemenea, studiile arata ca argintul coloidal la dimensiuni nano se elimina din organism pe cale hepatica si renala, daca este administrat in mod echilibrat. Nanoparticulele de argint au biodisponibilitate superioara si se elimina din organism doar dupa ce si-au indeplinit efectul antiviral si antibacterian. Nanoparticulele de argint in stare coloidala prezinta avantajul unui foarte bun profil de siguranta, atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator, si are proprietati antiinfectioase deosebite. Modul de actiune al argintului coloidal este foarte eficient si foarte simplu: prezent langa un virus, o ciuperca sau langa o bacterie patogena, inactiveaza enzimele pe care aceste corpuri agresoare le folosesc pentru a putea respira in interiorul corpului nostru. De aceea, in scurt timp, patogenii “se sufoca” si mor, apoi sunt eliminati din organism de sistemul imunitar cu ajutorul sistemului de drenare limfatica. Un fapt pozitiv este acela ca argintul coloidal actioneaza doar asupra patogenilor, bacteriile prietenoase sau bune din organism nu au de suferit si nici celulele organismului nostru fiindca au un alt sistem de metabolizare a oxigenului. Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fara niciun efect secundar. Mai mult, organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argintul coloidal, acesta putand fi considerat un sistem imunitar secundar.

Suplimentele alimentare cu argint coloidal, fabricate de producatori certificati, din materie prima standardizata si certificata conform standardelor impuse de legislatia americana cGMP si FDA, au efect antibacterian si antiviral dovedit, fara sa prezinte efecte adverse. Desi au fost intens mediatizate unele cazuri de albastrire a tesuturilor ca urmare a ingerarii argintului, acest lucru este izolat si strict legat de cazurile in care s-au folosit remedii obtinute domestic, in gospodarie, cu scopul automedicatiei. Cazul americanului Paul Karason, care si-a fabricat singur argintul coloidal este un exemplu clar de folosire improprie si abuziva a unei forme de argint necertificat, nestandardizat si impropriu calitativ. Acesta si-a fabricat asa-zisul argint coloidal folosind apa distilata, sare si argint pentru a-si rezolva mai multe probleme de sanatate. Formele de „argint colidal” fabricate acasa, nu sunt echivalente cu argintul coloidal din suplimentele alimentare, care respecta normele in vigoare. Colorarea in albastru a tesuturilor ca urmare a consumarii unor forme de argint necertificate sau insuficient cercetate, precum si ca urmare a abuzului in utilizare poarta numele de argirie. Argiria nu este o boala sistemica si, in afara de modificarile de ordin estetic, si implicit de impactul in plan psihologic al acestor modificari, nu sunt documentate alte efecte negative asupra starii de sanatate. Totusi, prin faptul ca schimba culoarea tesuturilor argiria este considerata mutilanta. In aceste conditii este abolut necesara administrarea unor suplimente cu argint colidal sigure, conform prospectului produsului si a indicatiilor consultantilor de specialitate. Trebuie mentionat si faptul ca argiria se produce doar in conditiile unui aport excesiv de argint care depaseste capacitatea organismului de a-l elimina. Mai exact, survine in conditiile unor dezechilibre hepatice si renale, cai prin care organismul sanatos elimina argintul din organism. Organizatia Mondiala a Sanatatii exprima o pozitie oficiala privind profilul de siguranta al argintului, raportat la apa de baut (Guidelines for drinking-water quality, 2nd ed. Vol. 2. “Health criteria and other supporting information.”World Health Organization, Geneva, 1996) si concluzioneaza ca un aport de 10g de argint pe parcursul vietii unui om este incadrabil in categoria NOAEL (no observable adverse effects level), sau cu alte cuvinte aceasta doza este sigura si nu este incriminata in aparitia vreunui efect advers. Acelasi statut al profilului de siguranta pentru argint este precizat si in studiul “Silver in drinking-water. Background document for WHO Guidelines for drinking-water quality.”, Geneva, World Health Organisation. Realizand un calcul simplu, concluzionam ca in conformitate cu pozitia OMS, la o durata de viata de 70 de ani, ar fi ncesear ca o persoana sa consume zilnic aproximativ 391 de microcentrigrame de argint, pentru a atinge doza care reprezinta pragul de siguranta (doza fara efecte adverse observabile).

Stoc
In Stoc Furnizor Rapid - Livrare in 2-4 zile lucratoare
Cantitate
200 ml
Forma de prezentare
Flacon

Aghoras Invent sunt prezenti pe piata cu o selectie de produse pe baza de argint si aur coloidal pentru tratarea diverselor afectiuni dermatologice, cresterea imunitatii si intarirea memoriei si a sistemului nervos.

Nicio recenzie
Info
*Nota: Plantilia.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Respectarea drepturilor clienților și protejarea datelor cu caracter personal reprezintă un angajament important pentru plantilia.ro. Vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în siguranță. Fii la curent cu regulile pe care le aplicăm și parcurge: Termeni și CondițiiPolitica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de utilizare cookie-uri.