Coșul tău
Nu mai sunt produse in coșul tău
Salvestrol Shield
Salvestrol SHIELD 350p citostatic naturist 60 cps
Supliment alimentar 350 puncte de Salvestrol per capsula pentru intarirea sistemului imunitar.
Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 149 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 149 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,98 lei.
Salvestrol SHIELD 350p citostatic naturist 60 cps
Supliment alimentar 350 puncte de Salvestrol per capsula pentru intarirea sistemului imunitar.
Beneficii:
-Salvestrol Shield - salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei. Aceasta combinatie de extracte din fructe a fost special conceputa in urma testelor facute in laboratoarele de cercetare, pe tesuturile canceroase din creier, cancer de san, cancer de prostata, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame.
-Salvestrol actioneaza sub influenta unei enzime, CYP1B1, care se gaseste doar in celulele canceroase. Sub actiunea acestei enzime, salvestrolii sunt activati si apoi metabolizati in substante ce actioneaza ca citostatice naturale, care forteaza celula tumorala sa intre in apoptoza (moartea programata a celulei). Acest mecanism nu are loc in celulele normale (sanatoase), deoarece enzima este prezenta doar in celulele canceroase. Astfel actiunea este directionata tintit doar spre celulele bolnave, fara a avea efecte secundare.
-Salvestrol se poate administra si in timpul tratamentelor alternative (homeopatie, acupunctura si alte metode naturale). Efectul de distrugere a celulelor tumorale din organism duce la un efect general de crestere a imunitatii, lucru care va determina cresterea eficientei acestor tratamente alternative indiferent daca sunt pentru cancer sau orice alta boala.
-Salvestrol poate fi utilizat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se administra a doua zi dupa respectivele terapii.
-Actiunea Salvestrol este exprimata in “numar total puncte de Salvestroli”, care nu este echivalenta cu exprimarea in miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potente diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.
-Pentru ca zilnic in organismul uman se formeaza cel putin 1000 de celule canceroase, este benefic ca, in perioadele cu stres ridicat, in timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe si legume cultivate biologic, sa se administreze Salvestrol Shield.
-Aceste recomandari nu se aplica copiilor. Va rugam sa urmati sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si a unui mod de viata sanatos.
-Pentru ca enzima poate fi blocata de multe substante chimice, este indicat sa se renunte la fumat, la alimentatia bazata pe carne si cu aditivi alimentari, la sucurile care nu sunt naturale si pe cat se poate la legumele si fructele tratate cu pesticide.
-Salvestrol Shield - salvestrol este un complex fitonatural, conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei. Aceasta combinatie de extracte din fructe a fost special conceputa in urma testelor facute in laboratoarele de cercetare, pe tesuturile canceroase din creier, cancer de san, cancer de prostata, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame.
-Salvestrol actioneaza sub influenta unei enzime, CYP1B1, care se gaseste doar in celulele canceroase. Sub actiunea acestei enzime, salvestrolii sunt activati si apoi metabolizati in substante ce actioneaza ca citostatice naturale, care forteaza celula tumorala sa intre in apoptoza (moartea programata a celulei). Acest mecanism nu are loc in celulele normale (sanatoase), deoarece enzima este prezenta doar in celulele canceroase. Astfel actiunea este directionata tintit doar spre celulele bolnave, fara a avea efecte secundare.
-Salvestrol se poate administra si in timpul tratamentelor alternative (homeopatie, acupunctura si alte metode naturale). Efectul de distrugere a celulelor tumorale din organism duce la un efect general de crestere a imunitatii, lucru care va determina cresterea eficientei acestor tratamente alternative indiferent daca sunt pentru cancer sau orice alta boala.
-Salvestrol poate fi utilizat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie). Se recomanda a se administra a doua zi dupa respectivele terapii.
-Actiunea Salvestrol este exprimata in “numar total puncte de Salvestroli”, care nu este echivalenta cu exprimarea in miligrame de ingrediente active, deoarece salvestrolii din plante au potente diferite. Prin urmare, punctele de Salvestrol au fost concepute ca un sistem de masurare si standardizare la administrarea unui amestec de salvestroli cu potente diferite.
-Pentru ca zilnic in organismul uman se formeaza cel putin 1000 de celule canceroase, este benefic ca, in perioadele cu stres ridicat, in timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe si legume cultivate biologic, sa se administreze Salvestrol Shield.
-Aceste recomandari nu se aplica copiilor. Va rugam sa urmati sfatul unui medic in cazul unor probleme de sanatate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta variata si sanatoasa si a unui mod de viata sanatos.
-Pentru ca enzima poate fi blocata de multe substante chimice, este indicat sa se renunte la fumat, la alimentatia bazata pe carne si cu aditivi alimentari, la sucurile care nu sunt naturale si pe cat se poate la legumele si fructele tratate cu pesticide.
Compozitie:
- extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez.
- extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez.
Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de fructe, incluzand extract de portocală amară, extract de afin, extract de mure, extract de struguri și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.
Administrare
Capsulele salvestrol trebuie luate cu alimente (in timpul mesei), pentru a facilita absorbtia. Pentru prevenire cancerului se recomanda intre 350 si 700 puncte/zi, iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente) se recomanda pina la 1000 puncte/zi, luate in timpul mesei.
Capsulele salvestrol trebuie luate cu alimente (in timpul mesei), pentru a facilita absorbtia. Pentru prevenire cancerului se recomanda intre 350 si 700 puncte/zi, iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente) se recomanda pina la 1000 puncte/zi, luate in timpul mesei.
Rolul componentelor:
Murul este un arbust înalt de 1-3 m, cu tulpina arcuitã, acoperitã de ghimpi subţiri şi arcuiţi. Creşte în zone deluroase, la margini de pãdure şi prin tufãrişuri. Frunzele sunt compuse, ascuţite la vârf, cu margini neregulat dinţate şi nervuri pãroase şi proeminente pe dos.
Murul este un arbust înalt de 1-3 m, cu tulpina arcuitã, acoperitã de ghimpi subţiri şi arcuiţi. Creşte în zone deluroase, la margini de pãdure şi prin tufãrişuri. Frunzele sunt compuse, ascuţite la vârf, cu margini neregulat dinţate şi nervuri pãroase şi proeminente pe dos.
Florile sunt albe, cu 5 petale mari. Înfloreşte în lunile iulie-august. Fructele, roşii şi acrişoare la început, negre şi brumate la coacere, au gust dulce - acrişor.
În scop medicinal, de la mur se recolteazã frunzele lipsite de peţiol, lăstarii tineri, uneori rădăcinile şi florile.
Frunzele conţin taninuri, flavonoizi, acizi organici, vitamina C, inozitol, mucilagii, celuloză. Mlădiţele tinere conţin fitohormoni estrogenici naturali.
Frunzele conţin taninuri, flavonoizi, acizi organici, vitamina C, inozitol, mucilagii, celuloză. Mlădiţele tinere conţin fitohormoni estrogenici naturali.
Fructele conţin de asemenea mari cantităţi de beta-caroten, acid salicilic, pectină, zaharuri, compuşi flavonici, vitamine (A, B1, B2, B5, B6, C, E) şi săruri minerale.
Principiile din frunzele de mur imprimã acestei plante proprietãţi astringente, antidiareice, antihemoragice, antispastice şi antiseptice.
Principiile din frunzele de mur imprimã acestei plante proprietãţi astringente, antidiareice, antihemoragice, antispastice şi antiseptice.
Fructele au acţiune antiinflamatorie, dezinfectantă, antitermică, stomahică, tonică, laxativă, depurativă, nutritivă, reglează secreţia melaninei.
Mugurii şi ramurile tinere, datorită conţinutului de fitoestrogeni şi tropismului specific asupra organelor genitale feminine şi gonadelor, au efect în tratarea afecţiunilor ginecologice.
Preparatele din frunze de mur sunt utilizate în combaterea colicilor, în boala diareicã, în infecţiile urinare, în tulburările de ciclu menstrual sau datorate instalării menopauzei, în constipaţie, hemoroizi, afecţiuni oculare şi dermatologice, în tratamentul bolilor renale şi pulmonare, precum şi în tratamentul afecţiunilor dermatologice grave cum este vitiligo.
Preparatele din frunze de mur sunt utilizate în combaterea colicilor, în boala diareicã, în infecţiile urinare, în tulburările de ciclu menstrual sau datorate instalării menopauzei, în constipaţie, hemoroizi, afecţiuni oculare şi dermatologice, în tratamentul bolilor renale şi pulmonare, precum şi în tratamentul afecţiunilor dermatologice grave cum este vitiligo.
Afinul creşte şi se dezvoltă în zona de munte (îl întâlneşti în special în zone cu temperatură moderată şi umiditate crescută) şi îl recunoşti în principiu după fructele mici, de culoare închisă (albastru spre negru).
În scopuri terapeutice se folosesc atât frunzele de afin cât şi fructele: primele dintre acestea se strâng pentru uz începând cu sfârşitul lunii iunie până în luna septembrie, iar fructele - foarte gustoase mai ales când sunt preparate sub formă de gem sau suc - se culeg în perioada iulie - august, chiar septembrie în locuri mai umbrite.
Fructele de afin au în compoziţia lor substanţe antibacteriene şi antiseptice şi, foarte important, un echivalent vegetal al insulinei. Sărurile de calciu, potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele precum A, C, B1, B2 şi proteinele conţinute în fructul gustos de afin (chiar şi după ce fructele sunt uscate) transformă acest semiarbust într-un medicament natural miraculos pentru sănătatea ta.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Fructele de afin au în compoziţia lor substanţe antibacteriene şi antiseptice şi, foarte important, un echivalent vegetal al insulinei. Sărurile de calciu, potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele precum A, C, B1, B2 şi proteinele conţinute în fructul gustos de afin (chiar şi după ce fructele sunt uscate) transformă acest semiarbust într-un medicament natural miraculos pentru sănătatea ta.
Primele menţiuni în scrierile europene despre efectele benefice ale afinului asupra sănătăţii datează aproximativ din anul 1100. Utilizarea acestuia pentru efectele sale asupra ochilor a fost cu adevărat răspândită mai ales pe teritoriul actual al Italiei, dar conform legendei, în timpul celui de-al doilea război mondial era consumat sistematic de piloţii flotei aeriene britanice, mai ales înaintea raidurilor nocturne. Amerindienii cunoşteau proprietăţile de conservant natural ale afinelor. Ei făceau o mâncare numită pemmican, care consta într-un amestec de afine cu carne uscată sau peşte uscat, făcute pastă iar aceasta le asigura oamenilor necesarul de proteine şi vitamine. De asemenea, conţin o mare cantitate de vitamina C. Iată de ce, expuşi riscului de a face scorbut, marinarii de odinioară duceau cu ei în lungile călătorii pe mare butoaie întregi de afine.
Indienii foloseau afinele şi ca medicament, amestecându-le cu făină de porumb şi punând cataplasme pe răni pentru a preveni infectarea sângelui.
Afinul este un subarbust stufos, rămuros, cu frunze mici, ovale, iar fructul este numit afină și reprezintă o bacă de culoare albastru-închisă, zemoasă, cu suc violaceu, cu gust plăcut dulce acrișor. Înflorește în lunile mai-iunie.
Frunzele și fructele de afin conțin compuși antioxidanți ce pot preveni afecțiunile cardiovasculare sau agravarea acestora. Pe lângă vitamina C, fructele mai conțin antocianozide, împreună cu hiperozidă și quercetrin (flavonoide). Sinergismul acestor compuși generează efecte benefice asupra sănătății organismului. Antioxidanții previn formarea radicalilor liberi și daunele asupra celulelor în cazul oxidării, daune ce conduc la formarea celuleor canceroase. Antocianii ajută de asemenea la creșterea rezistenței pereților vaselor de sânge și cresc fluxul de circulare al sângelui, evitând astfel și agregarea plachetelor sanguine. Extractul din frunză de afin protejează vasele împotriva aterosclerozei prin scăderea nivelului LDL colesterol (colesterol rău), factor major în formarea plăgilor de aterom. Cercetări recente au demonstrat că extractele din fructe și din frunze prezintă beneficii terapeutice printre care și efectul de inhibare al histaminei de către fructele de afin, mecanism atribuit abilității crescute a afinului în vindecarea rănilor și a ulcerului gastrointestinal. Acest mecanism se datorează unor taninuri catehice, compuși cu acțiune astringentă și antiinflamatoare. Studii pe extractul de frunză de afin arată ca această plantă est eficientă împotriva unor germeni precum Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
Nicio recenzie